Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:30

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání Votice - Hostomice padlo 9 branek!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání SK Votice - SK Hostomice pod Brdy, ve kterém padlo hned devět branek..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Votice si v úvodu hry vytvořily spoustu šancí, které neproměnily.

Hned v úvodu utkání bylo k vidění spoustu šancí. Především Votice si jich vytvořily hned několik a už ve dvacáté minutě mohly vyhrávat klidně i 4:0. Jenže žádnou neproměnily. Avšak ve 22. minutě se jim poštěstilo, když stav utkání otevřel domácí hráč Michal Budil a stav byl tedy 1:0 pro domácí. Další gól padl až ve 45. minutě, byl to tedy jak se říká tzv. gól do šatny. Vstřelil ho Marek Slunečko. Po první půli byl tedy stav utkání 2:0. Zatímco domácí mohli jít do šaten s úsměvem na rtech, hosté z Hostomic měli jistě plnou hlavu toho, jak v druhém poločase prolomit soupeřovu obranu a udělat tak něco s nepříznivým stavem.

V druhé půli začla gólová přestřelka!

Hned ve 49. minutě druhého poločasu snížil vedení hráč Ladislav Lenkvík a stav byl 2:1. Domácí se nenechali zahambit a v 53. minutě na 3:1 zvýšil stav Marek Štork. Chvíli po vstřelené brance se domácí znovu radovali a stav hry už byl 4:1. V 58. minutě totiž vstřelil gól Matěj Voráček. V 68. minutě ještě přišla odpověd ze strany Hostomic, když vstřelil gól Václav Šebek. V tu chvíli byl tak stav 4:2. Probíhala 78. minuta utkání a viděli jsme další branku. Postaral se o ní opět Marek Štork a zvýšil vedení svého týmu na 5:2. V 86. minutě hosté opět odpovídali na gól a snížili na 5:3 brankou Jana Kačírka. Dvě minuty po této brance, tedy v 88. minutě dokompletoval svůj hattrick Marek Štork, když vstřelil gól na konečných 6:3. SK Votice tak vyhrály a získaly důležité tři body a navíc se postaraly o pěkné sobotní útkání plné branek a gólových situací.



Ohlasy k zápasu


SK Votice
Martin Bárta - trenér SK Votice: Hrálo se pěkné utkání. Již v úvodu jsme si vytvořili celkem dost gólových situací, které jsme neproměnili. V průběhu hry jsme si jich ale stihli vytvořit mnohem více a povedlo se nám vstřelit hned 6 gólů. Avšak s čím nejsem spokojen je spousta obdržených branek. Dostat 7 gólů za 3 zápasy není vůbec dobré a to se stávat nemá, s tím ještě budeme muset něco udělat.




Sestavy


SK Votice
M. Soukup [-] - M. Budil [-] , J. Šlejmar [-] - J. Říha [-] (78. M. Jonszta [-] ) , J. Kolář [-] , J. Kramný [-] (85. L. Tábořík [-] ) , M. Slunečko [-] , M. Čupr [-] - M. Voráček [-] , M. Štork [-] - M. Sládek [-]

SK Hostomice pod Brdy
M. Zíma [-] - A. Hornát [-] , V. Rybák [-] - L. Lenkvík [-] , M. Kubišta [-] , L. Hruška [-] - M. Kačírek [-] , J. Kačírek [-] - P. Lefner [-] , V. Štyler [-] , V. Šebek [-]

ŽK: 31. J. Šlejmar , 48. M. Čupr , 55. M. Sládek - 58. M. Kačírek .
Hráči zápasu: M. Štork .
Místo: Votice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Svoboda Richard - KREJSA Josef, CÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.