4:1
(1:1)
13. T. Kisza
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Orlovský Baník zaskočil lídra z Oldřichovic


Branky


21

Dokonale využité domácí specifické domácí prostředí. Tak by se dal charakterizovat počin fotbalistů orlovského Baníku, který na své umělé trávě přivítal lídra tabulky z Oldřichovic. Oldřichovičtí přijížděli v pozici jasného lídra tabulky s drobným náskokem na pronásledovatele a málokdo, by tipoval, nějaké komplikace v cestě za třemi body. Domácí, ale dokonale využili domácí specifické umělé trávy a soupeře přejeli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po brance na obou stranách

Domácí celek nastoupil i s kanonýrem Jarmilem Koplem, který v průběhu podzimní části laboroval se zraněním. Jeho přítomnost na hřišti se ukázala později, jako jeden z klíčů v tomto utkání, neboť Jarmil opět obul střelecké kopačky a sám vsítil dvě branky. 

 

Domácí celek, zvyklejší na specifikum umělého povrchu načal utkání lépe a už v 8.minutě šel do vedení zásluhou Hrčkuláka, který využil chyby v obraně hostí - 1:0. Hosté kontrovali za 5 minut, kdy stav utkání vyrovnal Kisza a rázem to bylo 1:1. Hosté si během úvodních 45 minut připsali ještě jednu velkou šanci, ale hlavičku Zoubka vyrazil z prázdné brány jeden z obránců.

Baník zužitkoval prakticky vše

Oldřichovičtí, zaspali úvod druhého dějství a iniciativu na míči převzal domácí Baník. Už dvě minuty po poločasovém hvizdu hlavního sudího Huu Hunga Nguyena šli domácí do vedení zásluhou Jarmila Kopla. Baník byl jako politý živou vodou a lídra tabulky přehrával ve většině herních faktorů. 

Hosté se nechytali a baníkovští si vytvářeli jednu šanci za druhou. Zhruba po hodině hry se skóre opět měnilo ve prospěch Orlové, a to když se opět trefil kanonýr Kopel. Oldřichovicím nepomohlo ani dvojité střídání, kdy dolů ze hřiště šli Kisza se Zoubkem, jejichž místa zaujal Walek a Trombík. 

Poslendní a vlastně rozhodující slovo nakonec měli opět domácí, kteří zásluhou Stuše odskočili na rozdíl 3 branek a skóre 4:1 vydrželo až do konce.



Ohlasy k zápasu



TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Na včerejší utkání musíme rychle zapomenout. Na umělé trávě v Orlové jsme utrpěli debakl. První poločas ještě tak nevypadal,když domácí šli v 8 min.do vedení po naší chybě v obraně! V 13 min.se nám podařilo Kiszou vyrovnat do konce poločasu jsme měli ještě jednu šanci když Zoubkovu hlavičku vyhlavičkoval domácí obránce z prázdné branky. Úvod druhého poločasu jsme doslova zaspali a hned ve 46 min.domácí šli do vedení po hrubé chybě obrany! A budíček už do konce nepřišel!! Domácí nás jasně přehrávali a přidali další dvě branky a zahodili další šance. Do sobotního derby s Nýdkem se musíme dát dohromady,aby to neskončilo stejnou blamáži. Asi přijdou nějaké změny v sestavě, aby někteří hráči necítili pocit uspokojení že jsou v základní sestavě! Marodka se nám začíná vyprazdňovat!!!



Sestavy


FK Baník Orlová 1927
M. Mikesch [-] - M. Karkoška [-] , D. Jurček [-] , J. Andl [-] , L. Havlásek [-] (78. I. Stuš [-] ) - T. Havlásek [-] (72. P. Stachel [-] ) , M. Mravec [-] , J. Valoch [-] , T. Hrčkulák [-] - J. Kopel [-] (87. J. Mravec [-] ) , J. Kopel [-]

TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - M. Huťka [-] , M. Machala [-] , M. Godfryd [-] , T. Vlachovič [-] - O. Zoubek [-] (66. M. Walek [-] ) , D. Očadlík [-] (87. O. Plevko [-] ) , J. Walek [-] , T. Kisza [-] (66. T. Trombík [-] ) - P. Novotný [-] (87. A. Jóni [-] ) , M. Samek [-] -

ŽK: 29. M. Karkoška , 33. J. Kopel , 33. J. Kopel - 32. T. Kisza , 55. J. Walek , 65. M. Samek .
Místo: Orlová. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tady je favorit jasný, a to mužstvo z Oldřichovic, které potvrdí roli lídra.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů