0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravany se dostaly z posledního místa


Branky


16. J. Beran , 21. M. Knotek , 49. M. Knotek , 89. M. Knotek
7

Přelouč absolutně nezvládla domácí utkání s posledními Moravanami a podlehla svému soupeři poměrem 4:0. Za hosty se blýsknul hattrickem hrdina utkání Michal Knotek a postaral se tak o vysokou výhru svého celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V sobotu 29.10.2022 přivítala domácí Přelouč na svém trávníku poslední celek krajského přeboru, a tedy Moravany. Přeloučským se poslední dobou poměrně dařilo, když ze svých posledních pěti utkání získali hned 10 bodů. Za to Moravany se před tímto duelem trápily. Měly na svém kontě hned čtyři prohry z posledních pěti utkání a potřebovaly se tak již nutně odlepit z poslední příčky průběžného pořadí soutěže. Jasným favoritem tak byla domácí Přelouč a dalo se očekávat, že by v tomto utkání měla jak herně, tak i výsledkově dominovat.

 

Dvougólový první poločas

Hostům se v prvním dějství opravdu senzačně podařila pětiminutová pasáž, kdy dokázali vstřelit dvě velmi rychlé branky a výrazně tak nasměrovat svůj tým k velmi povedenému výsledku. V 16. minutě se moravanským hráčům podařilo sehrát rychlý útok do otevřené obrany soupeře, na jehož konci se po krásném centru ocitl úplně sám před brankářem dobře naběhnutý Jiří Beran. Ten se následně krásně pověsil do vzduchu a přesnou hlavičkou nedal šanci přeloučskému gólmanovi, aby jakkoliv zasáhnul. Hosté se tak dostali do rychlého vedení, ale jejich nasazení stále neuvadalo. Ve 21. minutě se moravanští trefili podruhé. Hostům se podařilo využít chybné rozehrávky svého soupeře a z rychlého protiútoku podruhé v utkání trestali. Celou akci zakončil po velmi rychlém sprintu přesným obstřelem Michal Knotek a připsal si tak svoji první branku v tomto utkání. Moravanští si tedy z první půle odnesli velmi cenný dvougólový náskok a do kabin tak mohli na poločasovou přestávku odcházet opravdu velmi spokojení.

 

Druhá půle podle stejného scénáře.

Druhý poločas tohoto utkání vypadal jako přes kopírák s tím prvním. Ve 49. minutě využili hosté dalšího zaváhání přeloučské obrany a Michal Knotek se tak dostal opět do jasné gólové příležitosti. S tou si poradil naprosto mistrně, když chytrým lobem krásně přehodil vybíhajícího gólmana. Moravany tedy krátce po zahájení druhé poloviny tohoto zápasu navýšily své vedení již na 3:0 a celé utkání tak měly plně ve svých rukou. Minuty tohoto rozhodnutého zápasu utíkaly a už to vypadalo, že se výsledek před naplněním základní hrací doby nezmění. Proti byl ale hrdina tohoto utkání, Michal Knotek, kterému se pouhou minutu před koncem zápasu podařilo vstřelit svoji třetí branku a završit tak hattrick. Knotkovi se v 89. minutě povedlo krásně prosadit ze vzduchu a hlavou tak definitivně upravil skóre tohoto vítězného moravanského utkání na konečných 4:0.

 

Pozvánka na další kolo

Přelouč čeká příští týden venkovní utkání s Pardubičkami. Zde by si přeloučští fotbalisti určitě rádi spravili chuť a zároveň napravili svoji reputaci po tomto nepovedeném zápasu. Na druhé straně Moravany budou na svém hřišti hostit Choceň, což bude velice zajímavý souboj o odpoutání se z posledního místa průběžného pořadí naší soutěže.    



Sestavy


FK Přelouč
O. Skalický [-] - M. Kačírek [-] , R. Forman [-] (87. M. Hladík [-] ) , L. Chaloupský [-] (61. L. Voženílek [-] ) , J. Kmoníček [-] (61. T. Lipavský [-] ) , T. Husák [-] , J. Klas [-] (61. M. Pištora [-] ) , J. Novák [-] , M. Březina [-] , M. Hejcman [-] (87. J. Pokorný [-] ) , V. Voženílek [-]

TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - J. Hurta [-] (66. V. Novák [-] ) , D. Sokol [-] , D. Teplý [-] (89. D. Kosina [-] ) , P. Formánek [-] , J. Beran [-] , M. Kosina [-] (80. F. Marel [-] ) , A. Záleský [-] , M. Knotek [-] , M. Lukas [-] , J. Lukas [-]

ŽK: 51. M. Kačírek , 55. R. Forman , 57. J. Kmoníček - 42. D. Sokol , 54. D. Teplý , 68. V. Novák , 83. A. Záleský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Filipi Vojtěch - ČECH Karel, VOLNÝ Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 12:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 17:01

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 10:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:12

Tip experta: výhra hostů