5:2
(4:1)
19. P. Dědič (p.)
61. P. Dědič
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechny tři penalty proměněné


Branky


3. F. Klouček , 10. J. Richter , 32. J. Veselský , 36. J. Černohubý (p.) , 83. J. Černohubý (p.) - 19. P. Dědič (p.) , 61. P. Dědič
2

V 6. kole přivítaly Opatovice nad Labem svého soupeře a to Horní Jelení. Opatovice po předešlé výhře proti Nasavrkům (0:5) chtěli urvat další body. Ty by se ale hodily hlavně Jelení, které se potácí na posledních příčkách tabulky a v předešlém zápase proti Řečanům (4:0) neurvalo Jelení ani bod. První poločas dominovali domácí, ale hosté rozhodně nechtěli zůstat pozadu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii domácích

Diváci se mohli dočkat gólu hned ve 3. minutě, kdy přímý kop zpoza vápna zahrával Jiří Černohubý, brankář hostí Jakub Simon střelu vyrazil, ale vyražený míč poslal do brány Filip Klouček. 1:0.

 

V 10. minutě se skóre navyšovalo. Z vlastní půle přišla pěkná kolmá přihrávka na Matěje Hanovce, ve vápně přihrál na zadní tyč, kde byl dobíhající Jakub Richter a ten na dlouhou nohu dopravil míč do sítě. 2:0.

 

V 19. minutě ale po ruce domácích byla odpískána penalta, k té se postavil Pavel Dědič a proměnil. 2:1.

 

Ve 32. minutě, po standardní situaci z pravé strany, zahrával Jiří Černohubý. Na zadní tyči se mihl volný Jakub Veselský a ten bez problémů skóroval. 3:1.

 

Druhé penalty se diváci dočkali ve 32. minutě. Na půlce hřiště rozeběhl Matěj Hanovec Jakuba Richtera. Ten byl ve vápně ale faulován, hvizd rozhodčího signalizoval jasně, penalta. K té se postavil Jiří Černohubý, který poslal míč za záda gólmana, míč se otřel o levou tyč a zaplul do sítě. 4:1.

 

Do konce poločasu již nepadl další gól a za hvizdu rozhodčího odpískávajíc konec prvního poločasu šly oba týmy do šaten, Opatovice ale s třígólovým náskokem.

 

 

Druhá půle v režii hostí

Ve druhé polovině se Jelení pomalu rozjíždělo. V 61. minutě se prosadil Pavel Dědič. Po kombinaci na hranici vápna prostrčil míč Tomáš Michálek Pavlu Dědičovi, klička obránci a střela na zadní tyč. 4:2.

 

Domácí ale odráželi všechny útoky od Jelení a nedovolili tak ke gólu hostí.

 

Jelení se jednou dostalo do tutovky, ale domácí brankář Martin Vlček nepustil balón za sebe.

 

Koncem zápasu, v 83. minutě, kolmicí vyslaný Jakub Richter běžel sám na gólmana, obránce Jelení skluzem sebral míč, ale i nohu útočníka a penalta tak byla jasná. K té se postavil Jiří Černohubý a proměnil. Stav se zasavil na konečných 5:2 a tři body tedy zůstaly doma.

 

 

Počet ŽK – 1:2

 

Opatovice čeká venkovní zápas s Přelovicemi, uvidíme tak zápas ze samotného popředí tabulky, Jelení přivítá Rozhovice, které se bude snažit o tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu


AFK Opatovice n. L.
Petr Zelinka: První půle dle mého v naší režii, ve druhé polovině naše hra po vystřídání nebyla ideální. Soupeř měl pár náznaků šancí. Dle mého zasloužená výhra.

AFK Horní Jelení
Pavel Dedič: Domácí byli lepší hlavně v první půli, trestali naše chyby přečíslováním a slušnou efektivitou, druhá půle byla spíše v naší režii, v součtu šancí bylo podobně na obě strany, ale zkušenost a efektivita nakonec rozhodla, domácí si to pak celkem v klidu hlídali.



Sestavy


AFK Opatovice n. L.
M. Vlček [-] - L. Voda [-] (46. L. Lepič [-] ) , J. Veselský [-] (51. P. Zelinka [-] ) , J. Richter [-] (84. A. Zelinka [-] ) , R. Jánoš [-] , J. Černohubý [-] , T. Perůžek [-] , P. Lexman [-] , F. Klouček [-] , V. Jičínský [-] (61. M. Pech [-] ) , M. Hanovec [-]

AFK Horní Jelení
J. Simon [-] - T. Michálek [-] , M. Seidenglanz [-] , T. Motyčka [-] , J. Novotný [-] , P. Dědič [-] (79. J. Šlesinger [-] ) , J. Cach [-] , R. Horák [-] , V. Moravec [-] (46. P. Plžik [-] ) , J. Moravec [-] , J. Čermák [-]

ŽK: 19. R. Jánoš - 35. M. Seidenglanz , 82. J. Simon .
Místo: Opatovice nad Labem. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích