0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:30

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červené Pečky stráví zimní přestávku na dně, rozhodly o tom Jedomělice


Branky


0

Jedomělice zavítaly ve 14. kole Sport Invest 1.A třídy skupiny B na hřiště posledního celku tabulky Červených Peček, kde potvrdily roli papírového favorita a rozhodly o tom, že Červené Pečky stráví zimní přestávku na posledním místě, jelikož předposlední Velim má náskok čtyř bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červené Pečky pasivitu Jedomělic potrestat nedokázaly

První poločas byl z pohledu hostujícího celku velmi špatný, zatímco hráči Jedomělic hráli téměř bez pohybu a s minimálním nasazením, domácí fotbalisté Červených Peček hýřili pohybem. Jedomělicím nepomáhaly ani dlouhé nákopy vpřed od obránců, respektive ty vůbec nefungovaly, stejně jako záloha a o útoku ani nemluvě. Na druhou stranu ale pokud nefunguje obrana a záloha, útočníci to mají bez míče zkrátka neskutečně obtížné.

 

Jeden hráč však z hostujícího týmu obrovskou pochvalu zaslouží, a to brankář Daniel Borský, který si v dresu Jedomělic odbyl svůj debut ve velkém stylu. Červené Pečky mohly pasivní hru svého soupeře využít a dostaly se do několika brankových příležitostí, ty ale likvidoval skvělými zákroky Daniel Borský a zasloužil se obrovskou měrou o to, že oba týmy odcházely do kabin za nerozhodného a bezbrankového stavu 0:0.

O osudu střetnutí rozhodl jedomělický kanonýr

Trenér Robert Nedvěd během poločasové přestávky svým svěřencům důrazně domluvil a jeho slova padla na úrodnou půdu. Hra Jedomělic se rázem změnila a její hráči začali hýřit pohybem, přičemž celkově se svým herním projevem Červeným Pečkám rychle vyrovnali. Domácí fotbalisté byli nicméně stále nebezpeční. O osudu utkání rozhodl gól Bohumila Mrštiny, který po necelé hodině hry předvedl perfektní spolupráci s Kubenkou a vstřelil nádherný gól.

 

Kubenka a Mrština byli z hostujícího celku nejlepšími hráči na hřišti a svou spolupráci předvedli ještě jednou, tentokrát ale kanonýr Jedomělic Bohumil Mrština bránu přestřelil, stejně jako vzápětí Kubenka, jehož střela taktéž zamířila mimo tři tyče. V závěru utkání vrhly Červené Pečky vše do útoku a snažily se o vstřelení vyrovnávacího gólu, jenže Jedomělice v závěru utkání až na nějaké výjimky a zbytečné ztráty jednobrankového vedení udržely a získaly cenné tři body. Na závěr ještě třeba dodat, že Petr Kubenka je brankář, který kvůli rozsáhlé marodce týmu musel nastoupit v útoku, kde zazářil.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd (hrající trenér): „Hodně šťastná výhra! V první půli jsme měli veliké problémy s pohybem domácích a podržel nás několikrát Dan Borský v naší bráně. Druhá polovina zápasu již byla z naší strany určitě lepší, ale naše jednogólová výhra je přeci jen více spíše o štěstí. Dosavadních získaných osmnáct bodů je pro náš klub vzhledem k podzimní "formě" mužstva doslova k neuvěření.“



Sestavy


FK Červené Pečky
J. Dastych [-] - M. Šourek [-] , M. Dudla [-] - M. Fuksa [-] , J. Hradílek [-] , L. Marek [-] (59. J. Svoboda [-] ) - D. Teplý [-] (79. M. Rauch [-] ) , T. Jeník [-] , P. Mejzr [-] , M. Peterka [-] , D. Čemus [-]

TJ Sokol Jedomělice
D. Borský [-] - J. Charvát [-] , V. Kolbuch [-] (74. P. Jindra [-] ) , M. Janda [-] , V. Hora [-] - M. Zahradník [-] , J. Petržílka [-] , J. Průcha [-] , R. Nedvěd [-] - B. Mrština [-] (87. M. Patč [-] ) , P. Kubenka [-]

ŽK: 18. M. Šourek , 65. J. Svoboda - 53. J. Charvát , 66. R. Nedvěd .
Hráči zápasu: B. Mrština , P. Kubenka .
Místo: Červené Pečky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pavlíková Monika - CICHRA David, MELNAR Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.