Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 14:15

5.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick pro Matěje Hanovce


Branky


5

V 5. kole se utkal druhý tým v tabulce s posledním. Nasavrky čekal težký soupeř. Domácí nastupovali do zápasu po prohře (4:2) a hosté po předešlé vysoké výhře (8:1).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 a 44 = 2 góly

Branky se diváci mohli dočkat zkraje zápasu a to ve 4. minutě, kdy se prosadil Jakub Richter. Ve 44. minutě po rohu Filipa Kloučka zvyšoval na 0:2 Matěj Hanovec. Míč se zamotal na malém vápně a Matěj ho uklidil k tyči. Další gólovky utnul hvizd rozhodčího a do kabil se šlo za stavu 0:2.

 

Dokončený hattrick

Další gól padl v 58. minutě, po nahrávkách na levé straně hřiště okolo vápna přišel centr od Filipa Kloučka na zadní tyč a nehlídaný Tomáš Perůžek dopravil hlavou míč do sítě. 3:0. V 75. minutě lovil domácí gólman Jakub Řezníček míč ze sítě a to, kdy skákající balón na půlce z první nakopnul dopředu Tomáš Víša, Matěj Hanovec sledoval balón a předběhl obranu, první zakončení nevyšlo, ale z dorážky se už nemýlil. 4:0.

 

V posledních minutách zápasu, v 86. minutě, po krásné akci na pravé části hřiště se zrodil další gól. Petr Lexman a Filip Klouček pomocí narážečky unikli obraně a centr Filipa Kloučka našel volného Matěje Hanovce ve vápně a pomocí náhody i štěstí dal odrazem od těla gól. 5:0. Stav zápasu tak skončil jednoznačně lépe pro hosty, kteří si vezou domů 3 body.

 

 

Počet ŽK – 1:1

 

Nasavrky čeká domácí zápas s lídrem tabulky Přelovicemi, Opatovice přivítají Horní Jelení.



Sestavy


FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - O. Čechlovský [-] (60. T. Novák [-] ) , F. Dostál [-] , V. Řezníček [-] , V. Losenický [-] , L. Rejholec [-] (74. T. Pecina [-] ) , J. Mikan [-] (54. R. Pešek [-] ) , P. Pecina [-] , F. Morávek [-] (80. J. Houba [-] ) , M. Dostálek [-] , R. Michek [-]

AFK Opatovice n. L.
M. Vlček [-] - O. Blažek [-] (51. L. Lepič [-] ) , J. Richter [-] (76. F. Zelinka [-] ) , R. Jánoš [-] (58. T. Víša [-] ) , J. Dujsík [-] (65. P. Zelinka [-] ) , J. Černohubý [-] , T. Perůžek [-] , P. Lexman [-] , F. Klouček [-] , V. Jičínský [-] (80. L. Voda [-] ) , M. Hanovec [-]

ŽK: 50. P. Pecina - 88. P. Zelinka .
Místo: Nasavrky. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pagáč Ladislav - ČECH Karel, LUKÁŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů