D. Očadlík 22.
M. Huťka 39. (p.)
2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichovice porazily nováčka z Horního Žukova


Branky


22. D. Očadlík , 39. M. Huťka (p.)
20

Dobrou formu mají letos hráči TJ Oldřichovice, které přivítaly Horní Žukov. Tým trenéra Koloničného doposud neprohrál a nebýt divoké remízy v úvodním kole na hřišti Věřňovic, měli by plný počet bodů. Nováček z Horního Žukova se po špatném začátku pomalu zvedá a v posledních dvou utkáních vybojoval dvě remízy, a to s Petřvaldem a hlavně po divokém závěru s Věřňovicemi, kdy během 4 minut stáhli 4gólový náskok soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřichovice i přes šance soupeře vyhrály první poločas bez inkasované branky

Trenér domácích Miloš Koloničný nemohl pro toto utkání počítat se stoperem Samkem, kterého ve stoperské dvojici s Huťkou zastupuje kapitán Vlachovič a chybějícího útočníka Novotného zaskočil tentokrát univerzál Očadlík. 

 

Do utkání vstoupili aktivně domácí, kteří se hned v první minutě dostali ke střele Jakubem Walkem, jehož pokus žukovský gólman Kulig vyrazil. V 17.minutě měli domácí štěstí, žukovský nováček nepředváděl špatný fotbal a vyústěním jejich snažení byla akce, kdy postupovali dva hráči sami na brankáře Bašandu a jejich šance skončila pouze na tyči. Zajímavý duel pokračoval 25.minutou, kdy se k míči dostal aktivní Jakub Walek a z hranice autové čáry odcentroval přesně na hlavu Očadlíka, který se odvděčil za důvěru v útoku úvodní brankou - 1:0.

 

Hosté se nepoložili a hned o dvě minuty mohlo být vyrovnáno. Míč mířící do prázdné brány ovšem v poslední chvíli vykopl z čáry hráč kola Matěj Huťka a zabránil jisté brance. Ten stejný hráč byl hlavní postavou dění v 38.minutě. Po ruce jednoho z žukovských hráčů se rozhodčí Chýlek nerozpakoval a nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starost právě Huťka a ranou doprostřed navýšil domácí vedení na 2:0, které vydrželo až do konce poločasu.

Žukovským nebylo přáno a domácí přežili dvě tutovky

Do druhé půle nastoupili domácí vědomí si dvoubrankového náskoku a žukovští po průběhu první půle cítili šanci, s výsledkem něco udělat. Zkušený domácí celek ve druhé půlce nebyl lepším celkem a naopak to byli hráči Horního Žukova, kteří si v průběhu druhé půle vytvořili dvě nebezpečné příležitosti. Ovšem ani jednu neproměnili v gól a tudíž domácí mohli slavit ubojované vítězství 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Vzhledem k tomu kolik má bodů Žukov považuji naše vítězství za vydřené a šťastné! V první minutě jsme měli šanci Jakubem Walkem, ale jeho střelu gólman hostů vyrazil. V 17.min. hosté zahodili tutovku,když dva hráči postupovali sami na brankáře a pouze nastřelili tyč! Ve 25.min jsme šli do vedení, když nádherný centr Jakuba Walka zavěsil hlavou Očadlík. Ve 27.min.měli hosté tutovku, ale Huťka vykopl míč z prázdné branky!! Ve 38.min.se pískala penalta za hraní míčem rukou v pokutovém území hostů. Penaltu s přehledem proměnil dobře hrající Huťka. Ve druhém poločase jsme se nedostali do žádné šance a hosté si vytvořili dvě obrovské šance. Naše vítězství bylo šťastné a tým Žukova, mě překvapil svým pojetím a výkonem. Je to parta mladých hráčů a při dobrém vedení určitě výsledky přijdou!!




Sestavy


TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - D. Očadlík [-] (61. J. Jakeš [-] ) , J. Walek [-] , F. Fryda [-] (58. L. Mendrok [-] ) , M. Godfryd [-] (61. M. Walek [-] ) - M. Huťka [-] , M. Mendrok [-] , J. Cienciala [-] , M. Machala [-] - T. Vlachovič [-] , O. Zoubek [-] (78. J. Gallitzdörfer [-] ) -

Slovan Horní Žukov
D. Kulig [-] - J. Bolec [-] , O. Saleh [-] , D. Podaný [-] , J. Jelínek [-] (46. N. Polaino [-] ) - O. Sojka [-] , A. Kawulok [-] , J. Hlávka [-] (60. J. Kavicky [-] ) , J. Pokorný [-] - D. Podaný [-] , M. Křupala [-] -

ŽK: 18. J. Cienciala , 69. M. Huťka , 85. M. Mendrok - 40. J. Pokorný , 81. M. Křupala . ČK: 89. M. Křupala .
Místo: Oldříchovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Chýlek Martin  - KARCH Otakar, POLÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Oldřichovice doma v klidu porazí Horní Žukov, chtějí zůstat v popředí se Sedlištěm. Cokoli jiného než výhra domácích bude překvapení.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích