Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Radim padla v Mělníku, Pšovka podruhé v řadě vyhrála


Branky


0

Pšovka Mělník se podruhé v řadě představila na domácí půdě a stejně jako minulý týden proti Červeným Pečkám do sítě soupeře nasázala čtyři góly. Tentokrát z toho však hladká výhra nebyla. Fotbalisté Mělníka vyhráli 4:2 a k jejich vítězství přispěla červená karta, kterou po hodině hry viděl v dresu Viktorie Radim Jakub Kovařík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Viktoria Radim zaskočila Mělním ostrým začátkem

Viktoria Radim vstoupila do zápasu skvěle a již ve druhé minutě utkání mohla jít do vedení, když se nebezpečnou střelou prezentoval Václav Bellada, jehož projektil dokázali hráči Pšovky Mělník se štěstím odvrátit. Zatímco v úvodu zápasu měli hosté štěstí, za dalších pět minut už jim nepomohlo a brankář David Procházka po nádherné přesné střele Jakuba Slunéčka z volného přímého kopu poprvé kapituloval. Slunéčko se trefil báječně a brankář Procházka neměl proti jeho fantstické střele do horního rohu brány žádnou šanci. Míč se odrazil od břevna na brankovou čáru a poté do sítě.

 

Hosté vstoupili do zápasu pořádně zostra a po brzkém gólu v dalším průběhu prvního poločasu mohli své vedení pojistit, síť už se jim však vstřelit nepodařilo, a tak přišel na opačné straně téměř přesně po půlhodině hry vyrovnávací gól, který vstřelil ve 29. minutě Radek Miřatský, po jehož brance domácí hráči Mělníka zabrali a pět minut před přestávkou dokázali vývoj zápasu otočit na svou stranu, když se prosadil přesnou střelou Václav Novák. Mělník po inkasované brance zvýšil otáčky a po krásných kombinačních akci se dostával do více než stoprocentních šancí, a to by bylo, by některé z nich neskončila góly.

Kovaříkova klukovina a taktický faul poslaly Radim do deseti

Jakub Kovařík po čtvrthodině hry viděl v úvodu zápasu žlutou kartu za úmyslné zdržování hry, když míč zbytečně odkopl z místa, kde se mělo vhazovat, což by nebylo nic převratného, kdyby po hodině hry nebyl po druhé žluté a následně červené kartě vyloučen. Nutno dodat, že druhá žlutá karta byla udělala Kovaříkovi za taktický faul, když ve snaze zastavit rychlý protiútok soupeře podržel soupeře za dres, a Viktoria Radim dohrávala zbytek zápasu o deseti.


Červená karta pro Jakuba Kovaříka přišla v 61. minutě a za necelou minutu za ni hosté pykali, když se prosadil Jakub Pokorný a poslal Pšovku Mělník do zaslouženého dvoubrankového vedení. Viktoria Radim potvrdila, že bude nepříjemným soupeřem, přestože hrála závěřených třicet minut o deseti. Hosté ukázali velkou sílu a i v oslabení si vytvořili dvě obrovské příležitosti, ke kterým přispěly chyby v rozehrávce Mělníka.

 

Ačkoliv hosté hráli o deseti, sedm minut před koncem zápasu se jim podařilo utkání přeci jen zdramatizovat a po brance Milana Mjartana dokonce sahali po vyrovnání, to ale nepřišlo a vítězství Mělníka z rychlého protiútoku do otevřené obrany soupeře zpečetil v samotném závěru střídající Filip Hakl, který přišel na hřiště v 86. minutě a krátce na to upravil skóre zápasu na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Karel Grabmüller - trenér FK Pšovka Mělník: „Sečteno, podtrženo. Opět se hrál na Pšovce kvalitní fotbal,ovšem návštěva divácká jakoby klesala. Jsem přesvědčen,že hráči diváckému torzu nabídli velice dobrý sportovní zážitek. Co už by na Mělníku lidi chtěli vidět, snad ježka v kleci?“

TJ Viktoria Radim
Petr Šafránek - trenér TJ Viktoria Radim: „Do utkání jsme vstoupili skvěle, jenže jsme brzké vedení nedokázali pojistit a soupeř dokázal zápas ještě před přestávkou otočit. Vyloučení Jakuba Kovaříka naše hráče nepoložilo a za stavu 3:1 dokázali ještě v závěru utkání zápas zdramatizovat a mohli jsme si odvést bod, jenže v nastavení samotném závěru jsme inkasovali po rychlém protiútoku čtvrtý gól. Škoda, že jsme nehráli jako v druhém poločase po celou dobu zápasu."



Sestavy


FK Pšovka Mělník
D. Procházka [-] - M. Žák [-] (86. F. Hakl [-] ) , R. Miřatský [-] , J. Pokorný [-] , M. Mrvík [-] , J. Chytil [-] , V. Novák [-] (72. Z. Trnka [-] ) , J. Šimandl [-] , J. Cemper [-] , L. Tomášek [-] , D. Grabmüller [-]

TJ Viktoria Radim
A. Kopecký [-] - J. Krombholz [-] (46. J. Králík [-] ) , A. Baško [-] , M. Tománek [-] , M. Mjartan [-] , F. Říha [-] - J. Kovařík [-] , V. Bellada [-] , F. Hrbek [-] - J. Slunéčko [-] , Š. Růžička [-] (76. J. Vaníček [-] )

ŽK: 6. D. Grabmüller , 69. M. Žák , 69. J. Cemper - 18. J. Kovařík , 35. F. Hrbek , 56. M. Tománek , 61. J. Slunéčko . ČK: 61. J. Kovařík .
Hráči zápasu: V. Bellada .
Místo: Pšovka Mělník. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Hůla Petr - KOTLÁR Pavel, RICHTÁR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.