3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Říčany podaly slušný výkon, doma porazily Týnec


Branky


0

Ačkoliv fotbalisté Říčan nastoupili do zápasu proti Týnci nad Sázavou bez několika klíčových hráčů, v posledním utkání kalendářního roku v 15. kole Fair Credit 1.B třídy skupiny D odehráli velice slušné střetnutí, po jehož závěrečném hvizdu se radovali z vítězství 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Říčanech se hrál pohledný a atraktivní fotbal

Oba týmy se v úvodu nedostaly do žádné slibné brankové příležitosti, ta ovšem přišla po necelých dvaceti minutách, když se David Kopta snažil z hranice malého pokutového území zamířit z blízkosti do brány, jeho pokus ovšem zamířil těsně mimo. Další šanci spálil Stejskal, který se řítil sám na brankáře, jenže domácí Hubínek podržel svůj tým skvělým zákrokem a jeho střelu nohou vyrazil mimo.

 

V hledišti to jen zahučelo a na opačné straně hřiště přišel po neproměněných šancích Týnce nad Sázavou trest, když domácí Říčany rozjely rychlý protiútok a Netolický se stejně jako Stejskal řítil sám na bránu, jenže na rozdíl od hostujícího hráče Netolický svou šanci proměnil a střelou podél vybíhajícího brankáře Vašáka zamířil přesně k tyči. V prvním poločase už se nic nestalo a Říčany vedly 1:0.

Týnec i přes slušný výkon na bodový zisk nedosáhl

Po přestávce se Týnec nad Sázavou za jednobrankové ztráty snažil se zápasem logicky něco udělat a málem se mu to podařilo, když se do zakončení dostal Víšek, jenže jeho následná rána zamířila mimo tři tyče. Hosté postupem času začali více otevírat obranu a závěrečné minuty zápasu nakonec patřily domácím fotbalistům Říčan, kteří své vedení v závěru utkání pojistili dvěma góly.

 

Třináct minut před závěrečným hvizdem domácí rozjeli další smrtelný protiútok, který trefou do černého zakončil unikající Olah a střelecký účet zápasu poté uzavřel Netolický, který odehrál fantastické utkání a potvrdil ho dvěma góly. Týnec nad Sázavou může být trochu zklamaný, protože sice odehrál poměrně slušné utkání, jenže na bod na hřišti soupeře nedosáhl.



Ohlasy k zápasu



FK Týnec
Radek Skála (hrající trenér): „Miřetice prožívají fantastický podzim a nacházejí se ze všech týmů v nejlepší formě, naši hráči však rozhodně nebyli horším týmem, jenže neproměnili řadu brankových příležitosti, zatímco soupeř nám dal lekci z produktivity. Ačkoliv výsledek mluví pro Říčany, s naším výkonem a nasazením jsem poměrně spokojený, škoda, že jsme nedokázali vstřelit gól a uhrát dobrý výsledek, který je pro nás naopak vzhledem k naší hře nespravedlivý."



Sestavy


Říčany
T. Hubínek [-] - P. Bečvář [-] (60. M. Hemelík [-] ) , T. Michal [-] , D. Vilhelm [-] , V. Dobrý [-] - Z. Ulrich [-] , M. Koranda [-] , S. Netolický [-] - J. Sus [-] (85. J. Hausenblas [-] ) , M. Pont [-] (81. Š. Thümmel [-] ) , J. Olah [-] (87. J. Beneš [-] )

FK Týnec
L. Vašák [-] - M. Radačovský [-] , D. Kopta [-] , F. Kopta [-] , L. Víšek [-] , O. Stejskal [-] , J. Horký [-] (89. M. Hruška [-] ) , J. Vavrek [-] , M. Mach [-] , R. Kavoň [-] , Š. Petrášek [-] (60. O. Novák [-] )

ŽK: 76. Z. Ulrich , 78. M. Koranda - 78. J. Vavrek .
Hráči zápasu: S. Netolický .
Místo: FK Říčany. Počet diváků: 135. Rozhodčí: Hlavnička Martin - VOKOUN Daniel, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.