Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slunéčko o víkendu zazářil a Červených Pečkám na cestu nadělil pět gólů


Branky


0

Fotbalisté Červených Peček vyzvali v neděli odpoledne Viktorii Radim, na jímž hřišti odehráli velmi špatný zápas a domů si odvezli sedmibrankový příděl. O osudu zápasu rozhodl fantastickým výkonem Jakub Slunéčko, který vstřelil pět gólů a výraznou měrou přispěl k porážce Červených Peček 7:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí útočník Slunéčko byl k nezastavení

Domácí Radim si těžko mohla přát lepší vstup do zápasu a již během úvodních pěti minut šla do vedení, do kterého ji poslal po dlouhém nákopu vpřed Jakub Slunéčko. Zkušený útočník Radimi si položil na zem dva protihráče a přesnou střelou míč poslal neomylně k tyči. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat a po necelé čtvrthodině hry vedli domácí už 2:0. Jiří Dastych sice dokázal vyrazit střelu Václava Bellady, proti jeho následné dorážce už byl ale bezmocný.

 

Pokud někteří hráči Červených Peček měli za úkol přistupovat k Jakubovi Slunéčkovi a osobně ho bránit, tak se jim to hrubě nedařilo. Milan Mjartan ve třiadvacáté minutě přesně odcentroval a Jakub Slunéčko už věděl co s míčem a neomylně ho napálil pod břevno. Další gól přidal útočník Radimi sedm minut před koncem prvního poločasu, když po krásné kolmé přihrávce vybíhajícího brankáře Jiřího Dastycha krásným lobem přehodil a dovršil hattrick.

 

Útočná hra Radimi přinášela okénka vzadu a za čtyřbrankového vedení nepůsobila její obrana příliš konsolidovaně, za což v závěru prvního poločasu pykala. Útočník Jaroslav Svoboda si ve stylu Jakuba Slunéčka poradil se dvěma bránícími protihráči a vypálil, brankář Arnošt Kopecký se ale zaskvěl skvělým zákrokem a jeho střelu vyrazil, proti následné dorážce Patrika Mejzra už byl ale bezmocný.

Ani po přestávce nebyla o góly nouze

Krátce po přestávce opět udeřili domácí fotbalisté, kteří rozjeli parádní kombinační akci a Jiří Dastych měl opět co dělat, aby jejich střelu zneškodnil. Bohužel mu ale vzápětí nepomohl žádný z obránců a Jakub Slunéčko pohodlně z dorážky zvyšoval na 5:1. Slunéčko opět předvedl své technické dovednosti a po zesměšnění obránců skóroval. Trvalo to necelé čtyři minuty a Slunéčko mohl znovu slavit, tentokrát krásnou střelou zpoza šestnáctky, která zamířila přesně k tyči.

 

Kolotoč domácí Viktorie Radim pokračoval a po rozehrání standardní situace zahrál jeden z hostujících hráčů v pokutovém území rukou, po které hlavní rozhodčí Josef Němeček nařídil pokutový kop. Ten neomylně proměnil Filip Hrbek a Viktoria vedla dvacet minut před koncem 7:1. Zdálo se, že zbytek zápasu už se v klidu dohraje, ale osm minut před koncem ale ještě padl jeden gól a tentokrát na opačné straně. Michal Dudla si skvěle narazil míč se spoluhráčem a rychlou kombinaci zakončil přesnou střelou, kterou upravil konečný výsledek na 7:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Radim
Petr Šafránek (trenér TJ Viktoria Radim): „Do utkání jsme šli s touhou vyhrát a myslím si, že to bylo od úvodních minut vidět. Měli jsme utkání hned od začátku ve svých rukou a kontrolovali jeho vývoj. V dnešním zápase padlo velké množství gólů, což se muselo přítomným divákům líbit. Výsledný rozdíl mohl být ještě větší, ale několik šancí se nám nepodařilo proměnit."




Sestavy


TJ Viktoria Radim
A. Kopecký [-] - J. Krombholz [-] , A. Baško [-] , M. Tománek [-] , F. Říha [-] , M. Mjartan [-] (62. J. Vaníček [-] ) - J. Čábelka [-] (60. J. Králík [-] ) , V. Bellada [-] , F. Hrbek [-] - Š. Růžička [-] , J. Slunéčko [-]

FK Červené Pečky
J. Dastych [-] - M. Labuta [-] , M. Šourek [-] , F. Farkaš [-] , M. Dudla [-] , R. Panic [-] - M. Rauch [-] , L. Marek [-] (58. M. Bílý [-] ) , M. Fuksa [-] - P. Mejzr [-] , J. Svoboda [-] (59. M. Převrátil [-] )

ŽK: 56. J. Čábelka - 70. R. Panic .
Hráči zápasu: J. Slunéčko .
Místo: TJ Radim. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Němeček Josef - SUCHÝ Aleš, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.