5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:15

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs uštědřil Libicím nad Cidlinou na cestu debakl


Branky


4. A. Maršner , 32. M. Kovařík , 50. M. Kubeš (p.) , 73. A. Maršner , 80. J. Prokop
0

V 10. kole v sobotu 10.10.2015 zajížděl na Spořilov ke šlágru prozatím třetí celek tabulky TJ Libice nad Cidlinou. Černobílí nastupovali do zápasu po delší době kompletní, tedy i s vyléčenými Maršnerem a Janem Strossem. Hosté nastupující celí v černém byli posílení ze spolupracujících Jiren.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhá branka hosty poslala do kolen

Utkání hodně ovlivnil jeho úvod. Po průniku Michala Strosse vybojovali domácí úvodní rohový kop. Kovaříkův centr propadl až za vápno a Maršnerova tečovaná střela se zastavila až v síti – 1:0. Libice se snažila o rychlou odpověď a šance měla po několika nepřesnostech Janáčka, ale koncovka útočících hráčů byla slabá a nedůrazná.

 

Přesto byli hosté v této fázi aktivnější a jejich tlak vyvrcholil okolo 20. minuty. Střelu Billého bez přípravy vytáhl Janáček nad branku. Brandýští se však následně z tlaku vymanili a snažili se držet míč, případně hrozit z brejků. No a jeden takový výborně vyšel ve 32. minutě. Parádní dlouhý balón do levého křídla nasměroval Reichert krásně na Kovaříka, který neměl složitou práci zvýšit na 2:0.

Konečný výsledek byl pro Libice krutý

Jestliže chtěla Libice do druhé půle něco změnit dvojím střídáním, tak úvod asi definitivně pohřbil její naděje. Už ve 49. minutě fauloval ve vápně Kovaříka Jandzik a kopala se penalta. Tentokrát vzal na sebe zodpovědnost Martin Kubeš, ale penaltové prokletí Brandýsa v této sezóně nezlomil. Jeho střelu Václavík vyrazil před sebe, tam byl však nejrychleji opět Kubeš a repete se mu vydařilo.

 

Domácí třetí branka povzbudila a pokračovali ve výborném výkonu. Libičtí hráli na riziko, ale nedařilo se jim ve finální fázi, naopak otvírali obranu a to byla voda na mlýn pro rychlonohé křídelníky Brandýsa. Reichertovo sólo zastavil praporek rozhodčího, Maršnerovo ale ne a šikovný záložník po rychlé kličce zvýšil na 4:0.

 

Ještě hezčí akce vyústila v krutou pátou branku v hostující síti, na konci ťukesu stál Honza Prokop a před ním prázdná branka. Pro středního záložníka nebyl problém zvýšit na 5:0. Po páté brance dostalo příležitost několik náhradníků na obou stranách a přesně v 90. minutě foukl sudí Kovář naposledy do píšťalky.

 

Zdroj: fkbrandys.cz



Ohlasy k zápasu


FK Brandýs nad Labem
Jiří Weigl (místopředseda FK Brandýs nad Labem): "Do utkání jsme nastoupili po dlouhé době kompletní. Výborně se vydařil úvod, ale rozhodla asi třetí branka na začátku druhé půle. Pro hosty je výsledek krutý, paradoxně to byl nejfotbalovější celek, který se zatím na Spořilově v této sezóně představil."




Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - M. Stross [-] , M. Sunkovský [-] , J. Reichert [-] , J. Krajíček [-] - D. Folwarczny [-] , A. Maršner [-] (86. L. Řapek [-] ) , M. Kubeš [-] (90. P. Kukal [-] ) , J. Stross [-] (72. D. Rek [-] ) , J. Prokop [-] (84. F. Braborec [-] ) - M. Kovařík [-] (77. V. Bojkovič [-] ) -

TJ Libice nad Cidlinou
D. Václavík [-] - T. Jandzík [-] , M. Čepelák [-] , J. Kalina [-] (81. L. Petráň [-] ) , M. Billý [-] , D. Havierník [-] (46. M. Kutil [-] ) - M. Brabec [-] , L. Kratochvíl [-] , D. Hubáček [-] , L. Havierník [-] (84. R. Novák [-] ) - V. Sosnovský [-] (46. J. Lukavec [-] )

ŽK: 63. J. Prokop - 68. M. Billý , 69. D. Hubáček , 83. M. Kutil .
Hráči zápasu: A. Maršner .
Místo: FK Brandýs n.L. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kovář Otto - GARAJA Miroslav, VELEBIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.