3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:30

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mělník se sám připravil o nadějný výsledek, Libice zvítězily rozdílem třídy


Branky


0

Vývoj utkání mezi Libicemi nad Cidlinou a Pšovkou Mělník určily vstupy do obou poločasů, které vyšly lépe domácím fotbalistům. Hráči Mělníka se dopustili několik chyb v obraně, které Libice nekompromisně potrestaly a po závěrečném hvizdu se radovaly z hladkého vítězství 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrovská chyba hostující obrany v úvodu určila vítěze

Mělník vstoupil do utkání velice špatně a po hrubé chybě v obraně se prosadil již po necelých třech minutách Lukáš Dvořák. Libice nad Cidlinou se mohy dostat rychle na koně, jenže v dalších minutách prvního poločasu hrozily pouze z volných přímých kopů, zatímco hosté mohli před přestávkou vývoj utkání zcela otočit, jenže dvěmi čistými gólovými brankami trestuhodně pohrdli, což se nakonec ukázalo jako klíčové.

Libice nad Cidlinou během pěti minut pojistily své vedení

Stejně jako v úvodu zápasu ani po začátku druhého poločasu se hostující hráči Pšovky Mělník nevyvarovali hrubé chyby v obranné řadě, kterou bez milosti potrestal Martin Billý a pojistil vedení Libic nad Cidlinou, které za necelých pět minut později skórovaly v rychlém sledu podruhé, když se tentokrát prosadil přesnou střelou Tomáš Jandzík. 

 

Libice nad Cidlinou byly po přestávce lepší a i za tříbrankového vedení v útočení nikterak nepolevovaly, žádný gól už se jim ovšem vstřelit nepodařilo. Mělník si během druhého poločasu vytvořil dvě velice slibné příležitosti, střelu zpoza šestnáctky ale zlikvidoval pozorný brankář David Václavík a následná střela ze tří metrů v podání hostů zamířila nepochopitelně mimo tři tyče.

 

Celkově se hrálo v Libicích nad Cidlinou průměrný zápas, v němž domácí hráči projevili větší touhu po bodech a jistým způsobem si dokráčeli pro vítězství. Naopak Mělník jako tým zklamal, když v přechodové fázi příliš často ztrácel míče a jednolitost mezi jednotlivými řadami zkrátka nefungovala. Hosté navíc postrádali pohyb a nasazení, tímzo způsobem se zkrátka vyhrávat nedá a trenér Karel Grabmüller to dobře ví.



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník
Karel Grabmüller (trenér): „Ráz celého utkání ovlivnily a určily nástupy do obou poločasů, kdy domácí skórovali velice snadno po totálních hrubých chybách v naší obranné řadě. Zejména obranná řada se vyznamenala a situace předznamenávající úvodní gól ze třetí minuty utkání by měla sloužit v učebnicích jako odstrašující případ, jak se fotbal hrát nemá.“



Sestavy


TJ Libice nad Cidlinou
D. Václavík [-] - T. Jandzík [-] , R. Tafel [-] , M. Billý [-] , J. Kalina [-] (82. M. Kutil [-] ) - P. Lambert [-] , D. Hubáček [-] (84. L. Petráň [-] ) , L. Kratochvíl [-] (84. R. Novák [-] ) , M. Brabec [-] , L. Havierník [-] (65. V. Sosnovský [-] ) - L. Dvořák [-] (76. J. Lukavec [-] )

FK Pšovka Mělník
V. Kratochvíl [-] - M. Krejčík [-] , L. Tomášek [-] , J. Šimandl [-] (56. J. Cemper [-] ) , D. Grabmüller [-] (64. J. Žižka [-] ) - J. Pokorný [-] , M. Mrvík [-] , Z. Trnka [-] , J. Chytil [-] - V. Novák [-] (62. R. Dvorný [-] ) , M. Žák [-]

ŽK: 29. M. Billý , 81. M. Brabec - 30. J. Chytil , 37. J. Pokorný , 67. M. Mrvík , 86. M. Krejčík .
Místo: TJ Libice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pudil Václav - POSPÍŠIL Miloslav, MUCHA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.