1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:15

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kořínek rozhodl o těsné výhře Dlouhé Lhoty


Branky


0

Úvodní zápas 3. kola Sport Invest 1.A třídy skupiny B rozhodl jediný gól, o který se během prvního poločasu postaral Aleš Kořínek, a zasloužil se o to, že všechny tři body zůstanou doma. Dlouhá Lhota se mohla radovat z dočasného vedení Sport Invest 1.A třídy skupiny B, zatímco hosté z Velimi odjeli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Robert Nedvěd v Expert tipu před tímto zápasem řekl: „Vím ze statistik, že Velim dostává málo branek, ale jinak ji vůbec neznám. Naopak Dlouhou Lhotu trochu znám a asi hlavně proto budu v tomto zápase věřit domácím více, ale bude to těsné,“ a jeho slova se do puntíku naplnila.

Kořínkův gól poslal Dlouhou Lhotu do čela

Velim se v úvodních minutách zápasu prezentovala dlouhými pasy vpřed, tam však nikdo nedokázal míč udržet. A když už se hosté dostali do slibně rozvíjejícího se útoku, zastavila ho nepřesná přihrávka nebo prohraný osobní souboj, což dokonale dokumentovala situace z 31. minutě, kdy nepřesnou rozehrávku Velimi potrestal přesnou střelou zpoza šestnáctky Aleš Kořínek.

 

V závěru prvního poločas mohli hosté z Velimi dvěma góly zápas otočit, to by však své obrovské brankové příležitosti museli využít. V závěru prvního poločasu předvedl brankář Josef Bejr skvělý zákrok proti střele Matěje Teslíka a o dvě minuty později dokázal vychytat i Martina Janstu. Brankář Josef Bejr podržel svůj tým a fantastickými zákroky si s největší pravděpodobností vysloužil pozici v jedenáctce kola.

Naděje na zvrat pohřbil Hrabal

Zatímco první poločas byl až na jeho závěr poměrně jednoznačný, po přestávce se hra vyrovnala. Velim se začala nadechovat, jenže paradoxně v tomto okamžiku naděje na pozitivní výsledek ztratila a zbytek zápasu dohrávala o deseti hráčích v poli. Na obhajobu Hrabala ale nutno říci, že mu nic jiného než faulovat nezbývalo a za stavu 2:0 už by Velim těžko vývoj zápasu otáčela, o což se vehementně snažila.

 

Dlouhá Lhota v 58. minutě rozjela rychlý protiútok, po které se jeden z domácích hráčů řítil sám na bránu a mohl pojistit vedení svého týmu, to mu však neumožnil nekompromisní skluz Marka Hrabala. Hrabal svého protihráče zezadu podrazil a poslal ho k zemi, přičemž mu bylo okamžitě jasné, co bude následovat. Hlavní rozhodčí sáhl do kapsy a vytáhl červenou kartu.

 

Ačkoliv Velim dohrávala zbytek zápasu o deseti, její ofenzivní choutky nebraly konce a v oslabení byli dokonce lepším týmem na hřišti. Hosté si vypracovali několik brankových příležitostí, jenže je stejně jako v závěru prvního poločasu nedokázali využít. Střela Jana Zajíce zamířila mimo, stejně jako následná střela střídajícího Kamila Šmejkala, který se ještě jedenáct minut před koncem dostal k hlavičce, ta však skončila pouze v náruči brankáře Josefa Bejra.

 

 



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Jiří Ptáček - trenér FC Velim: „Škoda, že se nám nepovedl úvod zápasu, protože minimálně bod jsme si z Dlouhé Lhoty odvést mohli. V závěru prvního poločasu jsme měli dvě velké šance na vyrovnání, stejně jako po přestávce, kdy se hra vyrovnala. Přestože jsme zbytek zápasu dohrávali o deseti, od té doby jsme byli paradoxně lepší a soupeře jsme přehrávali.“



Sestavy


FK Dlouhá Lhota
J. Bejr [-] - P. Lukáš [-] , P. Šolc [-] , M. Šťastný [-] , O. Zdobinský [-] - R. Koubek [-] (71. L. Zdobinský [-] ) , J. Horák [-] , J. Novotný [-] - A. Kořínek [-] (64. M. Nekola [-] ) , R. Mynář [-] - M. Limr [-]

FC Velim
L. Svoboda [-] - M. Kyncl [-] , V. Regner [-] , M. Hrabal [-] , O. Martikán [-] - M. Jansta [-] (46. J. Zajíc [-] ) , J. Nedbal [-] (46. K. Šmejkal [-] ) , D. Vácha [-] , J. Bečvařík [-] - M. Teslík [-] , M. Kesner [-]

ŽK: 32. J. Novotný - 30. V. Regner . ČK: 58. M. Hrabal .
Hráči zápasu: A. Kořínek , J. Bejr - K. Šmejkal .
Místo: FK Dlouhá Lhota. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vokoun Daniel - SANDEV Patrik, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.