3:2
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:30

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čelákovice zvládly zápas s Jedomělicemi a tři body zůstaly doma


Branky


0

Fotbalisté Jedomělic zavítali v jedenáctém kole Sport Invest 1.A třídy skupiny B na hřiště Čelákovic v poměrně silné sestavě, na cenný bod ovšem nedosáhli, když v pohledném a bohatém zápase na góly podlehli domácím těsně 3:2 a Jan Horák si ze zápasu navíc odnesl zlomeninu nosu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání nabídlo po pomalém rozjezdu pohledný zápas

Jedomělice začali na hřišti soupeře poměrně dobře a během úvodních patnácti minut dobře kombinovali. Dobrá kombinační hra vyústila také v gólové příležitosti, jenže kromě Bohumila Mrštiny se nikdo gólově prosadit z hostujícího celku nedokázal. Hosté se ujali vedení již v páté minutě a mohli Čelakovice poslat do kolen, bohužel pro Jedomělice se tak ale nestalo a po dobrém vstupu do zápasu se najednou vývoj hry úplně otočil.

 

Hráči hostujícího celku přestali běhat a zejména levá strany při útocích domácích Čelákovic hodně hořela. Domácí se dočkali vyrovnávacího gólu ve čtyřiadvacáté minutě, kdy se prosadil Pavel Hájek. Jedomělice poté dokázaly rychle reagovat, když si obránce Martin Janda zpracoval míč na prsa a napřáhl k parádní střele, která skončila v síti. Jedomělice tentokrát vedly 2:1, ale domácí byli neustále lepším týmem.

 

Domácí hrozili především nebezpečnými kolmými přihrávkami za obranu, u nich byl ale několikrát jako první vybíhající brankář Petr Kubenka, který tak zhatil několik nebezpečných útoků soupeře. Domácí si vytvořily několik velkých brankových příležitostí a během závěrečných deseti minut zápas zcela otočili, když se v 36. minutě nejprve prosadil Stanislav Ježek a obrat dokonal těsně před přestávkou svým druhým gólem v zápase Pavel Hájek.

Po přestávce se Jedomělice vyrovnávacího gólu nedočkaly

Po přestávce se zápas vyvíjel úplně stejně jako během prvního poločasu. Jedomělice se tlačily směrem kupředu a vytvořily si několik velice slibných příležitostí, jenže je ledabyle zahazovaly a na nepřesné koncovku nakonec doplatily. Domácí Union sice také zahazoval jednu šanci za druhou, ale vzhledem k vedení 3:2 ho to příliš mrzet nemuselo. V závěru zápasu hosté hodně otevřeli hru ve snaze vyrovnat a na obou stranách bylo k vidění požehnaně mnoho brankových příležitostí, gól už však ve zbytku utkání nepadl.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd (hrající trenér): „Jedním slovem tragédie. Co bychom také chtěli. Nastupujeme k zápasům bez tréninků, tudíž bez potřebné kondice a navíc se absolutně "nedaří" všem klíčovým hráčům našeho týmu. Zápas jsme si prohráli jednoznačně sami a navíc ještě přišli o Horáka, který má ze zápasu zlomený nos.“



Sestavy


SK Union Čelákovice
A. Hlaváček [-] - - O. Kolovecký [-] - A. Petrouš [-] , J. Szabo [-] (46. M. Arazim [-] ) , S. Ježek [-] (63. B. Vacek [-] ) , P. Pánek [-] , P. Hájek [-] (75. Z. Parůžek [-] ) , P. Špringr [-] (88. P. Koch [-] ) , M. Dosoudil [-] , O. Benčič [-] , S. Lánský [-]

TJ Sokol Jedomělice
P. Kubenka [-] - J. Petržílka [-] (46. V. Kolbuch [-] ) , P. Krivák [-] (77. P. Jindra [-] ) , V. Hora [-] , B. Mrština [-] , J. Horák [-] (46. M. Zahradník [-] ) , R. Vyšata [-] (83. J. Charvát [-] ) , J. Průcha [-] , M. Janda [-] , R. Nedvěd [-] , M. Buzek [-]

ŽK: 41. S. Ježek , 63. P. Hájek , 74. B. Vacek , 76. Z. Parůžek , 78. M. Dosoudil , 87. P. Špringr - 68. B. Mrština , 71. M. Buzek , 84. M. Janda .
Hráči zápasu: P. Hájek .
Místo: SK Čelákovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stránský Martin - CICHRA David, MELNAR Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.