6:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mizérie Pšovky pokračuje, Poříčany doma Mělníku uštědřily debakl


Branky


11. M. Puk , 23. J. Hlavatý , 48. M. Puk , 57. P. Sedláček , 64. M. Puk , 81. P. Sedláček
0

FK Pšovka Mělník vstoupila do letošní sezóny dobře, jenže zásluhou špatných výsledků se začala propadat tabulkou až k samotnému dnu, od kterého ji po vysoké prohře na hřišti Poříčan aktuálně dělí sedm bodů. Poříčany zvládly zápas na jedničku a pohladké výhře v devátém kole Sport Invest 1.A třídy skupiny B se nacházejí na druhém místě a šlapou na paty vedoucímu Brandýsu nad Labem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mělník toužil po špatném vstupu po vyrování

První poločas byl poměrně vyrovnaný, pouze však do jedenácté minuty, v níž se prosadil Martin Puk a poslal domácí do vedení. Hráči Mělníku po inkasování úvodní branky přestali hrát a na hřišti byl poté už vidět jen jeden tým. Za dvanáct minut později napřáhl ke krásné střele k tyči po rozestoupení mělnické obrany Jan Hlavatý a Poříčany vedly rychle 2:0. Mělník nehrál vyloženě špatně a těsně před přestávkou se mohl vrátit zpět do hry.

 

Jakub Pokorný a Martin Žák rozjeli krásnou akci, po které se druhý jmenovaný Martin Žák ocitl ve velmi slibné palebné pozici, jeho následná střela ale našla pouze připraveného brankáře Jiřího Gabriela. Ještě před šancí Martina Žáka dokázal v těžké pozici hlavičkoval Radek Miřatský, kapitán Pšovky Mělník, jehož hlavička v obtížné pozici zamířila těsně vedle. Kdyby Mělník obě šance proměnil, mohly oba týmy odcházet do kabin za nerozhodného stavu, jenže se tak nestalo.

Poříčany si zbytek zápasu pohlídaly a ještě vedení navýšily

Vstup do druhého poločasu vyšel skvěle domácím Poříčanům, které se zásluhou Martina Puka rychle ujaly tříbrankového vedení, jenž po necelé hodině hry navýšil Petr Sedláček a bylo hotovo. Poříčany vedly v sedmapadesáté minutě 4:0 a vývoj zápasu měly ve svých rukou, obzvlášť poté, co se za necelých sedm minut prosadil opět Martin Puk a svůj skvělý výkon korunoval hattrickem.

 

Skvělý zápas odehrál také Petr Sedláček, který společně s Martinem Pukem ve druhém poločase zazářil a ačkoliv na hattrick nedosáhl, devět minut před koncem jednoznačného utkání vstřelil svůj druhý gól, kterým upravil výsledek na konečných 6:0. Mělník ještě ve zbytku utkání sáhl ke střídáním, po kterých se dostal do dvou slibných brankových příležitostí, ale stejně jako v závěru prvního poločasu se mu je nepodařilo využít.



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník
Karel Grabmüller (trenér FK Pšovka Mělník): „Za stavu 3:0 se naše hra rozsypala a museli jsme sáhnout nutně ke střídání. V závěru jsme se ještě objevili ve dvou brankových příležitostech a vzápětí v náznaku šance, když se náš hráč řítil úplně sám na bránu a těsně před pokutovým územím byl zastaven ostrým faulem, po kterém měla přijít červená karta. Rozhodnutí rozhodčích nechápu a více to hodnotit ani nechci.“



Sestavy


SK Poříčany
J. Gabriel [-] - P. Touš [-] (83. L. Hampl [-] ) , O. Puk [-] , J. Navrátil [-] - M. Kopecký [-] , J. Hlavatý [-] , L. Holler [-] , M. Puk [-] (74. F. Stárek [-] ) , J. Prejsek [-] - T. Šusta [-] (59. M. Bázlík [-] ) , P. Sedláček [-]

FK Pšovka Mělník
D. Procházka [-] - L. Tomášek [-] , J. Cemper [-] , M. Krejčík [-] - J. Pokorný [-] , M. Mrvík [-] (84. D. Grabmüller [-] ) , Z. Trnka [-] , J. Šimandl [-] , J. Chytil [-] (51. V. Novák [-] ) - R. Miřatský [-] (64. J. Žižka [-] ) , M. Žák [-]

ŽK: 53. J. Navrátil , 72. P. Touš , 87. L. Holler - 11. M. Mrvík , 80. Z. Trnka .
Hráči zápasu: M. Puk , P. Sedláček .
Místo: SK Poříčany. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Richtár Lukáš - CICHRA David, POLÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.