4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mělník ukončil sérii špatných výsledků a proti Horkám konečně naplno bodoval


Branky


17. R. Miřatský , 54. R. Miřatský (p.) , 56. M. Žák (p.) , 69. V. Novák - 69. J. Lukáš , 70. J. Štěch
0

Sérii špatných výsledků v podání fotbalistů Pšovky Mělník musela jednou skončit a nejlépe v domácím prostředí. Svěřenci Karla Grabmüllera i přes někde velmi dobré výkony neměli výsledky a prohráli několik zápasů v řadě, černou sérii však dokázali v desátém kole ukončit, když si doma vyšlápli na Horky nad Jizerou a zvítězili v pohledném utkání 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní gól hru Mělníka nerozhýbal a Horky si vytvořily převahu

Vstup do utkání vyšel Pšovce Mělník výborně, a přestože nedokázala využít tři skvělé brankové příležitosti, po čtvrthodině hry se ujala vedení, když se v sedmnácté minutě prosadil Radek Miřatský. Domácí se ujali jednobrankového vedení, ale místo snahy o vstřelení pojišťujícího gólu se poté stáhli do obranného bloku a snažili se především pečlivě bránit. Do hry se navíc vkradlo mnoho nepřeností a jednoduchých ztrát, po kterých si Horky nad Jizerou vytvořily územní převahu.

 

Hosté byli ve druhé polovině prvního poločasu jasně aktivnější a mohli se pokusit zápas ještě před přestávkou otočit, jenže jejich útočné akce se rozbíjely o pevnou obranu Mělníka a do žádné slibné brankové příležitosti se nedostali. Pro Mělník to však bylo velké varování a bylo jasné, že po přestávce musí začít opět hrát a nejen bránit své jednobrankové vedení.

Mělník po přestávce začal opět hrát a rychle své vedení pojistil

Domácí hráči do druhého poločasu vlétli skvěle a během necelých dvou minut vybojovali dva pokutové kopy, z nichž první proměnil v čtyřiapdesáté minutě Radek Miřatský, který vstřelil svůj druhý gól v utkání a navázal na svou úvodní trefu, a krátce po něm ten druhý Martin Žák. Druhá penalta byla nařízena po faulu Adama Malíka, který chtěl míč vyboxovat do bezpečí, jenže pouze trefil jednoho z domácích hráčů a poté se marně snažil nasimulovat faul na jeho osobu.

 

Ačkoliv Horky nad Jizerou prohrávaly o tři branky, zápas za zdánlivě rozhodnutého stavu nezabalily a naopak se do něj dvacet minut před koncem dvěmi slepenými góly vrátily, když se po rohovém kopu prosadil Lukáš Jiří a krátce po něm nádhernou střelou zpoza šestnáctky Jiří Štěch, který zamířil přesně do pravého horního rohu. 

 

Mezi obě dvě branky hostujících Horek nad Jizerou se však ještě vešla jedna trefa domácích fotbalistů, kteří po prvním inkasovaném gólu rozjeli rychlý protiútok a po krásné kombinační akci skóroval téměř do prázdné brány Václav Novák. V Mělníku se hrál velmi pohledný zápas, který nakonec nabídl šest branek, z nichž tři padly v rozmezí necelých dvou minut, a domácí se mohli radovat po dlouhé době opět z vítězství.

 

Hrál se opravdu kvalitní fotbal, k čemuž přispěli výraznou měrou i hosté, na kterých je vidět výrazný herní pokrok. Hráči se připravili opravdu svědomitě a tentokrát na nich byla vidět zřejmá snaha a touha po zisku tří bodů, ke které ještě přidali dobrou kázeň a maximální nasazení po celý zápas. Naše vítězství je zasloužené a po pětizápasovém půstu se nám konečně podařilo vstřelit několik branek.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Karel Grabmüller (trenér FK Pšovka Mělník): „Hrál se opravdu kvalitní fotbal, k čemuž přispěli výraznou měrou i hosté, na kterých je vidět výrazný herní pokrok. Hráči se připravili opravdu svědomitě a tentokrát na nich byla vidět zřejmá snaha a touha po zisku tří bodů, ke které ještě přidali dobrou kázeň a maximální nasazení po celý zápas. Naše vítězství je zasloužené a po pětizápasovém půstu se nám konečně podařilo vstřelit několik branek.“




Sestavy


FK Pšovka Mělník
V. Braunšveig [-] - D. Grabmüller [-] , M. Krejčík [-] , L. Tomášek [-] - J. Pokorný [-] (89. R. Dvorný [-] ) , J. Chytil [-] , M. Mrvík [-] , Z. Trnka [-] , J. Šimandl [-] - R. Miřatský [-] (72. F. Hakl [-] ) , M. Žák [-] (63. V. Novák [-] ) -

FC Horky nad Jizerou
A. Malík [-] - M. Mrvík [-] , J. Lukáš [-] , J. Štěch [-] , P. Císař [-] (63. D. Fidrich [-] ) , Z. Zahálka [-] - L. Krajčí [-] (57. V. Kohout [-] ) , J. Šmidrkal [-] , M. Třasák [-] - L. Cepka [-] (80. T. Doležal [-] ) , B. Nádeníček [-]

ŽK: 20. R. Miřatský , 26. D. Grabmüller , 37. M. Žák - 18. M. Třasák , 55. A. Malík , 86. D. Fidrich .
Místo: Pšovka Mělník. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kinčl Vlastislav - KVASNIČKA Václav, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.