3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Herálec zaskočil Bedřichov


Branky


14

Hosté vyhlásili útok na postup, ale v prvním kole jasně padli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Po pěti minutách totiž běžel sám na gólmana Kubicu Diviš, ale v tísni před dotírajícími obránci volil ještě přihrávku, kterou už domácí defenzíva dokázala odklidit do bezpečí. Trest přišel po deseti minutách, kdy domácí dobře kopnutou standardní situací způsobili zmatek v bedřichovském vápně, který nakonec vyústil ve vedoucí branku heráleckého výběru - 1:0. Osm minut na to mohl srovnat Samek, ale nepropálil z malého vápna výborně chytajícího domácího brankáře. Za dalších pět minut z malého vápna hlavičkoval po rohu Vodička nad branku. Vyrovnání po půlhodině hry měl na noze Diviš, ale i jeho samostatný nájezd Kubica vyškrábl na roh. Z protiútoku se pro změnu zaskvěl Šána, který vytáhl gólovku domácích taky na roh. Deset minut před půlí Diviš trefil tyč. Trest na sebe nenechal čekat dlouho. Domácí zvýšili po rohu hlavou Kadlecem - 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Po pauze už domácí ukázali zkušenost. Přesto mohl po hodině hry vsítit kontaktní branku Homola, ale trefil jen břevno domácí svatyně. Poté se hosté 17 minut před koncem hodně rozčilovali, když domácí vsítili třetí branku, kdy reklamovali ofsajd domácího hráče, ale protesty byly marné - 3:0. V posledních 15 minutách už byl zápas hodně nervózní a na výsledku zápasu už se nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: I když skóre tomu nenasvědčuje, šlo o vyrovnaný zápas, který se musel divákům zvláště v prvním poločase líbit. Důležitým okamžikem byla úvodní branka, která nás ještě více nabudila a vtáhla do zápasu. Poté nás podržel Kubica, který se zaskvěl při svém debutu, klíčový pak byl gól Kadlece před odchodem do kabin. Druhá půle tak atraktivní nebyla, my jsme se nemuseli nikam hnát, dle toho vypadal obraz hry, i přesto se dál hrál pohledný fotbal. Do dalšího zápasu můžeme jít s hlavou nahoře, ale rozhodně ne s nosem nahoře! Doufáme, že nikdo nebude zbytečně dlouho na hrušce, tento výsledek nám body za týden neuhraje, znovu musíme podat kvalitní výkon a od začátku jít do zápasu naplno. Bohorovnost by se nám proti ofenzivně laděné Želetavě mohla krutě vymstít, v neděli hrajeme opět doma, začátek zápasu v 16:30!

TJ Sokol Bedřichov
Zbyněk Peštál (trenér): Po podařené přípravě jsme dostali nářez. V prvním poločase nás vychytal gólman a po našem nedůrazu jsme domácí pustili do vedení. Druhou půli si domácí zkušeně pohlídali. Dostali jsme facku, ale je to jen první zápas.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
D. Kubica [-] - M. Boháč [-] (89. M. Kučera [-] ) , Z. Zlesák [-] (83. M. Zobač [-] ) , T. Otava [-] , R. Holeš [-] , M. Kovář [-] , J. Štěrba [-] , P. Hamák [-] , J. Ptaszek [-] (67. P. Veselský [-] ) , R. Kadlec [-] , V. Uchytil [-]

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Tesař [-] , P. Štěpánek [-] (68. V. Pavlíček [-] ) , R. Diviš [-] , M. Neuwirth [-] (57. M. Kolman [-] ) , Š. Homola [-] (81. D. Šaroun [-] ) , J. Vodička [-] , A. Samek [-] , T. Grepl [-] , J. Vorálek [-] (57. D. Vaněk [-] ) , T. Pokorný [-]

ŽK: 26. M. Kovář , 59. J. Ptaszek , 69. M. Boháč - 71. A. Samek , 74. Š. Homola , 81. D. Vaněk .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KŘÍŽ Jan - SVOBODA Patrik, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: výhra domácích

Favorit zápasu je jasný, ambiciózní hosté vyhlásili cíl v podobě postupu. Opět nebudeme kompletní, ale herní styl protivníka by nám mohl sedět. Uvidíme s jakou vyrukujeme sestavou, pokud se uzdraví hvězda obranné čtveřice Černý, pak se naše šance rapidně zvýší. Klukům věřím, že na hřišti nechají vše a urvou tři body.

Tip: výhra domácích