2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Útkání Nespeky - Podlesí rozhodovaly až penalty!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání třetího kola mezi týmy Sokol Nespeky a TJ Mongeo Podlesí, které se rozhodovalo až při penaltách..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otevřeli v první půli stav utkání.

Posledním sobotním utkáním, které se hrálo od 17:00hod. bylo utkání mezi týmy Sokol Nespeky a TJ Mongeo Podlesí. Oba týmy jsou na tom svou kvalitou podobně a tak se očekávalo vyrovnané utkání a nakonec to tak i dopadlo. Utkání řídila sudí Dagmar Žáková a na postranních čarách běhali Martin Stránský a Pavla Navrátilová. K utkání přihlíželo 150 diváků, kteří viděli nakonec jen průměrný fotbal, který mohl být daleko lepší.

 

Do utkání nastoupily oba týmy opatrně. Hosté z Podlesí trochu zaspali úvod hry a tak se dostali malinko pod tlak, což vyústilo v to, že ve 21. minutě prvního poločasu otevřel stav utkání domácí hráč Petr Kupša a brankář Radim Černohorský tak musel vytahovat míč ze sítě. Tato branka jistě všechny domácí příznivce potěšila, u hostů to bylo naopak. Do konce prvního poločasu se již skóre neměnilo. Týmy šly do šaten za stavu 1:0 pro domácí Nespeky.

Domácí přišli několik minut před koncem o vedení a tak se o vítězi rozhodovalo až na penaltách.

Hosté z Podlesí si jistě byli vědomi toho, že musí dotahovat a podle toho také vstoupili do druhé poloviny utkání. Nezaspali jako tomu bylo v první půli a měli herně navrch. V 78. minutě se jim podařilo vyrovnat stav utkání. Skóre tedy bylo 1:1 a blížil se konec zápasu. Stav se již neměnil a tak na řadu musely přijít penalty. V těch byli domácí úspěšnější, podařilo se jim porazit Podlesí 5:3 a získali z dnešního utkání alespoň dva body, když už neudrželi vedení.

 

Nespeky mají tedy po prvních třech utkání 4 body a TJ Mongeo Podlesí je na tom úplně stejně. Oboum týmům tak patří střed tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek - trenér Mongeo Podlesí: Myslím si, že dnešní utkání svou kvalitou neodpovídalo A třídě, bylo trošku slabší. První poločas jsme zaspali a domácí nás potrestali, druho půli jsme zase byli lepší my a vyrovnali jsme. Byla to spravedlivá remíza a na penalty jsme bohužel prohráli. S dnešním utkáním nejsem spokojen, protože z naší strany to bylo opravdu málo, co jsme předvedli.



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - J. Hanzal [-] , T. Krejza [-] , P. Štáf [-] , L. Nachtman [-] - A. Jasz [-] , L. Rublič [-] (46. O. Urban [-] ) , J. Kukač [-] , M. Burian [-] - P. Kupša [-] , P. Šorfa [-]

TJ Kovohutě Podlesí
R. Černohorský [-] - R. Jan [-] , S. Gabriel [-] , J. Hausleitner [-] , J. Makoš [-] , P. Mezera [-] (72. J. Vacík [-] ) , V. Soukup [-] , M. Růžek [-] , O. Vojtišek [-] , M. Kadlec [-] , J. Mezera [-] (46. F. Soucha [-] )

ŽK: 53. M. Burian , 77. P. Šorfa , 86. T. Krejza - 45. O. Vojtišek , 63. M. Kadlec .
Místo: Nespeky. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Žáková Dagmar - STRÁNSKÝ Martin, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.