0:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 10:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlatníkům zazpíval kanárek


Branky


19. M. Cabal , 30. Š. Kubesa , 42. M. Cabal , 45. M. Cabal , 66. M. Cabal , 75. Š. Kubesa
9

Bruntálské béčko vyhrálo o šest branek v Zlatníkách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bruntál vedl o čtyři branky

Zlatníky po svém sestupu přivítali na svém hřišti rezervní družstvo Bruntálu. Bruntálské béčko udělilo Zlatníkům lekci z produktivity. Do vedení se dostalo po dvaceti minutách hry, kdy si domácí defenzíva nepokryla Cabala, který nedal Janetzkému šanci – 0:1. Po půlhodině hry zaspala domácí obrana podruhé a Kubesa neomylně trestal – 0:2. Pak se za Zlatníky objevili v šancích Kavan a po něm Levay a Vincker, ale oba nemířili přesně. Ve 42. minutě provedli hosté rychlý kontr a střelou zpoza šestnáctky obstřelil Cabal Janetzkého – 0:3. V poslední minutě poločasu Cabal opět využil nedůrazu domácích obránců a pohodlně upravil na 0:4.

Bruntál přidal další dvě

Hned v úvodu druhé půle nastřelil domácí Levay jen tyčku bruntálské branky. V 66. minutě se dostal balon ke zcela volnému Cabalovi, který dal svou čtvrtou branku v utkání – 0:5. Dvacet minut před koncem mohl korigovat Řehulka, ale z pěti metrů zastavil jeho pokus hostující zadák. Stejně se vedlo o něco později i Frunckovi, který rovněž nastřeli bruntálského obránce. Šestý hřebík do domácí rakve zatloukl odraženou trefou Kubesa, která zaskočila brankáře Janetzkého – 0:6.

 

Zlatníky jedou příští týden do Malých Hoštic. Bruntál bude doma hostit Hlavnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (vedoucí): Je to pro nás určitě zklamání. První domácí zápas nám nevyšel. Soupeř byl daleko produktivnější nežli my, protože podle mě to bylo vyrovnané, ale my jsme nedokázali proměnit naše šance, do kterých se velmi těžko dostáváme. Góly jsme obdrželi po našich chybách, kdy jsme špatně obsazovali hráče.

MFK Bruntál B
Radim Kovář (zástupce kapitána): Zápas se nám vyvedl nad míru našeho očekávání, i když nám chyběli dva hráči základní sestavy. Výsledek nečekal nikdo z nás, a jsem rád, že nám to padalo do branky. Chtěl bych vyzdvihnout Martina Cabala, který dal čtyři branky, protože je to hráč s vítěznou mentalitou podobnou Ronaldovi.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] , M. Levay [-] , J. Fruncek [-] , J. Kavan [-] (46. R. Uvíra [-] ) , V. Ležák [-] (70. M. Jaroš [-] ) , T. Vincker [-] (46. T. Němčík [-] ) , O. Kořínek [-] (46. L. Němčík [-] ) , T. Řehulka [-] , P. Pospíšil [-] (46. D. Bláha [-] )

MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - P. Šanda [-] (46. F. Stoklasa [-] ) , J. Duhajský [-] , S. Slovák [-] , Š. Kubesa [-] , T. Unverdorben [-] , M. Slavík [-] , M. Cabal [-] (69. L. Kopec [-] ) , R. Hanák [-] , R. Kovář [-] , T. Rožnovský [-]

ŽK: 45. T. Řehulka - 8. T. Rožnovský , 43. R. Hanák , 85. Š. Kubesa .
Hráči zápasu: M. Cabal .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PHILIPP Marek - TĚŽKÝ Michal, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra hostů

Zlatníky se po roce vracejí zpět do 1.B. Nevěřím však, že první zápas pro ně bude lehký.. Bruntál má mladé mužstvo a myslím si, že na tom budou fotbalově lépe.. tipují výhru hostů.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů