0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktoria Radim poznala pachuť fotbalu, Poříčany si domů odvezly tři body


Branky


0

Fotbalisté Poříčan si po výsledku 3:0 odvezly domů všechny tři body, utkání však nemělo tak jednoznačný průběh, jak by se na první pohled mohlo zdát, a to zejména po přestávce, v němž branka nepadla. Co se týče prvního poločasu, ten bohužel ovlivnily chyby rozhodčího a utkání tak vyznělo jasně pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas v duchu tragikomedického divadla

Trenér Radimi Petr Šafránek označil úvodních pětačtyřicet minut za tragikomedii a není se třeba divit, protože domácí fotbalisté během prvního poločasu inkasovali tři góly a dění na hřišti výrazně ovlivnil hlavní rozhodčí. Zatímco domácí se marně snažili dostat před pevnou obranu soupeře, sami před vlastní šestnáctkou uspořádali den otevřených dveří.

 

Skóre zápasu se poprvé měnilo ve dvaadvacáté minutě, kdy se prosadil přesnou střelou Martin Puk, na jehož gól po půlhodině hry vzápětí navázal Vlastimil Mužík, a o osudu utkání bylo prakticky rozhodnuto, obzvlášť poté, co se za necelých pět minut prosadil Petr Sedláček. Domácí vstup do utkání a především závěr prvního poločasu naprosto nezvládli a do šaten odcházeli s tříbrankovým mankem.

Výroky rozhodčích nahrávaly hostům z Poříčan

Ačkoliv Viktoria Radim nebyla po celý zápas horším týmem, většinu klíčových okamžiků ovlivnil hlavní rozhodčí, který podle názoru Petra Šafránka jasně nadržoval hostům z Poříčan a takovou věc si člověk sám těžko vymyslí. Navzdory tomu se hrál po přestávce pohledný fotbal a oba týmy se snažily útočit. Občas byly k vidění ostřejší zákroky a několik žlutých karet, všichni hráči ale nakonec utkání dohráli.

 

Je velice smutné vědět, že fotbal v české republice výrazně ovlivňují rozhodčí a peníze, které však neslouží ke zkvalitnění hry, ale naopak z ní dělají komedii. Kdo byl přítomný na zápase v Radimi, tak si obrázek a názor udělá sám. Viktoria Radim se však nemůže dlouho zabývat rozhodčím a musí se na tuhle porážku snažit rychle zapomenout a snažit se soustředit na další utkání, které začíná od nuly.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Radim
Petr Šafránek (trenér TJ Viktoria Radim): „První poločas výrazně ovlivnily výroky rozhodčích a dění na hřišti bych se nebál označit za tragikomedii. Po poločase jsme prohrávali 3:0 a o osudu utkání bylo rozhodnuto, přestože jsme rozhodně nebyli horší než soupeř, kterému tímto přeji postup a ať ve vyšší soutěži zůstane, co nejdéle."




Sestavy


TJ Viktoria Radim
A. Kopecký [-] - M. Tománek [-] , J. Krombholz [-] , F. Říha [-] , A. Baško [-] - F. Hrbek [-] , V. Bellada [-] , J. Králík [-] , R. Kříž [-] (46. M. Mjartan [-] ) , J. Čábelka [-] - O. Exner [-] (62. J. Vaníček [-] )

SK Poříčany
J. Gabriel [-] - P. Touš [-] , V. Mužík [-] (71. M. Bázlík [-] ) , O. Puk [-] , J. Navrátil [-] - M. Kopecký [-] (85. F. Stárek [-] ) , J. Hlavatý [-] , M. Puk [-] , J. Prejsek [-] - T. Šusta [-] (55. L. Holler [-] ) , P. Sedláček [-]

ŽK: 28. R. Kříž , 34. A. Kopecký , 60. M. Tománek , 77. F. Říha - 62. O. Puk , 74. M. Bázlík , 80. M. Puk .
Místo: TJ Radim. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Burian Michal - DOUBRAVA Jakub, GLOGAR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.