3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červené Pečky slaví první výhru, Velim odjela s prázdnou


Branky


0

Fotbalisté Červených Peček se v desátém kole Sport Invest 1.A třídy skupiny B dočkali v letošní sezóně první výhry, když na domácím hřišti dokázali porazit zdánlivě jednoznačným výsledkem 3:0. Velim doplatila na nepřesnou koncovku, když v průběhu utkání zahodila několik vyložených šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Červených Pečkách se hrál velmi atraktivní fotbal

Oba týmy se v úvodu zápasu nechtěly dopustit zbytečné chyby a k vidění byl tuhý boj o střed hřiště. Za nedlouho se však hra výrazně rozhýbala a jedna šance střídala druhou. První slibnou brankovou příležitost měl na kopačce hostující Jan Zajíc, kterého našel zpětnou přihrávkou obránce Martin Kyncl, jeho následná střela ale zamířila nad.

 

Za necelé tři minuty mohli opět udeřit hosté z Velimi, když se na vzdálenější tyči dostal k přetaženému centru ze strany Jaroslav Svoboda, jehož následné zakončení nabralo opačnou faleš a Červené Pečky přečkaly další nebezpečnou šanci. Po půlhodině hry si Velim během několika málo minut vytvořila třetí šancí, kterou měl po přihrávce aktivního Jana Zajíce na kopačce Michal Kesner, který se prezentoval pěknou technickou střelou končící těsně mimo.

 

Červené Pečky si vytvořily první příležitost až sedm minut před koncem prvního poločasu, jenže na rozdíl od soupeře ji dokázaly přetavit v úvodní gól, když se po centru ze hry prosadil v pokutovém území Jakub Hradílek a poslal svůj tým do vedení. Dvě minuty na to mohla Velim potkat pohroma v podobě druhého inkasovaného gólu během necelých dvou minut, střelu Jaroslava Svobody ze značky pokutového kopu ale zneškodnil fantastickým zákrokem brankář Luboš Svoboda.

 

Hostující Martin Kyncl hrál velmi dobrý zápas a z pozice obránce byl směrem vpřed velmi aktivní a měl prsty ve většině nebezpečných útočných akcí. Martin Kyncl se sice v závěru prvního poločasu prezentoval nepovedenou střelou, tu ale ještě mohl usměrnit mezi tři tyče útočník Kamil Šmejkal, ve vyložené pozici ale míč netrefil a odmítl skórovat do prázdné brány. Červené Pečky odcházely po prvním poločase do kabin z dvoubrankovým vedením, zatímco Velim s velkou frustrací z neproměněných šancí.

Velim po přestávce pokračovala v zahazování šancí

Michal Kesner a Jan Zajíc po přestávce rozjeli krásnou kombinační akci, který ji zakončil překnou střelou a překonal brankáře Jiřího Dastycha, toho ale na brankové čáře zachránil jeden ze spoluhráčů, jenž míč odvrátil na rohový kop. V další šanci se ocitl Martin Kyncl, jenže jeho postup v před po téměř hodiny hry zastavil faulující Jaroslav Svoboda a za svůj zákrok klidně mohl vidět červenou kartu, nakonec byl ale potrestán pouze kartou žluté barvy.

 

Šest minut před koncem se opřel z hranice šestnáctky do míče Martin Grospič, který nádhernou střelou překonal bezmocného brankáře Luboše Svobodu a poslal Červené Pečky do dvoubrankového vedení. Velim doplatila na neproměňování šancí a v poslední minutě inkasovala třetí gól, když se po centru střídajícího Ondřeje Matouška prosadil ve druhé minutě nastavení hlavou František Farkaš a upravil výsledek na konečných 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Miloš Malina (vedoucí týmu FK Červené Pečky): „Konečně jsme prolomili smůlu z dosavadního průběhu ročníku. Oba týmy si vytvořily několik šancí, fotbal se však hraje na góly a těch jsme dnes jednoduše dokázali vstřelit více než Velim."

FC Velim
Jiří Ptáček (trenér FC Velim): „Těžko se mi dnešní utkání hodnotí. Naše představení bylo žalostné a obrovský podíl na tom samozřejmě má špatná koncovka. Pokud jsme minulý týden předvedli v prvním poločase špatný výkon, tak v tomto zápase to bylo ještě horší. Dostali jsme se do několika vyložených příležitostí, jenže jsme nebyli schopni dát gól."



Sestavy


FK Červené Pečky
J. Dastych [-] - P. Mejzr [-] , F. Farkaš [-] , P. Bílek [-] , M. Šourek [-] , M. Dudla [-] (75. D. Teplý [-] ) - M. Grospič [-] (86. M. Rauch [-] ) , L. Marek [-] , J. Hradílek [-] (90. O. Matoušek [-] ) , M. Fuksa [-] - J. Svoboda [-] (82. J. Radovnický [-] )

FC Velim
L. Svoboda [-] - M. Kyncl [-] , P. Kesner [-] (46. A. Dostál [-] ) , V. Regner [-] , M. Hrabal [-] , O. Martikán [-] - M. Kesner [-] , J. Zajíc [-] , M. Teslík [-] , J. Bečvařík [-] - K. Šmejkal [-] (64. M. Jansta [-] )

ŽK: 58. J. Svoboda , 63. P. Bílek , 84. J. Hradílek - 24. V. Regner , 58. L. Svoboda , 58. M. Hrabal , 84. J. Zajíc .
Hráči zápasu: M. Grospič , J. Hradílek - M. Kyncl , J. Zajíc .
Místo: Červené Pečky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kotlár Pavel - HŮLA Petr, ZUSKA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.