Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město porazilo Kamenici


Branky


22

SFK Nové Město si nechali body doma. Kamenice vždy výsledek dotahovala, ale nepodařilo se jí vyrovnat.

 V rámci 9. kola AGADOS KP Vysočiny mužů přivítala juniorka Vrchoviny nováčka soutěže, TJ Slovan Kamenice nad Lipou. Fanoušci však neshlédli líbivý zápas, bylo to pouze o soubojích a faulech. Však sudí Straka musel sáhnout do kapsičky pro žlutý kartonek, hned desetkrát.

 

Za fotky a report děkujeme Romanu Wolkerovi!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Jako první se do šance dostaly hosté, ale Sáblík byl v 10. minutě na místě. Po čtvrthodině se v malém vápně důrazem prosadil Slavíček a poslal Vrchovinu do vedení - 1:0. Do půlhodiny přišly ještě dvě branky, nejprve se prosadil individuálně mladičký Jícha a zvýšil k tyči - 2:0. Hosté na druhé straně po faulu obrany měli k dispozici PVK. Filípek přes zeď krásně zatočil míč k tyči a snížil - 2:1. Průběh byl do přestávky velmi vyrovnaný. Za zmínku stojí ještě tyčky na obou stranách, ale oba brankáři v daný moment měli štěstí. 

Druhý poločas

Druhá půle byla o aktivitě hostí, tlačili se před Sáblíka, ale domácí obrana, Kamenici nepouštěla prakticky do žádné vyložené šance. Až v poslední čtvrthodině zápasu začali úřadovat domácí. Padající list vyslal Skalník, ale gólman Přívratský míč vyrazil ještě na roh. Další výborný zásah měl proti přímému kopu Jíchy z úhlu, opět z toho byl roh. Po minutě dostal míč na malé vápno Skalník a z otočky se pohotově trefil ke vzdálenější tyči - 3:1. Po chybě obrany se po třech minutách prosadil Dvořák a upravil na konečných 3:2.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Ondřej Poul, trenér: "Do zápasu jsme vstoupili dobře. Podařilo se nám vstřelit 2 góly, ale namísto toho, abychom se uklidnili a pokračovali aktivní hrou, tak dostaneme jednoduchý gól po propadnutí ve středu hřiště. Podobné nastane když dáme na 3:1, takže se místo rozhodnutého zápasu v devadesáté minutě strachujeme o body. Je to škoda hlavně pro kluky, že jsou tímto neustále řekněme pod tlakem. Nicméně to se nám může i hodit před blížícím se derby s Novou Vsí, na které se těšíme."




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - R. Červenka [-] (53. M. Šmída [-] ) , R. Hlaváč [-] , M. Jícha [-] , V. Dobrovolný [-] , M. Skalník [-] , L. Slavíček [-] (53. P. Blažíček [-] ) , R. Blažíček [-] , Š. Peňáz [-] (72. V. Veselý [-] ) , J. Veselý [-] , M. Kutra [-] (53. J. Chytrý [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Přívratský [-] - V. Dvořák [-] , T. Filípek [-] , J. Hadrava [-] , P. Jůn [-] , T. Zahradník [-] , F. Brož [-] (70. P. Zdeněk [-] ) , T. Hadrava [-] , M. Dejmek [-] , J. Tětiva [-] , V. Míka [-] (83. D. Melzoch [-] )

ŽK: 58. M. Skalník , 62. Š. Peňáz , 74. V. Veselý , 85. J. Chytrý - 34. T. Filípek , 67. M. Dejmek , 76. T. Hadrava , 77. V. Míka , 81. J. Hadrava , 90. D. Melzoch .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: STRAKA Karel - NEBOLA Jaroslav, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza