0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs nad Labem zvládl důležitý zápas, ze Slaného veze tři body


Branky


0

 

Fotbalisté Brandýsa nad Labem zavítali v sedmém kole 1.A třídy skupiny B na hřiště Slaného, kde je čekal po Klecanech další náročný trest. V souboji dvou celků, které bojují o čelo tabulky, byli úspěšnější hosté, kteří zvítězili 2:0, přestože nastoupili do zápasu bez zraněného Jana Strosse a Janáčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brandýs rozhodl o svém vítězství během pouhých pěti minut

 

Brandýští se od úvodu tlačili před Sedlákovu branku a brzy mohli vést. Klusáček však Maršnerovu střelu do prázdné branky skluzem vykopl. V 15. minutě domácí playmaker Galbavý vysunul Stožického, jeho lob přes Přibyla však stihl vyhlavičkovat z brankové čáry Michal Stross. Po 20. minutě brandýští zatlačili domácí do defenzivy, ale Kubeš pěknou střelou Sedláka nepřekonal.

 

Následně krásnou křídelní akci zakončoval Kovařík slabou hlavičkou pouze do středu branky. Na Sedláka v další tutovce nevyzrál z blízkosti ani Reichert. A tak vzal koncovku na sebe David Folwarczny, který zakončil pěknou kombinaci umístěnou střelou a Brandýs vedl. Už za dalších 5 minut se hostující fandové radovali podruhé. Krásné vysunutí z kopačky Folwarczného dostihl Maršner dříve než Sedlák a obránci jeho hlavičku nedokázali zastavit před brankovou čarou. V dalším průběhu první půle hosté zkušeně kombinovali a nepouštěli domácí do šancí.

David Folwarczny po přestávce pokračoval ve skvělém výkonu

 

Druhá půle byla zasvěcená snaze domácích o korekci skóre, naopak brandýšťáci chtěli rychle přidat pojistku. V 58. minutě výborně zachránil Přibyl střelu Kubašky, na druhé straně se krásnou akcí blýskl Kubeš, ale Sedlák ho vychytal. V 65. minutě zazdil obrovskou šanci Folwarczny, který po přiťuknutí Maršnera napálil jen domácího golmana.

 

O tři minuty později „Piny“ šikovně zasekl míč ve vápně, Kubaška mu podrazil stojnou nohu a rozhodčí Doubrava odpískal pokutový kop. K tomu se postavil kanonýr Kovařík, ale podobně jako Folwarczny proti Klecanům poslal penaltu nad branku. Šanci na reparát měl o minutu později, ale v jasné šanci jej opět vychytal Sedlák. Po standardce v 80. minutě nedokázal osamocený Folwarczny umístit svoji hlavičku ze tří metrů do branky.

 

Brandýští fanoušci v té době jen užasle přihlíželi, co všechno je možné neproměnit. V závěrečné desetiminutovce se před branku začali tlačit i slánští, jimž k tomu pomáhal sudí Doubrava množstvím standardních situací. Přibyl však dokázal chytit i střelu Galbavého z přímého kopu ze 20 metrů.

 

Zdroj: fkbrandys.cz



Ohlasy k zápasu



FK Brandýs nad Labem
Jiří Weigl (místopředseda FK Brandýs nad Labem: "Naši hráči podali asi nejlepší výkon v této sezóně, byli po celý zápas nebezpečnějším týmem a zaslouženě zvítězili. Líbilo se mi, jak kluci makali jeden za druhého. Utkání by slušel divočejší výsledek, ale naše produktivita je bohužel slabá. Navíc i při druhé penaltě v této sezóně její exekutor vůbec netrefil branku. Do příště se pokusíme koncovku zlepšit."



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Kubaška [-] , T. Zíma [-] , F. Hansl [-] (45. M. Nykl [-] ) , M. Žahour [-] , P. Čablík [-] , M. Tikovský [-] , J. Galbavý [-] , L. Volf [-] , P. Klusáček [-] , L. Stožický [-]

FK Brandýs nad Labem
M. Přibyl [-] - M. Stross [-] , M. Sunkovský [-] , D. Rek [-] , J. Krajíček [-] - A. Maršner [-] , D. Folwarczny [-] , J. Prokop [-] (90. V. Bojkovič [-] ) , M. Kubeš [-] - M. Kovařík [-] (74. F. Braborec [-] ) - J. Reichert [-]

ŽK: 52. M. Nykl , 65. M. Tikovský , 68. J. Kubaška - 87. D. Folwarczny .
Hráči zápasu: D. Folwarczny .
Místo: Hřiště - Sportovní klub Slaný. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Doubrava Jakub - VOSOLSOBĚ Lukáš, JAROLÍMEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.