Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mělník poslední zápas v letošním roce nezvládl, v Poříčanech prohrál hořkou porážku


0

Fotbalisté Pšovky Mělník se prezentují pohledným ofenzivním fotbalem, který přináší spoustu šancí, ovšem fotbal dokáže být někdy krutý, a tak ani dobrý výkon spojený se střeleckou produktivitou nemusí znamenat zaručeně dobrý výsledek, a přesně to se stalo v Poříčanech, kde Pšovka prohrála na první pohled jednoznačně 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný vstup stál Pšovku Mělník naději na dobrý výsledek

Pšovka Mělník nastoupila do zápasu obvyklé útočné dvojice Miřatský - Žák, ale v útočné fázi nebyl ten hlavní problém. Úvodních jednadvaceti minutách se hosté dopouštěli zbytečných chyb v přechodové fázi, které fotbalisté Dobrovic B bez milosti potrestaly dvěmi góly, když se v jedenácté minutě a o deset minut později dvakrát prosadil muž zápasu David Miškovský, který ještě neřekl své poslední slovo.

 

Ačkoliv obranná fáze Mělníku byla v úvodu zápasu hodně špatná, v útoku to doslova tragické zrovna nebylo, což se potvrdilo po necelé půlhodině hry, kdy Mělník vrátil zpět do hry Chytil. První poločas v prvním poločase nabídl tři góly a domácí Dobrovice B odcházely před přestávkou do kabin s jednobrankovým vedením 2:1 poté, co bez milosti potrestaly chyby hostů.

Dobrovice po přestávce využily otevřené obrany soupeře

Pšovka Mělník po přestávce ve snaze se zápasem ještě něco udělat otevřela obranu, za což byla krátce po přestávce potrestána, když Vladyka v třiapadesáté minutě zvýšil na 3:1. Za toho stavu se hosté hnali stále usilovně do útoku, z nichž pramenily dvě tyče a jedno břevno, gól ale žádný z vyložených brankových příležitostí vstřelit nedokázali, za což byli dvacet minut před koncem potrestáni.

 

Dobrovice B dvacet minut před koncem poslal do tříbrankového vedení nejprve z pokutového kopu Novák, na jehož gól za necelé dvě minuty navázal svým třetím gólem v utkání David Miškovský a dovršil tak hattrick. Hosté z Mělníku sice ještě dokázali vstřelit jeden gól, když se deset minut před koncem prosadil Daniel Grabmüller, to už ale bylo příliš pozdě a pouze dal výsledku konečnou podobu 5:2.



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník
Karel Grabmüller (trenér): „Zbytečná a hlavně nepřiměřeně vysoká prohra, navíc bez obvyklé útočné dvojice Miřatský - Žák, takže jsme improvizovali. Problém nebyl v obranné činnosti, ale v záloze. Během přechodové fáze jsme se dopouštěli zbytečných, naivních, hloupých a místy až dětských chyb. K dobrému výsledku nepřispěla ani fantastická produktivita domácího týmu, který do čeho kopl, to skončilo v síti. První poločas byl ještě poměrně vyrovnaný, ale ve druhém poločase jsme otevřeli totálně dveře a nastřelili několik tyčí a břevno. Navíc jsme nevyužili několik vyložených brankových příležitostí, takže bohužel...“



Sestavy


FK Dobrovice B
L. Dědek [-] - J. Vladyka [-] , F. Bartoň [-] , J. Hruška [-] , J. Novák [-] - M. Váňa [-] , F. Březina [-] , J. Gába [-] , J. Boček [-] , J. Toman [-] - D. Miškovský [-] -

FK Pšovka Mělník
V. Kratochvíl [-] - D. Šesták [-] , M. Krejčík [-] , L. Tomášek [-] , J. Žižka [-] (60. J. Cemper [-] ) - M. Mrvík [-] , J. Chytil [-] , J. Pokorný [-] , D. Grabmüller [-] - V. Novák [-] , R. Dvorný [-]

ŽK: 41. J. Boček - 87. R. Dvorný .
Hráči zápasu: D. Miškovský .
Místo: Dobrovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hron Karel - ZDENĚK Josef, BAROCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.