2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Hvozdnice - Nespeky skončilo remízou. V penaltách byl úspěšnější domácí tým.


Branky


0

Utkání týmů SK Hvozdnice a Sokol Nespeky skončilo vyrovnaně, ale na penalty se domácím podařilo vyhrát a tak doma zůstaly alespoň 2 body. Čtěte více..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě branky utkání padly již v prvním poločasu!

Tento zápas se očekával, že bude vyrovnaný a tak to i dopadlo. Týmy byly vyrovnané a zápas neměl v základních 90ti minutách vítěze. Penalty jsou loterie a v té se tentokrát podařilo vyhrát Hvozdnicím. Utkání řídil hlavní rozhodčí Michal Tylchert a pomáhali mu asistenti Patrik Roth a Petr Tvaroh. Oproti ostatním zápasům 2. kola zde bylo fanoušků o poznání méně. Na zápas se přišlo podívat kolem 80ti diváků.

 

První gól byl k vidění již v 18. minutě utkání. Branku vstřelil Luděk Rublič z Nespek a hosté tak vyhrávali v úvodu hry 1:0. Vyrovnání přišlo v 33. minutě po gólu Lukáše Třešňáka. Hrálo se vyrovnaně a žádný další gól již k vidění v prvním poločase nebyl. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:1 a tak první poločas neměl vítěze.

Druhý poločas se mohl jevit jako zbytečný. Žádné góly ani moc akcí nepřinesl!

Druhý poločas nám nepřinesl moc šancí, ale hlavně ani žádné góly, takže se nebylo moc nač dívat a oproti jiným zápasům druhého kola, se hrálo nudné utkání. Ani jeden z týmů nedokázal strhnout vedení na svou stranu a tak byl stav po 90ti minutách nepozměněn. Bylo to 1:1 a šlo se na penalty. V těch byli domácí úspěšnější a vyhráli 4:3 a tak doma zůstaly dva body. Sokol Nespeky si odvezl pouze bod za remízu.

 

Po dvou kolech se SK Hvozdnice nachází na třetím místě s pěti body, zatímco Nespeky jsou až na 11. místě s dvěma body ze dvou remíz. Ještě nás čeká 28 kol, takže umístění týmů v tabulce po dvou kolech nic neznamená. Avšak pomalu se začínají ukazovat lepší a horší týmy v soutěži. Nespeky budou muset určitě přidat, pokud se chtějí v soutěži udržet a zahrát si ji tak i v příští sezóně.



Sestavy


SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - P. Zavadil [-] , T. Němec [-] , J. Hromádka [-] , M. Matys [-] - M. Hnilička [-] , L. Třešňák [-] , K. Rochl [-] , J. Hušbauer [-] - L. Mráz [-] - M. Fábera [-]

TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - T. Krejza [-] , P. Štáf [-] , M. Burian [-] , J. Hanzal [-] - O. Urban [-] , L. Rublič [-] , J. Kukač [-] , A. Jasz [-] - P. Šorfa [-] (85. M. Tyrner [-] ) , P. Kupša [-] (91. L. Maršoun [-] )

ŽK: 51. J. Hušbauer , 71. L. Třešňák , 90. P. Zavadil - 48. O. Urban , 50. P. Šorfa , 77. P. Kupša .
Místo: SK Hvozdnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tylchert Michal - ROTH Patrik, TVAROH Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.