Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína přejela Peč a je stále na prvním místě tabulky


Branky


29

Další sobotní zápas 6. kola Okresního přeboru mezi Starou Hlínou a Pečí měl jednoznačný průběh. Domácí dvěma slepenými brankami v rozmezí pěti minut odskočili na rozdíl dvou branek, po pauze svůj náskok ještě zvětšili. Čestnou branku hostí vstřelil v už v první půli Doležal. Peč si ze Staré Hlíny odvezla porážku 1:5. Stará Hlína je tak v tabulce OP momentálně první, Peč je devátá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly v prvním poločase

Po důležité výhře v Novosedlech přivítala Stará Hlína soupeře z Peče. Na zápas měli domácí k dispozici plnou lavičku náhradníků a tak trenéři sáhli i k některým změnám v sestavě. Po úvodním hvizdu domácí na nic nečekali a vrhli se do útoku. Hned první akce ve 2. minutě skončila gólem. Vonka našel hezkou přihrávkou nabíhajícího Marušku, který přihrál pod sebe Martinu Hladílkovi a ten se nemýlil. Domácí drželi míč na svých kopačkách a v 8. minutě po pasu Meškana na Hladílka, který balón přenechal Miroslavu Bendovi, zvyšoval posledně jmenovaný na 2:0. V 10. minutě po zbytečné ztrátě Meškana, hosté zahrávali rohový kop a po nedůrazu ve vápně se dostal ke střele Tomáš Doležal a snížil na 2:1. Domácí se ojedinělou akcí hostů nenechali vyvést z tempa a dál hráli svoji hru. V 15. minutě Benda pelášil sám na bránu, hostující gólman míč vyrazil, ale pouze zpátky k Miroslavu Bendovi, který zvýšil na 3:1. Domácí si dál vytvářeli slibné brankové příležitosti, ale gólem skončila až akce, kdy Meškan krásným centrem našel Miroslava Bendu a ten „palicí“ míč uklidil k tyči a zkompletoval hattrick. Do poločasu domácí dali pátou branku. Po samostatném úniku Pfeifera, který trefil tyč, se k odraženého balónu nejrychleji dostal opět výborně hrající Martin Hladílek a uklidil míč do prázdné branky. První poločas byl zcela v režii výborně hrající Staré Hlíny.

Druhý poločas branku nepřinesl

Do druhé půle udělali trenéři některé změny a přítomní diváci očekávali další gól. Místo toho však domácí rozjeli soutěž „kdo zahodí větší loženku“. V největších šancích selhal postupně Hladílek, Benda i Chmátal, ale ve zmíněné soutěži s přehledem zvítězil „palič“ Hrbek, který nedal čtyři vyložené šance. Pokud si však svoje gólové momenty nechává na další důležité zápasy, kde ještě nebude ,,hotovo“, tak to teď vůbec nevadilo. A určitě ho po takovém zápase budu nosit na zádech na rumy, vlastně to nejde by si ošoupal paty… Zmíněné vyložené šance se odehrály do 15. minuty druhé půle. Poté domácí prostřídali a jako by je ty neproměněné „loženky“ ovlivnily a už jim vázla kombinace. Zápas se pak, dá se říci, jen dohrával, i přesto nějaké šance domácí měli. Například Hadač trefil břevno, ale to bylo z jejich strany prakticky vše. Hosté jen sporadicky navštívili soupeřovu půlku. V pozornosti domácího gólmana nechával Novák, když zkoušel střílet odkud se dalo. Do konce zápasu se tak už nic nestalo a domácí mohli oslavit s diváky další výhru.

Autor: Petr Dolejší



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Petr Dolejší (fanoušek): Další domácí zápas kluci zvládli s přehledem, když bylo za první půlku hotovo. V první půli do zápasu vlétli a chtěli co nejdřív zápas rozhodnout. Tak to má být. Určitě jsme mohli dát gólů víc, ale důležitá je výhra, kterou máme v kapse. Pochvalu si zaslouží zase celý mančaft. FKSH OLEE!




Sestavy


FK Stará Hlína
P. Žižka [-] - M. Pfeifer [-] , J. Meškan [-] , M. Šauer [-] , D. Širhal [-] , R. Jičínský [-] - M. Hladílek [-] , M. Vonka [-] , V. Hadač [-] , T. Maruška [-] - M. Benda [-]

FC Peč
M. Hlaváček [-] - M. Hlaváček [-] , O. Hes [-] , Z. Kašpárek [-] , M. Záškoda [-] , V. Hledík [-] , M. Hartman [-] , R. Kuneš [-] , J. Novák [-] , L. Popjak [-] , T. Doležal [-]

ŽK: 57. M. Benda - 57. R. Pátek .
Hráči zápasu: D. Širhal , M. Benda .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Petr Dolejší
Tip experta: výhra domácích

V domácím zápase přivítáme tým Peče. Po těžkém a velice důležitém vítězství v Novosedlech chceme další tři body do tabulky. Určitě to nebude lehký zápas, ale doma nic jiného než vítězství nebereme. A samozřejmě doufám, že přijede zraněný P. Novák a dáme nějaký ten rum co mu po zápase u nich dlužíme.…možná bude na tribuně ,,rumiáda“.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích