5:2
(4:0)
75. M. Puk (p.)
85. O. Puk (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:30

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libice nad Cidlinou si s chutí zastřílela a slaví první tři body


Branky


3. M. Billý (p.) , 26. M. Brabec , 29. T. Mihovský , 34. M. Brabec , 63. D. Hubáček - 75. M. Puk (p.) , 85. O. Puk (p.)
0

Libice nad Cidlinou se ve druhém kole Sport Invest 1.A třídy skupiny B poprvé představila před vlastním publikem, kterému udělali domácí hráči velkou radost. Do sítě Poříčan nasázeli v prvním okresním derby pět gólů a na jejich vítězství už nezměnily ani dva pokutového kopy ze závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libice nad Cidlinou od úvodních minut dominovala

Libice nad Cidlinou prožila vstup do zápasu z říše snů, když se již ve třetí minutě utkání prosadil z penalty Martin Billý. Brzký gól pochopitelně domácí hráče pořádně nastartoval a Libice rozjela pořádný kolotoč. Poříčany na brzký gól nedokázaly zareagovat a naopak v rozpětí necelých osmi minut inkasovaly další tři branky. Na 2:0 zvyšoval ve 26. minutě parádním volejem Matěj Brabec, který však ještě neřekl poslední slovo.

 

Poříčany prožily hororový vstup do utkání, obzvlášť poté, co necelé tři minuty po Brabcově přesném voleji přidal třetí gól přesnou hlavičkou Tomáš Mihovský. Hosté byli na kolenou a další políček jim ještě před přestávkou přidal ve 34. minutě Matěj Brabec, který vstřelil svůj druhý gól v zápase a zakončil fantastický poločas v podání domácí Libice. Brabcova táhlá střela ze čtyřiceti metrů stála opravdu za to.

 

Poříčany potěšily v závěru alespoň dva pokutové kopy

Po hodině hry přidal pátý gól Daniel Hubáček a hosté z Poříčan se zdáli býti na kolenou. Z těch se ale během závěrečné čtvrthodiny rychle zvedli a i za velmi nepříznivého stavu se snažili vydávat směrem vpřed. Poříčany byly v závěru zápasu za svou snahu odměněny a během deseti minut zahrávaly dva pokutového kopy, které proměnili bratři Pukové. Nejprve starší Martin a pět minut před koncem mladší Ondřej.



Ohlasy k zápasu


TJ Libice nad Cidlinou
Miroslav Dolejš - asistent TJ Libice nad Cidlinou: „Zápas jsme měli pevně pod kontrolou. Prožili jsme vstup do zápasu z říše snů a během prvního poločasu jsme si vytvořili pět nebo šest slibných příležitostí, z nichž se nám podařilo vstřelit čtyři branky. Výstavní trefy Matěje Brabce stály za to."




Sestavy


TJ Libice nad Cidlinou
D. Václavík [-] - D. Havierník [-] , R. Tafel [-] , J. Kalina [-] (66. M. Kutil [-] ) - P. Lambert [-] , M. Brabec [-] (74. M. Málek [-] ) , D. Hubáček [-] , L. Kratochvíl [-] , V. Sosnovský [-] (80. L. Petráň [-] ) - M. Billý [-] , T. Mihovský [-] (62. J. Lukavec [-] )

SK Poříčany
J. Gabriel [-] - J. Navrátil [-] , V. Mužík [-] (46. M. Hybner [-] ) , M. Dvořák [-] , P. Touš [-] - M. Kopecký [-] , T. Šusta [-] (81. L. Hampl [-] ) , M. Puk [-] , P. Sedláček [-] - O. Puk [-] , V. Chadraba [-] (39. L. Holler [-] )

ŽK: 24. V. Mužík .
Místo: TJ Libice. Rozhodčí: Vlk Miroslav - VLK Martin, SALAČ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.