1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání zvítězily Černolice!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi Kunicemi a SK Černolicemi...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

Jediná branka utkání padla v prvním poločase. Dále již nebylo nic k vidění.

Dalším sobotním zápasem třetího kola 1.A třídy skupiny A bylo utkání mezi Kunicemi a Černolicemi. Toto utkání řídil hlavní rozhodčí František Ducký, kterému pomáhali pomezní rozhodčí Pavel Kotlár a Oldřích Zuska. Na toto utkání se přišlo podívat 78 diváků, kteří nakonec viděli pouze jeden jediný gól.

 

SK Černolice byly lepším týmem v prvním poločase, avšak prohospodařily své šance a to se jim stalo osudným. Kunice bojovali a svou bojovností se jim po pěkné akci podařilo otevřít stav utkání a vstřelit tak první, ale zároveň poslední gól, který byl k vidění. O tuto branku se postaral ve 26. minutě Michal Skála. Dále se hrálo vyrovnaně a do konce poločasu se stav utkání neměnil. Do kabin šly oba týmy za stavu 1:0 pro domácí Kunice.

Druhá půle přinesla celkem nudný fotbal.

Do druhého poločasu nastoupil domácí tým s vedením 1:0 a čekalo se, že si bude chtít pojistit vítězství ještě alespoň jednou brankou. Také se ale čekalo, že SK Černolice nenechají domácí jen tak jednoduše vyhrát a budou se rvát o vyrovnání. Ani jedno z těchto dvou možností se nestalo. Hrálo se opět vyrovnaně jako v první půli, žádný tým si nevytvořil žádnou tutovou gólovou situaci a tak ani žádný tým gól nevstřelil. Domácí si tedy svou bojovností uhájili těsné vítezství 1:0 a mohli se tak radovat ze tří bodů získaných na vlastní půdě.

 

Po třech kolech se tedy Kunicím poprvé podařilo bodovat a získat tak první tři body v letošní sezóně. SK Černolice mají po třech utkáních pouhé dva body, což je velmi málo a pohybují se tam na dně tabulky. Pokud se budou chtít udržet, budou se muset v následujících utkáních značně zlepšit.



Ohlasy k zápasu



Černolice
Staroba - trenér SK Černolice: Domácí si svojí bojovností urvali vítězství. Mrzí mě, že jsme prohospodařili první poločas, měli jsme šance které jsme neproměnili. Domácí si vytvořili jednu pěknou šanci, ze které nám vstřelili gól. Pokud budeme hrát takto i nadále, tak si myslím, že budeme mít v této soutěži celkem problém. Je znát, že máme starší tým, ale v příštích utkáních to snad bude lepší. Dnes jsme byli hold o ten jeden obdržený gól horší.



Sestavy


TJ Kunice
J. Paule [-] - A. Tůma [-] , D. Prokš [-] , P. Janků [-] (90. M. Prokš [-] ) , M. Černý [-] , D. Zoubek [-] , Z. Zderadička [-] (87. A. Simandl [-] ) , M. Skála [-] (81. P. Chlubna [-] ) , F. Tůma [-] , M. Lička [-] , J. Novák [-]

Černolice
J. Rozum [-] - P. Podlešák [-] , F. Poláček [-] , J. Homola [-] , M. Kaláb [-] - T. Franěk [-] , A. Macela [-] , J. Baroch [-] (68. J. Filípek [-] ) - F. Onderka [-] (46. J. Pavlis [-] ) , V. Šmucler [-] - M. Šilhavý [-]

ŽK: 50. M. Skála - 29. V. Šmucler .
Místo: Kunice. Počet diváků: 78. Rozhodčí: Ducký František - KOTLÁR Pavel, ZUSKA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.