3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrština sestřelil bezradnou Radim


Branky


0

Zápas mezi Jedomělicemi a Viktorií Radim měl jednoznačný průběh, alespoň co se výsledku týče. Po prvním poločase, ve kterém byl zápas kvůli silnému dešti přerušen, hosté z Radimi zabrali, jenže Jedomělice jejich výpady z rychlých protiútoků dvakrát potrestaly a radovaly se z hladkého vítězství 3:0, zatímco Viktoria na první výhru stále čeká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedomělice se ujaly vedení zásluhou soupeřovy chyby

Viktorii Radim opět nevyšel vstup do zápasu a doplatil na nepozornost v defenzívě. Jedomělice se v úvodu zápasu pokoušely zakládat útočné akce dlouhými nákopy, které hosté z Radimi dokázali bez problémů odvracet, přece jen se ale jedné velké chyby nedopustili a po zkratu v komunikaci mezi obránci a brankářem se poprvé měnilo skóre. Fotbal však je o chybách a kdo jich udělá méně, může pomýšlet na vítězství.

 

Na úvodní gól se v Jedomělicích čekalo do poloviny prvního poločasu, kdy se prosadil kapitán Robert Nedvěd a jeho gól po dlouhém nákopu vpřed prakticky rozhodl o osudu utkání. Hosté toho v první části utkání příliš mnoho nepředvedli a jejich kombinační hra k ničemu nevedla. Radim si v defenzivě několikrát pomáhala ostrými fauly, z nichž dva byly potrestány žlutými kartami, které viděli Jakub Slunéčko a těsně před přestávkou Jan Vaníček.

 

Skvělý zápas v podání domácího týmu dovršil Mrština

Viktoria Radim se po přestávce snažila nepříznivý vývoj zápasu otočit a otevřela hru. Jedomělice vyrážely do rychlých protiútoků a na straně hostů přibývalo ostrých zákroků, z nichž čtyři byly odměněny žlutou kartou. Ani tvrdá hra a důraz v osobních soubojích Radim neuchránil od dalších dvou inkasovaných gólů, o které se během závěrečné půlhodiny postaral Bohumil Mrština.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd - trenér TJ Sokol Jedomělice: „Na první domácí zápas v I.A třídě jsme se připravili skutečně dobře. Výkonem i výsledkem jsem určitě odčinili nešťastnou prohru z Mělníka. Musím opravdu pochválit celý tým za přístup a nasazení! Také naši fanoušci byli opět skvělí a to přesto, že panovalo diametrálně odlišné počasí od minulého kola. Prakticky celý zápas se odehrával v bouřce a my soupeře pustili snad jen do dvou šancí za celý zápas. Naopak my jsme se tlačili neustále do zakončení!"

TJ Viktoria Radim
Petr Šafránek - trenér TJ Viktoria Radim: „Jediné, na co se dalo dívat, byl skvěle připravený trávník. Na naši hře byla znatelně znát absence Exnera, Hrbka, Krombholcze, Kříže a Sovy, jenž se na poslední chvíli rozhodl přestoupit do jiného klubu. Tím však nechci naši porážku omlouvat. Naše kombinační hra, o kterou jsme se na rozdíl od soupeře pokoušeli, byla ve finální fázi nepřesná a v mnoha případech příliš zbrklá."



Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
P. Kubenka [-] - M. Janda [-] , R. Vyšata [-] , V. Hora [-] , T. Henlín [-] - J. Petržílka [-] (66. V. Kolbuch [-] ) , P. Krivák [-] (75. P. Jindra [-] ) , J. Průcha [-] , R. Nedvěd [-] - P. Vicenec [-] , B. Mrština [-]

TJ Viktoria Radim
A. Kopecký [-] - F. Říha [-] , M. Mjartan [-] , M. Tománek [-] , J. Vaníček [-] - J. Kovařík [-] , V. Bellada [-] , J. Čábelka [-] (64. L. Synek [-] ) - J. Slunéčko [-] - A. Baško [-] (22. I. Procházka [-] ) , Š. Růžička [-]

Hráči zápasu: P. Kubenka , B. Mrština , R. Nedvěd .
Místo: TJ Jedomělice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kočárek Jan - LAFEK David, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.