3:1
(1:1)
45. D. Čada
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

14.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pardubičky zvládly utkání s nepříjemnou Přeloučí


Branky


38. T. Svatoň , 59. V. Voženílek (vl.) , 68. M. Tuťálek - 45. D. Čada
5

Domácí Pardubičky přehrály těžkého soupeře z Přelouče a odnesly si tak důležité tři body. Zápas rozhodli domácí dvěma brankami v průběhu druhé půle a po těžkém utkání si tak dokráčeli pro velmi cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V neděli 6.11.2022 přivítaly domácí Pardubičky na svém hřišti nedalekého soupeře z Přelouče. Pardubičky v minulém kola šokovaly doslova celou soutěž, když si vyšláply na jednoho z největších favoritů krajského přeboru a výsledkem 3:2 obraly o body dosud velmi suverénní Libišany. Forma domácích tak byla po tomto zápasu jistě velmi dobrá a na své vítězství chtěli bez pochyb navázat dalšími třemi body.  Na druhé straně Přelouč na tom však také nebyla vůbec zle. Ve druhé polovině podzimní části se jejich výkonnost výrazně zlepšila a z posledního místa v tabulce se postupně dostala o něco výše. Čekalo nás tedy poměrně vyrovnané utkání, které bylo pro oba celky velice důležité.

 

Vyrovnaná první půle

V prvním dějství byla k vidění poměrně vyrovnaná hra a začínalo to pomalu, ale jistě vypadat, že si na první vstřelenou branku budeme muset počkat až do druhé poloviny utkání. Nakonec se však vše změnilo a krátce před koncem první pětačtyřicetiminutovky padly hned dvě rychlé branky. Ve 38. minutě se nejprve blýskli domácí fotbalisti. Těm se podařilo sehrát rychlý protiútok do nepřipravené obrany hostů, Michal Hofman krásně zatáhl míč před branku Přelouče a následně perfektní přihrávkou vybídl k zakončení Tomáše Svatoně. Ten již stoprocentní šancí nepohrnul a zkušeně poslal míč za záda hostujícího gólmana. Domácí se tedy pár minut před koncem poločasu dostali do jednogólového vedení a na hostech tak bylo, aby se pokusili na tuto inkasovanou branku co nejrychleji odpovědět. To se podařilo překvapivě ještě v první půli. Ve 45. minutě dostali hosté k dispozici standartní situaci z velmi nadějné pozice, ze které se dokázal díky svému důrazu prosadit aktivní David Čada. Hosté tak stav utkání pár sekund před poločasovou přestávkou vyrovnali a zápas byl opět plně otevřen.

 

Druhý poločas rozhodl.

Druhá půle probíhala pro domácí podle naprosto ideálního scénáře. Již v 59. minutě se jim podařilo získat vedení na svoji stranu a výrazně se tak přiblížit k vytouženému výsledku. Ke vstřelenému gólu jim sice výrazně přispěli i hosté, ale tak to už někdy ve fotbale bývá. Domácí poslali před branku soupeře nepříjemný centr a ten si dezorientovaný Vojtěch Voženílek hlavou poslal do vlastní sítě. Domácí se tak ujali vedení a nadále se snažili o další branky. O pár minut později se mohli radovat již potřetí v zápase.  V 68. minutě totiž domácí využili dalšího zaváhání v obraně Přelouče a z ničeho nic se dva hráči Pardubiček řítili na osamoceného gólmana hostujícího celku. Útočníci tuto šanci vyřešili naprosto bez problémů, díky čemuž mohl na konci akce domácí Matěj Tuťálek již jen poslat míč do naprosto odkryté branky a definitivně tak pojistit důležité vítězství domácího celku. I přes následnou snahu se totiž hosté z Přelouče již nedokázali gólově prosadit a svého soupeře tak nedostali pod žádný větší tlak, kterým by mohli celé utkání nějakým způsobem zdramatizovat. Pardubičky si tedy dokráčely pro cenné tři body, zatímco Přelouč se po tomto špatném výsledku propadla na předposlední místo průběžné tabulky.  

 



Sestavy


SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - T. Svatoň [-] (88. D. Menšl [-] ) , M. Tuťálek [-] (76. D. Valenta [-] ) , M. Havelka [-] (46. L. Markl [-] ) , T. Svoboda [-] , M. Hofman [-] (72. M. Bobek [-] ) , O. Štědrý [-] , D. Norek [-] , D. Martan [-] , M. Bažant [-] , R. Froš [-]

FK Přelouč
J. Šutovec [-] - L. Voženílek [-] (86. M. Hladík [-] ) , T. Lipavský [-] , D. Čada [-] , L. Machačný [-] , L. Chaloupský [-] , T. Husák [-] , J. Klas [-] (60. M. Pištora [-] ) , J. Novák [-] (77. R. Forman [-] ) , M. Hejcman [-] , V. Voženílek [-] (80. J. Pokorný [-] )

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zeman Josef - NAVRÁTIL Tomáš, SCHMEISER Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích