Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 10:15

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luštěnice si odvezly z Brandýsa pořádný nášup


0

Fotbalisté Luštěnic zavítali v úvodním zápase 4. kola Sport Invest 1.A třídy skupiny B na půdu favorizovaného Brandýsa nad Labem, odkud si po závěrečném hvizdu odvezli osmibrankový příděl. Brandýs opět potvrdil svou sílu. K vysokému debaklu soupeře přispěl dvěma góly David Folwarczny, který se začíná dostávat do fantastické formy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brandýs nad Labem začal opět pořádně zostra

Fotbalisté Brandýsa nad Labem vstoupili zápasu skvěle a jak se říká, svému soupeři z Luštěnic nedali ani čichnout. Hosté toho příliš mnoho nepředvedli a zbytečně ztráceli míč, což mělo za následek velký tlak na jejich obranu. Ta již v sedmé minutě kapitulovala, když krásnou kombinační akci Brandýsa zakončil přesnou David “Piny” Folwarczny. Úvodní a brzký gól poslal domácí do sedla.

 

Po čtvrthodině zápasu udělal radost domácím fanouškům Martin Kubeš, který poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Netrvalo to však dlouho a Luštěnice znovu inkasovaly, tentokrát po přesné střele Martina Kovaříka. Hosté se za velmi nepříznivého stavu rozhodli spoléhat na obranu a pokus se už neinkasovat, to se jim ovšem nepodařilo a po půlhodině hry byl v Brandýse k vidění další gól.

 

Po půlhodině hry se prosadil Jan Reichert, který vstřelil svůj první gól po návratu a zasloužil se o to, že Brandýští vedli po pouhých 30 minutách 4:0, další gól byl však na cestě a za necelých pět minut udělal radost domácích fanouškům znovu David Folwarczny, který hrál s opravdovou chutí a zápalem. Aby toho do přestávky nebylo málo, minutu před koncem prvního poločasu napálil míč pod břevno Jan Stross.

Po skvělém prvním poločase se obraz hry nezměnil

Přestože domácí výrazně ubrali na tempu a dopředu už se nehnali tolik jako v průběhu prvního poločasu, jejich soupeř z Luštěnic se dostal na steč jen zřídka. Brandýs dal za rozhodnutého stavu šanci všem náhradníkům, když se do hry postupně zapojili Rek, Bojkovič, Braborec, Hořejš a Kukal, přičemž první dva se dokázali střelecky prosadit.

 

Sedm minut před koncem zápasu se nejprve prosadil Vladan Bojkovič, který uklidil do sítě skvělou zpětnou přihrávku svého spoluhráče. Netrvalo to dlouho a nádhernou tečku za dnešním utkáním udělal David Rek, který se krásně položil do centru z pravé strany a nádherným volejem roztleskal fanoušky Brandýsa, Poté už následovala skvělá děkovačka.



Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - J. Reichert [-] , M. Sunkovský [-] (57. V. Bojkovič [-] ) , J. Krajíček [-] (75. J. Hořejš [-] ) , M. Stross [-] - A. Maršner [-] (57. D. Rek [-] ) , D. Folwarczny [-] (75. P. Kukal [-] ) , J. Stross [-] , J. Prokop [-] , M. Kubeš [-] - M. Kovařík [-] (67. F. Braborec [-] ) -

TJ Sokol Luštěnice
L. Řezáč [-] - P. Pavlíček [-] , M. Hůlka [-] - J. Grus [-] , M. Sabol [-] , J. Kopa [-] , T. Hrdlička [-] , Š. Řehák [-] , T. Holčapek [-] (66. V. Horák [-] ) , J. Hůlka [-] - J. Jakubův [-]

Hráči zápasu: D. Folwarczny , J. Stross .
Místo: FK Brandýs n.L. Počet diváků: 156. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.