3:2
(3:1)
19. M. Rodek
49. F. Hansl (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný v pohledném střetnutí přehrál Klecany


Branky


16. J. Galbavý (p.) , 40. J. Galbavý , 45. J. Hořejší - 19. M. Rodek , 49. F. Hansl (vl.)
0

Fotbalisté Slaného v jedenáctém kole Sport Invest 1.A třídy skupiny B přivítali na svém hřišti Klecany, se kterými sehráli krásný zápas bohatý na góly. Domácí vstupovali do druhého poločasu s dvoubrankovým vedením, o které zásluhou nešťastného okamžiku přišli, výhru si ale nakonec pohlídali a po závěrečném hvizdu se radovali ze zisku tří bodů po těsné výhře 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Slaném se hrál od začátku pohledný ofenzivní fotbal

Vstup do utkání vyšel lépe domácím hráčům Slaného, kteří se po čtvrthodině hry ujali vedení, když se Kubaška prodral do pokutového území Klecan, kde faulován, a hlavní rozhodní nařídil pokutový kop, který bezpečně proměnil Galbavý. Domácí se však neradovali ze vstřelení vedoucí branky příliš dlouho a za necelé tři minuty bylo vyrovnané, když se po rohovém kopu dostal do zakončení Marcel Rodek a z velkého úhlu dopravil míč do sítě.

 

Téměř po půlhodině hry domácí fotbalisté rozjeli velice nebezpečný protiútok, který rozjel narážečkou s Hanslem obránce Kubaška, a jeho následná střela ze slibné pozice skončila na boční síťi. Vzápětí o sobě dal vědět na druhé straně pohotovým volejem Hrodek, brankář Michal Sedlák ale dokázal jeho střelu fantastickým zákrokem vyrazit. Šest minut před koncem se prezentoval dobrou střelou Hořejší, jehož střelu kryl pozorný Hrkal.

 

Závěr prvního poločasu patřil domácímu Slanému, když se parádní střelou z 21 metrů prezentoval Josef Galbavý a jeho rána zamířila přesně do horního rohu brány. Aby toho nebylo málo, těsně před přestávkou poslal domácí tým do dvoubrankového vedení Jakub Hořejší, který využil parádní akce Josefa Galbavého, který pronikl přes Josefa Hrodka a poté předložil míč svému spoluhráči, který se ve vyložené šanci nemýlil. 

Slaný byl po přestávce lepší a výhru si i přes inkasovaný gól pohlídal

Krátce po změně stran se podařilo hostujícím Klecanům snížit. Marcel Rodek rozehrál volný přímý kop a Filip Hansl se snažil míč směřující mezi tři tyče odkopnout do bezpečí, jenže napnul ve velice nešťastném okamžiku síť vlastní brány. Klecany se dostaly v úvodu druhého poločasu rychle na dostřel a měly hodně času na to, aby se ještě popraly minimálně o bod.

 

Místo tlaku hostujícího celku ale přišla po necelé hodině hry šance Slaného, jehož hráči v osmapadesáté minutě rozehráli rohový kop, po kterém Volf mířil přesně k tyči, Hrkal ale dokázal jeho střelu skvělým zákrokem vyrazit a vzápětí si poradil i se střelou dobře hrajícího Josefa Galbavého. Závěr zápasu patřil domácímu týmů a tlak Klecan byl kde tam.

 

Josef Galbavý mohl pojistit vedení svého týmu, jeho pokus se ale od tyče odrazil do náruče Hrkala. A když třináct minut před koncem neskončila gólem ani akce Kubašky s Hořejším, utkání skončilo výsledkem 3:1 pro domácí tým. Slaný zvládl závěr zápasu skvěle a hostující Klecany nepustil do žádné velké brankové příležitosti, která by volala po vyrovnání.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr (vedoucí týmu): „V sobotu se ve Slaném hrál fotbal velmi dobré úrovně. Našeho soupeře – souseda v tabulce, který měl o jeden bod méně, jsme v první půli přehráli a naši hráči si za předvedenou hru zasluhují absolutorium. Také po změně stran jsme měli více šancí, ale brzké snížení stavu přece jen naše hráče trošku svazovalo. V sestavě dnes chyběl Rada, který má poraněnou ruku. “




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - T. Kostovčík [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] (88. T. Zíma [-] ) , L. Stožický [-] , P. Čablík [-] , J. Galbavý [-] , L. Volf [-] , P. Klusáček [-] , J. Kubaška [-] , M. Tikovský [-] (79. M. Žahour [-] )

MSK Klecany
F. Hrkal [-] - M. Veselý [-] (86. P. Kubeš [-] ) , L. Smíšek [-] - M. Hanuš [-] , M. Rodek [-] , L. Gerhát [-] , J. Hrodek [-] - C. Cardoso da Silva [-] (74. V. Rabiňák [-] ) , J. Gabčo [-] , L. Rybecký [-] - O. Kelemen [-]

Hráči zápasu: J. Galbavý .
Místo: Hřiště - Sportovní klub Slaný. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kočárek Jan - MYŠKA Roman, TVAROH Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.