4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bohdaneč si naprosto bez problémů poradily s hosty z Přelouče


Branky


5

Lázně Bohdaneč v domácím prostředí s přehledem rozstříleli poslední Přelouč. Dvěma góly se v tomto utkání blýsknul velezkušený Martin Hundák a výrazným způsobem tak pomohl svému týmu k důležitému domácímu vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Bohdanečský výběr přivítal v neděli 25.9.2022 na svém hřišti celek, který se po dosavadním průběhu soutěže pohyboval na samém dně průběžného pořadí krajského přeboru. Tímto týmem byla Přelouč, která dokázala v předchozích sedmi kolech pouze jednou zvítězit a měla tak na svém kontě pouhé tři body. Za to Lázně Bohdaneč na tom byli po uplynulých sedmi zápasech výrazně lépe a do tohoto utkání tak nestupovali narozdíl od hostů s žádným tlakem na vlastních bedrách. 

 

V první půli si domácí vypracovali jednogólový náskok. 

Hosté z Přelouče vstoupili do utkání s jasnou taktikou, a to poctivou defenzivní prací v obranném bloku a vyčkávání na příležitost, která by mohla přijít buď z rychlého protiútoku do nezformované obrany nebo z nějaké standartní situace okolo pokutového území domácích Lázní Bohdaneč. Přeloučský obranný blok však příliš dlouho nevydržel. Už po čtvrt hodině hry se dokázal prosadit domácí Vojtěch Kakrda a domácí fanoušci se tak v 15. minutě mohli radovat z poměrně brzkého a hlavně důležitého vedení. I na druhé straně se však právě po jednom z rychlých protiútoků urodila jedna velmi nadějná gólová příležitost. S tou si však dokázal velmi dobře poradit jistý gólman domácího celku Tomáš Jezdinský a nedovolil tak svému soupeři srovnat průběžný stav utkání. Ani přes znatelnou snahu a aktivní hru ze strany domácích se už skóre do konce prvního dějství nezměnilo a bohdanečští hráči tak na poločasovou přestávku odcházeli za těsného jednogólového a pravděpodobně i zaslouženého vedení. 

 

Dominantní druhá půle

Ve druhém poločase bylo pro domácí celek určitě velmi důležité dobře vstoupit do druhé poloviny utkání a v ideálním případě vstřelit co nejrychleji uklidňující gól, po kterém by jejich soupeř již musel opustit taktiku založenou na bránění a vrhnout se ve více hráčích na útočnou polovinu hřiště. Tento plán vyšel domácím fotbalistům naprosto dokonale. Tři minuty po zahájení druhé půle se totiž dokázal střelecky prosadit Martin Hundák a poslal tak svůj tým ve 48. minutě již do dvougólového vedení. To pochopitelně donutilo hosty změnit jejich taktiku a odstoupit od defenzivního stylu hry. Hra se tedy následně výrazně více otevřela a i pro o oko diváka tak musel být zápas rázem o něco atraktivnější. Hrálo se doslova nahoru dolů. Oba týmy vzájemně bojovaly o každý metr trávníku a vysoké nasazení se tedy nedalo upřít ani jednomu z nich. V závěru velmi intenzivního druhého poločasu ale již začaly hostům z Přelouče pomalu ubývat síly, čehož perfektně využili hráči domácího výběru. V poslední desetiminutovce totiž dokázali ještě dvakrát skórovat a definitivně tak rozhodli celé utkání ve svůj prospěch. V 81. minutě se nejprve trefil bohdanečský Jan Koblížek a pohou minutu před koncem ještě upravil skóre do konečné podoby Martin Hundák, který si tak připsal již druhou branku v tomto zápase. Po uplynutí základní hrací doby tedy svítilo na výsledkové tabuli skóre 4:0 ve prospěch domácích a ti si tak naprosto bez problémů dokráčeli pro vysokou výhru z vlastního hřiště. 

 

Pozvánka na příští kolo

Již ve středu 28.9.2022 se odehraje další kolo krajského přeboru, ve kterém bude vítěz tohoto zápasu, Lázně Bohdaneč, zajíždět pro další body na hřiště kvalitního týmu z České Třebové. Na druhé straně Přelouč v domácím prostředí přivítá Choceň a v tomto utkání už bude více než potřeba, aby domácí celek bodoval a dotáhnul se tak na Moravany, které se s čtyřbodovým náskokem nacházejí na předposledním místě tabulky.  



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bohdaneč
Hráč Vojtěch Koutský: Náš soupeř se snažil hrát hlavně na brejky, což mu v prvním poločase jednou vyšlo, ale celou akci naštěstí zachránil náš gólman. My jsme se snažili útočit a dokázali jsme díky tomu v prvním poločase vstřelit vedoucí gól. Ve druhé půli se nám povedlo opět rychle skórovat. Přelouč tak otevřela hru a hrálo se od vápna k vápnu. Ke konci zápasu už Přelouč fyzicky nestíhala a my jsme si dvěma brankami pojistili vítězství 4:0.




Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
T. Jezdinský [-] - T. Virt [-] (52. F. Panchártek [-] ) , F. Ludvíček [-] (82. V. Koutský [-] ) , M. Hundák [-] , V. Sadílek [-] , P. Břeň [-] , V. Kejmar [-] (76. P. Kárský [-] ) , L. Flekr [-] , L. Nepivoda [-] , J. Koblížek [-] , V. Kakrda [-]

FK Přelouč
J. Šutovec [-] - F. Koch [-] (46. T. Husák [-] ) , D. Čada [-] , M. Kačírek [-] (82. O. Skalický [-] ) , R. Forman [-] , J. Novák [-] , M. Březina [-] , M. Hejcman [-] , D. Oliva [-] , L. Voženílek [-] (41. T. Lipavský [-] ) , V. Voženílek [-] (46. M. Pištora [-] )

ŽK: 23. V. Kejmar , 78. F. Ludvíček - 18. D. Oliva , 61. M. Březina , 85. M. Hejcman .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: Valenta Jan - SVĚDIROH Miroslav, ROUSEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Koukola

Expert: Marek Štegner
Tip experta: remíza

Přelouč v posledním kole málem obrala o body první Libišany a v tomto utkání tak již dokáže bodovat.

Tip: výhra domácích