0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedomělice změřily síly s vedoucím celkem tabulky, Brandýs si odvezl domů tři body


Branky


41. D. Folwarczny (p.) , 61. J. Reichert
0

Do Jedomělic zavítal v posledním 15. kole podzimní části Sport Invest 1.A třídy skupiny B vedoucí Brandýs nad Labem, kterému domácí poměrně dlouho vzdorovali, nakonec ale nedosáhli ani na bod, když rozhodující gól zápasu inkasovali těsně před přestávkou a nakonec prohráli 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední zápas úvodní poloviny soutěže přinesl úžasnou atmosféru.

Obě mužstva mohutně podporována svými fankluby předváděla zhruba do čtyřicáté minuty velmi vyrovnanou partii. V zakončení byli ovšem zejména domácí hodně nedůrazní a nepřesní. FK Brandýs ve svých příležitostech, ale také selhával. Zápas „rozčísl“ až pokutový kop a vyloučení Petra Kubenky pět minut před koncem prvního poločasu.

 

Své jediné zaváhání předvedl Jan Horák, který nepustil dlouhý balón gólmanovi, pro něhož to potom v souboji s hostujícím útočníkem bylo velmi složité. Následoval pokutový kop a vyloučení Petra Kubenky, po kterém musel do branky musel nahradník Dan Borský, kterému chybělo skutečně velmi málo, aby penaltu lapil. Bohužel pro domácí ale míč skončil v síti a po prvním poločase prohrávali 1:0. Jedomělice také mohly vstřelit gól, jenže Petržílka, Horák, Nedvěd a ani Hora ve svých šancích neuspěli.

Jedomělice zlobily i o deseti hráčích v poli

Ačkoliv Jedomělice vstoupily do druhého poločasu o jednoho muže méně, směrem vpřed byli velmi aktivní. Mrština mohl vstřelit gól po centru Zahradníka, jenže k přesnému zakončení mu scházely centimetry. Domácí byli nadále aktivní a snažili se o vstřelení vyrovnávacího gólu, jenže k ohrožení brány Brandýsa nad Labem už se dostávali jen zřídka, a tak přišel na opačné straně druhý gól a definitivní pojistka vítězství vedoucího celku tabulky.

 

Brandýs nad Labem po hodině hry rozjel krásnou a rychlou akci, kterou chladnokrevně proměnil Reichert. I přes druhý inkasovaný gól se Jedomělice stále snažily se zápasem něco udělat, jenže pevná obrana Brandýsa jejich útoky zastavovala čistě a v případě velkého rizika poté fauly. Otevřená hra měla za následek rychle protiútoky hostů a Dan Borský už byl po jednom z nich překonaný, na brankové čáře ho ovšem zastoupil Horák a ve zbytku utkání už žádný gól nepadl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd (hrající trenér): „Ve výborné atmosféře se hrál vyrovnaný duel až do 40 minuty, kdy se nedohodl Honza Horák s Petrem Kubenkou a celá situace skončila nejen pokutovým kopem, ale vyloučením našeho brankáře. V deseti vzdorovat Brandýsu bylo velmi těžké, ale začátek druhé půle patřil přesto určitě nám. Jenže hosté byli velmi fotbaloví a krásnou akcí zvýšili po hodině hry na 2:0. Přesto jsme zápas dohráli se ctí a snažili se o kontaktní gól do posledního hvizdu! Tým Brandýsa působil velmi jistě a kompaktně. Síla brandýského FK se u nás v Jedomělicích projevila nejen na hřišti ale i mimo něj. Mohutná fandící podpora, ale také obdivuhodný projev soucitu se situací okolo Martina Jandy a vlastně i „nezapomenutí“ na svého bývalého hráče Honzu Charváta. Škoda, že průběh zápasu byl pro nás tak nešťastný, ale nutno se také sklonit před uměním soupeře.“




Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
P. Kubenka [-] - J. Horák [-] , J. Charvát [-] , V. Hora [-] , M. Janda [-] - J. Průcha [-] (39. D. Borský [-] ) , R. Nedvěd [-] , M. Buzek [-] - B. Mrština [-] (83. P. Vicenec [-] ) , M. Zahradník [-] (86. M. Patč [-] ) , J. Petržílka [-] (77. P. Krivák [-] )

FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - J. Krajíček [-] , M. Sunkovský [-] , F. Braborec [-] , J. Reichert [-] - A. Maršner [-] , D. Rek [-] , M. Kubeš [-] , D. Folwarczny [-] , J. Prokop [-] (71. V. Bojkovič [-] ) - M. Kovařík [-] (86. J. Hořejš [-] )

ŽK: 60. M. Buzek , 72. R. Nedvěd , 87. J. Horák - 72. F. Braborec , 82. J. Krajíček . ČK: 39. P. Kubenka .
Místo: TJ Jedomělice. Počet diváků: 109. Rozhodčí: Vosolsobě Lukáš - JAROLÍMEK Roman, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.