4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2022 14:30

12.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice překvapivě padly ve Vysokém Mýtě


Branky


6

Rezerva Vysokého Mýta jasně rozstřílela favorita z Holic a díky výhře 4:0 se tak posunula výrazně vzhůru od sestupových příček. Dvě branky v tomto utkání zaznamenal Dmytro Haladei a obrovsky tak pomohl svému týmu k tomuto vysokému vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V neděli 23.10.2022 přivítala domácí rezerva Vysokého Mýta na svém hřišti velice kvalitního soupeře z Holic. Holice se před tímto duelem mohly těšit z velmi dobré formy, jelikož hned pět z posledních šesti utkání dokázaly vyhrát. Jediná prohra přišla s jedním z největších favoritů celé soutěže z Horních Ředic, ale i zde chybělo velmi málo k tomu, aby Holice nějaký bod urvaly. Na druhé straně Vysoké Mýto nasbíralo hned čtyři prohry za sebou a se svými výsledky tak nemohlo být ani trochu spokojeno. Díky tomu se také čím dál více blížily sestupové příčky a domácí tedy potřebovali velmi nutně bodovat.

 

Dvougólová první půle

Do utkání vstoupili výborně domácí. Na vysokomýtských hráčích bylo od úvodního hvizdu vidět obrovské nasazení a touha po tom, zvládnout toto důležité utkání. Hosté z Holic byli možná kvalitním výkonem svého soupeře lehce zaskočeni, a ještě hůře pro ně bylo, když padla první branka tohoto zápasu. Ve 20. minutě se po nevídaném centru objevil na zadní tyči úplně osamocený vysokomýtský Kryštof Kabrhel, který následnou hlavičkou s trochou štěstí překonal z bezprostřední blízkosti gólmana Holic. Domácí se tedy po úvodní dvacetiminutovce dostali do jednogólového vedení, ale jejich nasazení stále neubíralo na obrátkách. Ve 34. minutě se dostali hráči domácího celku již do dvougólového náskoku. Po dobře zahraném rohovém kopu se na zadní tyči odvážně prosadil jeden z domácích hráčů, jehož hlavičku nedokázal gólman Holic udržet ve svých rukavicích. Díky tomu se odraženému míči dostal Marek Chadima, který následně díky dobré agresivitě v malém vápně protlačil míč až do sítě. Vysoké Mýto si tak díky velmi kvalitnímu výkonu v první půli vysloužilo hned dvougólové vedení a zápas mělo jasně ve svých rukou .

 

Druhý poločas podle stejného scénáře

Druhá polovina tohoto atraktivního utkání nám nabídla velice podobný obraz hry, jako tomu bylo v prvním dějství. Domácí nadále oplývali vysokou chutí hrát a dostávali se do velice nebezpečných situací. Ne vždy se jim však tyto akce podařilo ideálně vyřešit. V 54. minutě se ale ke slovu dostal domácí Dmytro Haladei. Ten si v pokutovém území svého soupeře dobře počíhal na odražený míč a následně velmi pohotovou ranou propálil bezmocného brankáře Holic. Domácí se tedy díky této brance dostali již do třígólového náskoku, což už bylo pro hosty opravdu velice nepříjemné. Hráči Vysokého Mýta se ale nadále tlačili do útoku a snažili se o další branky. To se podařilo v 71. minutě a postaral se o to podruhé v zápase Dmytro Haladei. Ten se dokázal gólově prosadit poté, co se jeden z jeho spoluhráčů krásně prokličkoval hostující obranou a následně mu míč přichystal na zlatém podnose. Haladei se již jen ve skluzu opřel do balónu a trefil přesně odkrytou část holické brány. Vysokomýtští si tedy čtyřmi góly zajistili velmi komfortní a důležité vítězství, které budou hosté z Holic určitě jenom těžko trávit. Nutno ale říci, že tato výhra byla naprosto zasloužená.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto B
Trenér František Dvořák st. pro domácí web: Do kabiny velká pochvala za přístup a nasazení, podpořené i značnou fotbalovou kvalitou. Hráči se vydali ze všech sil a byli po zásluze odměněni. Naši kluci se díky posilám dostali na vyšší level, za což jsme pochopitelně rádi a věříme, že je to posílí do dalších zápasů.




Sestavy


SK Vysoké Mýto B
M. Sůva [-] - K. Kabrhel [-] (87. T. Paďour [-] ) , D. Haladei [-] , V. Hájek [-] (71. V. Vařečka [-] ) , F. Wimmer [-] , T. Vopršálek [-] , M. Chadima [-] (76. V. Škrabal [-] ) , J. Hájek [-] , L. Trnka [-] , M. Fišer [-] , M. Dvořák [-]

SK Holice
O. Sedlák [-] - D. Fotul [-] , R. Řezníček [-] (77. J. Tlučhoř [-] ) , J. Václavek [-] , Š. Černý [-] , L. Prokop [-] (49. D. Lát [-] ) , J. Rosůlek [-] , O. Vítek [-] , T. Jedlička [-] , M. Chvála [-] , T. Pitter [-] (77. T. Sochůrek [-] )

ŽK: 29. V. Hájek , 31. D. Haladei , 57. M. Dvořák , 89. L. Trnka - 34. T. Jedlička , 48. L. Prokop , 60. M. Chvála , 79. D. Lát .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Filipi Vojtěch - KOPECKÝ Tomáš, KUDYN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 13:33

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 14:19

Tip experta: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 11:05

Tip: remíza