Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horky nad Jizerou zásluhou Nadeníčka zvítězily nad Slaným


0

Fotbalisté Horek nad Jizerou v posledním zápase a kole kalendařního roku 2015 přivítali na svém hřišti Slaný, který odjel domů po těsně porážce 3:2 s prázdnou. Hráči hostů jako by se nekoncentrovali, a to je nakonec stálo výsledek. Utkání nabídlo krásný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Horkách nad Jizerou se hrál od začátku pohledný fotbal

Hostující celek vstoupil do utkání ledabyle, čehož mohl po skvělé individuální práce Cepky využít Šmidrkal, jeho střela z dobré pozice ovšem zamířila vysoko nad bránu. Běžela teprve třetí minuta a domácí hráči Horek nad Jizerou už měli na kopačkách první slibnou šanci. Další možnost si Horky vytvořily za necelé čtyři minuty později, Cepka znovu vyzpovídal Klusáčka a parádním centrem našel v pokutovém území Nádeníčka, kterému zabránil ve střelení gólu fantastickým zákrokem Sedlák.

 

Po deseti vlažných minutách o sobě dali poprvé vědět také fotbalisté Slaného, když se vymanili z tlaku domícího týmu a hned z první šance vstřelili gól. Volf zatáhl po levém křídle míč za obranu a parádním centrem našel nabíhajícího Hořejšího, který se zavěsil do vzduchu a přesnou hlavičkou z blízkosti překonal bezmocného Malíka. Brankář Horek nad Jizerou si prakticky nesáhl na míč, a už inkasoval. Rarost hostujících hráčů však neměla dlouhého trvání a další šance domácích skončila vyrovnávacím gólem.

 

Kostovčík šel v pokutovém území do skluzu a nešťastně zasáhl míč rukou. Hlavní rozhodčí správně nařídil pokutový kop, který po necelé čtvrthodině proměnil kanonýr Bohumil Nádeníček. Deset minut na to mohl Slaný odpovědět po rychlém protiútoku, Hořejší ale po dobré přihrávce Galbavého pálil těsně mimo a čtyři minuty na to přišel trest. Kostovčík tentokrát fauloval těsně před pokutovým územím a k následnému volnému přímému kopu se postavil Bohumil Nádeníček, který se blýskl parádní střelou a vrátil Horkám nad Jizerou svým druhým gólem v zápase zpět ztracené vedení.

 

 

Vedení Horek mohl po půlhodině navýšit aktivní Šmidrkal, jeho střelu ale Sedlák dalším skvělým zákrokem zneškodnil. V závěru prvního poločasu měl na opačné straně hřiště šanci Hořejší, který se ocitl tváří v tvář Malíkovi, brankáře Horek nad Jizerou ale překonat nedokázal. V samotném závěru prvního poločasu zahrávali hosté volný přímý kop, ke kterému se postavil Galbavý, na rozdíl od Nádeníčka ale jeho střela zamířila pouze do dobře postavené zdi.

Ani sychravé počasí nezabránilo pohledné hře a gólům

S úvodem druhého poločasu se na nebi zatáhla mračka a studený vítr s deštěm a občasným krupobitím by kde koho mohl od fotbalu odratit, to však neplatí o hráčích Slaného, kteří ve druhém poločase usilovali o vstřelení vyrovnávacího gólu a vytvořili si územní převahu. Krátce po přestáve mohl vyrovnat dobře hrající Galbavý, který pálil jen těsně mimo, jenže na opačné straně poté prohrál důležitý hlavičkový souboj Klusáček a míč se přes Čablíka dostal ke Kohoutovi, který potřetí v zápase propálil Sedláka a zpečetil tak vítězství Horek nad Jizerou.

 

 

Slaný po hodině hry prohrával 3:1, pokud byste si ale řekli, že to zabalil, tak to ani náhodou. Oba týmy se prezentovaly pohledným ofenzivním fotbalem a diváci se dočkali ještě jednoho gólu, když se 25 minut před koncem utkání Kubaška parádně opřel po odraženém míči do střely a snížil na konečných 3:2. Horky mohli odpovědět, nebezpečná střela Šmidrkala, která ještě byla nepříjemně tečována, ovšem zamířila těsně mimo. Slaný si v závěru utkání vytvořil velkou převahu, vyrovnávací gól se mu ale vstřelit nepodařilo, za svůj výkon se však nemusí stydět, ba naopak.  



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr (vedoucí mužstva): „V posledním utkání podzimu se nám nepodařilo bodovat a čelo tabulky nám opět uniká a další mužstva se na nás bodově dotáhla. V Horkách se v sobotu hrál pohledný fotbal dvou poměrně vyrovnaných mužstev a domácí byli nakonec šťastnější.“



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
A. Malík [-] - A. Kohout [-] , M. Mrvík [-] , Z. Zahálka [-] - M. Třasák [-] , J. Šmidrkal [-] , I. Vitiuk [-] , L. Krajčí [-] - L. Cepka [-] , B. Nádeníček [-] , V. Kohout [-] (90. T. Doležal [-] )

SK Slaný
M. Sedlák [-] - T. Kostovčík [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , L. Stožický [-] (58. M. Tikovský [-] ) , P. Čablík [-] , M. Rada [-] , L. Volf [-] , P. Klusáček [-] , J. Kubaška [-] , J. Galbavý [-]

ŽK: 78. M. Třasák - 64. M. Rada .
Hráči zápasu: B. Nádeníček .
Místo: FC Horky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nehasil Karel - PROCHÁZKA Václav, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.