0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 10:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas o šest bodů pro Hlavnici


Branky


15

Zlatníky prohrály o jednu branku s Hlavnicí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice vedla o jednu branku

Derby zápas přineslo nedělní utkání mezi domácímí Zlatníky a hostující Hlavnici. V utkání šlo o šest bodů, protože se utkaly předposlední Zlatníky s poslední Hlavnicí. Zápas taky podle toho vypadal. Hrálo se hodně nervózní a bojovné střetnutí převážně mezi šestnáctkami obou týmů. Obě mužstva hodně ztrácela balon. Už v první minutě se dostali domácí do náznaku šance. K první opravdové střele se dostal hostující Kaván, ale ta šla vedle domácí branky. Ve 26. minutě přišel jediný gólový moment zápasu, když Lodňánek utekl po levé straně domácí obraně a se štěstím procedil míč přes brankáře Ondráčka – 0:1. Zlatníky pak poprvé vystřelily na konci poločasu, ale Dočkal mířil vedle ze standardní situace.

Skóre se už nezměnilo

Ani ve druhém poločase se obrázek hry na trávníku nezměnil. Hlavnice se více zatáhla a prakticky se za celý poločas moc nedostala ani za půlící čáru. Zlatníky byly sice aktivnější, ale nervozita jím hodně svazovala nohy a dostat se přes dobře zformovanou obranu hostí byl pro ně tvrdý oříšek. Do náznaku šance se dostal střídající Kavan, který se prokličkoval k pokutovému území, kde byl faulován. Přímý kop z jeho kopačky zamířil vedle tyčky. Další možnost vyrovnat propásl Chmel, jehož střela zamířila vedle tyčky. Poslední šanci měl Kořínek, který hlavičkoval těsně vedle tyčky. Hlavnice tak poprvé vyhrála a dotáhla se na rozdíl jediného bodu na Zlatníky.

 

Zlatníky v posledním kole jedou do Slavkova. Hlavnice bude hostit Krásné Loučky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (vedoucí týmu): Těžko můžeme vyhrát, když vystřelíme snad třikrát za celý zápas. Hrálo se hlavně mezi šestnáctkami, a bylo to hodně bojovné a nervózní. Bohužel soupeř dal branku a my ne. Už fakt nevím, co s tím máme dělat, tato porážka nás dala hodně dolů.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Konečně jsme vyhráli. Byly to ale nervy až do konce zápasu. Myslím si, že zápas byl spíše vyrovnaný, a my jsme měli štěstí, že jsme dali branku, zatímco soupeř jí nedal.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
R. Ondráček [-] - V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] , T. Němčík [-] (46. L. Němčík [-] ) , P. Holuša [-] (61. M. Bláha [-] ) , V. Ležák [-] , I. Paleta [-] (46. J. Kavan [-] ) , D. Bláha [-] , O. Kořínek [-] , T. Řehulka [-] (77. R. Uvíra [-] ) , P. Pospíšil [-]

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - L. Kirschner [-] , M. Grygar [-] (35. D. Černoch [-] ) , P. Haas [-] , D. Haas [-] , L. Lodňánek [-] (73. D. Liška [-] ) , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] , P. Jaksch [-] , Z. Vrána [-] (84. P. Elbl [-] ) , O. Haas [-]

ŽK: 30. O. Kořínek , 63. R. Chmel - 30. M. Grygar , 49. L. Kirschner , 54. L. Lodňánek , 69. Z. Vrána , 90. D. Liška .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HERDA Tomáš - PICMAUS Jiří, HOŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 11:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:01
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: výhra domácích

Zlatníky musí zabrat, pokud nechtějí uvíznout v sestupových vodách.