0:1
(0:1)
43. M. Budil
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Votice zvítězily v těsném utkání!


Branky


43. M. Budil
0

Přečtěte si více o utkání 4. kola mezi týmy SK Černolice a SK Votice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka utkání padla v prvním poločase. Dále již nebylo nic k vidění.

Na programu sobotního podvečera bylo utkání mezi domácími Černolicemi a hostujícími Voticemi. Votice se přijely porvat o vítězství, což se jim nakonec podařilo, avšak bylo to velmi těsné. Na utkání se přišlo podívat kolem sedmdesáti diváků, kteří mohli vidět vyrovnaný fotbal. Na toto utkání byl povolán jako hlavní rozhodčí Jan Kočárek. Na postranních čarách byli pomezní Petr Chovanec a Martin Smolka.

 

Utkání oproti ostatním sobotním zápasům začínalo pozvolna. Oba týmy si vytvářeli šance. Bylo to vyrovnané a bojovalo se. První a jediný gól utkání padl v 43. minutě. Branku vstřelil obránce a kapitán týmu Michal Budil. Rozhodčí v první půli nenastavil a po 45. minutách hry se šlo do šaten za stavu 1:0, který byl výhodnější pro Votice, které vedly.

Druhý poločas se dohrával jen z povinnosti a hosté si udrželi vedení!

Čekalo se, že do druhého poločasu vstoupí domácí tak, aby se jim podařilo vyrovnat, ba dokonce zvítězit. Několik šancí si vytvořili, ale žádný gól z nich nepadl. Hosté si udržely vedení až do posledního hvizdu a stav utkání po 90ti minutách tedy byl 1:0. Hosté si tedy domů do Votic odvezli tři velmi důležité body z venkovního hřiště a mohou tak být spokojení. To domácí s tímto zápasem moc spokojení býti nemohou. Prohráli a v příštích utkáních se budou muset více snažit a domácí stadion proměnit v pevnost, ze které si týmy nebudou tak lehce odvážet body.

 

Po čtyřech kolech jsou na tom týmy následovně. SK Černolice jsou na předposledním, tedy 15. místě s pouze jedním jediným bodem. SK Votice Jsou na opačné straně tabulky. Patří jim druhá příčka. Ze čtyř utkání se jim podařilo nasbírat 9 bodů.



Ohlasy k zápasu



SK Votice
Martin Bárta - trenér SK Votice: S bodama jsme spokojeni ze soupeřova hřiště. V prvním poločase byly šance na obou stranách. Hlavně nás podržel Michal Soukup. My jsme se dostali do vedení po standartní situaci a druhou půli nás soupeř mohl potrestat, ale neudělal to a my jsme spokojení s třemi body.



Sestavy


Černolice
J. Rozum [-] - J. Filípek [-] , P. Podlešák [-] , J. Homola [-] , M. Kaláb [-] - A. Macela [-] , F. Poláček [-] , M. Šilhavý [-] - V. Šmucler [-] , F. Onderka [-] - J. Pavlis [-]

SK Votice
M. Soukup [-] - J. Šlejmar [-] , M. Budil [-] - J. Říha [-] (87. L. Tábořík [-] ) , J. Kramný [-] (92. D. Prégr [-] ) , M. Čupr [-] , M. Slunečko [-] - M. Voráček [-] , M. Štork [-] - M. Molčík [-] , M. Sládek [-]

ŽK: 64. M. Soukup , 72. M. Voráček .
Místo: Černolice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kočárek Jan - CHOVANEC Petr, SMOLKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.