2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:15

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs potvrdil dvěma slepenými góly skvělý vstup do sezóny


Branky


0

Brandýs nad Labem má po dvou odehraných kolech stoprocentní bilanci, když vyhrál oba dva úvodní domácí zápasy. Tentokrát sice hráči Brandýsa nevstřelili pět gólů, za to však udrželi čisté konto a k výhře nad Mělníkem jim stačili dva rychlé góly. K výhře Brandýsa přispěli uzdravení Folwarczny a Michal Stross.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brandýs rozhodl o své výhře během pouhých dvou minut

Brandýs nad Labem vstoupil do utkání skvěle a v rozmezí necelých dvou minut vstřelil po úvodní šanci hráče kola Aleše Maršnera dva góly, čímž hosty z Mělníku dokonale zaskočil. Po necelé čtvrthodině hry otevřel skóre zápasu Martin Kovařík, na jehož gól po fantastické Kubešově kolmé přihrávce vzápětí navázal prakticky ihned po rozehrávce hostů Jan Prokop.

 

Kovařík mohl zakončovat sám, ale ještě se rozhodl posunout míč na výhodněji postaveného Jana Prokopa, který míč uklidil do prázdné brány. Hosté s nepříznivým vývojem utkání během prvního poločasu nedokázali nic udělat a do kabin odcházeli s dvoubrankovým mankem, jenž mohli ještě před přestávkou navýšit Jan Reichert s Janem Prokopem, ani jeden z nich ale síť za skvěle chytajícím Procházkou potřetí rozvlnit nedokázal.

 

Pšovka Mělník na svého soupeře nestačila ani po přestávce

Ve druhém poločase se Mělník snažil se zápasem něco udělat, jeho střely ale neměly ani v jednom případě gólové parametry. Hostům nepomohlo ani dvojité střídání, ke kterým trenér Karel Grabmüller sáhl před výkopem druhého poločasu a do hry poslal duo Radek Miřatský, Petr Šťástka. Brandýs si dvoubrankové vedení bez problémů pohlídal a po výhře 2:0, kterou mohl pět minut před koncem navýšit Jan Prokop pálící nad, si připsal do tabulky další tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Brandýs nad Labem
Jiří Weigl - místopředseda FK Brandýs nad Labem: „Hosté oproti poslednímu vystoupení spoléhali na zataženější obranu a rychlé kontry, naši hráči však byli trpěliví a zaslouženě zvítězili. Záloha po návratu Folwarcznyho hrála snad poprvé v ideálním složení. Jsem rád, že jsme oba úvodní domácí duely dokázali rozhodnout už v úvodu. Zápasu by slušelo divočejší skóre, jenže koncovka bohužel zatím příliš nevychází. Dokud však i při špatné produktivitě bereme tři body, musíme být spokojení.“




Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - J. Reichert [-] , M. Sunkovský [-] , J. Krajíček [-] (90. V. Bojkovič [-] ) , M. Stross [-] - A. Maršner [-] , D. Folwarczny [-] , J. Stross [-] , J. Prokop [-] , M. Kubeš [-] (78. F. Braborec [-] ) - M. Kovařík [-] (85. D. Rek [-] )

FK Pšovka Mělník
D. Procházka [-] - M. Žák [-] , V. Novák [-] , J. Pokorný [-] (46. P. Šťástka [-] ) , M. Mrvík [-] (46. R. Miřatský [-] ) , J. Chytil [-] , Z. Trnka [-] , J. Šimandl [-] , J. Cemper [-] , L. Tomášek [-] , D. Grabmüller [-]

Hráči zápasu: M. Kovařík , J. Prokop .
Místo: FK Brandýs n.L. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Bartůšek Zdeněk - KAUCKÝ Miloš, VELEBIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.