Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka v závěru sezóny válí, o víkendu si vyšlápla na Velim


Branky


0

Mělník se v závěru podzimní části sezóny veze na vítězné dráze, kterou v domácím utkání proti Velimi rozšířil po výhře 4:0 na tři zápasy. Velim sice minulý týden potrápila vedoucí Brandýs nad Labem, ale v Mělníku se ji na velice solidní a soustředěný výkon navázat nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Mělníku se hrál velice atraktivní ofenzivní fotbal

První poločas nebyl ze strany domácí Pšovky Mělník zrovna povedení, když jeho hráči lehce ztráceli míč a nevycházelo jim zpracování. Mělník si však i přes velké množství zkažených přihrávek a prohraných osobních soubojích vytvořil několik vyložených brankových příležitostí.


Domácí fotbalisté měli několik šancí, jenže je jednu za druhou spalovali. Zejména potom útočník Martin Žák, který běžel dvakrát sám na bránu, jenže v obou případech trefil fantastického brankáře Luboše Svobodu, který držel Velim skvělým výkonem nad vodou.

Špatnou střeleckou produktivitu ukončil Jakub Pokorný

Ačkoliv obrovské šance si během prvního poločasu vytvořil pouze Mělník, také Velim se prezentovala ofenzivním fotbalem a několikrát byla blízko vstřelení úvodního gólu, jenže domácí obrana všechny nebezpečné situace zvládla vyřešit, a tak oba týmy vstupovali do druhého poločasu za bezbrankového stavu.

 

Po přestávce domácí fotbalisté neustále zaměstnávali soupeřovu obranu a úvodní branka visela ve vzduchu. Oba týmy se potýkaly se špatnou koncovkou, Mělník ji však dokázal zásluhou úvodního gólu Jakuba Pokorného na rozdíl od soupeře prolomit. Pšovka se prezentovala parádním útočným a kombinačním fotbalem, ze kterého pramenili další tři góly.


Mělník se necelých deset minut po přestávce ujal vedení a poté na hřišti dominoval, což během zbytku zápasu potvrdil dalšími třemi góly. Dvacet minut před koncem se prosadil Radek Miřatský a po něm v samotném závěru utkání v rozpětí pouhých pěti minut Václav Novák a Radim Dvorný.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Karel Grabmüller (trenér): „Přišlo mi, že hosté byli celkově v prvním poločase lepším týmem, protože se snažili dostat do zakončení a naši obránci jen s obtížemi odvraceli jednu nebezpečnou akci na za druhou. Snad poprvé za rok a půl, co jsem s týmem, bylo o přestávce v kabině trochu hlučněji a skvělou kombinační a útoční hru jsme po přetavili ve hladké a zasloužené vítězství.“




Sestavy


FK Pšovka Mělník
V. Kratochvíl [-] - L. Tomášek [-] , M. Krejčík [-] , D. Šesták [-] , J. Žižka [-] (85. J. Cemper [-] ) - J. Pokorný [-] (83. M. Šmejkal [-] ) , J. Chytil [-] , D. Grabmüller [-] , M. Mrvík [-] - M. Žák [-] (38. V. Novák [-] ) , R. Miřatský [-] (80. R. Dvorný [-] ) -

FC Velim
L. Svoboda [-] - O. Kosina [-] (48. K. Šmejkal [-] ) , M. Kyncl [-] , V. Regner [-] , O. Martikán [-] - M. Jansta [-] , J. Zajíc [-] (77. M. Kesner [-] ) , D. Hruška [-] , M. Hrabal [-] , M. Teslík [-] (65. M. Kosina [-] ) , J. Bečvařík [-] -

Místo: Pšovka Mělník. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hůla Petr - ROTH Patrik, DUCKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.