3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravany poprvé bodovaly!


Branky


27. V. Hájek , 60. V. Hájek , 78. L. Benda - 37. M. Kosina , 61. M. Knotek , 87. M. Knotek
6

Hosté z Moravan dokázali poprvé v letošním soutěžním ročníku bodovat a ze hřiště vysokomýtské rezervy si tak odvezli bod za remízu 3:3. Tu však Moravanům zařídil dvougólový Michal Knotek až v samém závěru celého utkání. Hráči Vysokého Mýta tak museli být s touto smolnou remízou velmi nespokojení.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

 

V neděli 4.9.2022 se proti sobě postavily dva celky z dolních pater průběžné tabulky krajského přeboru. Domácí rezerva Vysokého Mýta získala z prvních čtyř zápasů tři body díky jedné výhře a hosté z Moravan na tom byli ještě výrazně hůře. Těm se v dosavadním průběhu ligy nepovedlo bodovat ani jednou a figurovali tak před tímto duelem na společném posledním místě s týmem z Přelouče, který zatím také nebodoval. 

 

Dvougólový první poločas

Jelikož se pro oba týmy jednalo o obrovsky důležité utkání a hrálo se prakticky o šest bodů, dalo se asi jen těžko čekat, že se oba týmy pustí od první minuty do bezhlavého útočení a budou se snažit utkání co nejdříve rozhodnout. Lépe ale začali domácí a po velké nekoncentrovanosti a nedůrazu hostující obrany se mohli hned v první minutě utkání gólově prosadit. Se samostatným nájezdem domácího útočníka si ale bravurně poradil vybíhající brankář Moravan. Hráči Vysokého Mýta měli nadále více ze hry a utkání z větší části kontrolovali. Tato aktivita domácích byla odměněna ve 27. minutě, když se po rychlé akci středem dokázal prosadit Vojtěch Hájek, který naprosto bez problémů poslal míč podél vyběhnutého gólmana a otevřel tak gólový účet utkání - 1:0 pro domácí. Většina asi čekala uklidnění domácího celku a možná přidání další branky, ale vývoj utkání byl úplně jiný. O deset minut později se prosadil tým hostů, když moravanský Michal Kosina přebral míč mezi třemi bránícími hráči a prokličkoval se až k následnému zakončení, ve kterém se nemýlil a dokázal tak svému týmu zajistit vyrovnání na 1:1. Do konce první půle se již žádná gólová situace neodehrála a oba týmy tak odcházely do kabin za smírného stavu.    

2. poločas

 

Druhé dějství nabídlo hned čtyři branky.

Druhý poločas se nesl v duchu gólových radovánek. Domácí tým sice hosty po většinu času herně přehrával, ale Moravany se odmítaly jakýmkoliv způsobem vzdát a zápas tak odevzdat. První branka druhé půle padla v 60. minutě a zasloužil se o ni podruhé v zápase vysokomýtský Vojtěch Hájek. Ten se opřel do održeného balónu z hranice velkého vápna a i s trochou štěstí míč proskákal až za záda bezmocného hostujícího brankáře - 2:1. Moravany však dokázaly okamžitě a možná až překvapivě rychle odpovědět. Domácí hráči asi hlavou ještě slavili vstřelený gól, zatímco moravanský Michal Knotek přebral balón v křídelním prostoru, prokličkoval se kolem několika bránících hráčů a nechytatelnou střelou na vzdálenější tyč krásně překonal plachtícího brankáře Vysokého Mýta - 2:2. Hráči Vysokého Mýta se však s tímto výsledkem odmítali smířit a nadále se tlačili za rozhodujícím gólem. Ten přišel v 78. minutě, když se dokázal prosadit další z domácích hráčů, Lukáš Benda, jak se ale v následujících minutách ukázalo, rozhodující pro domácí bohužel nebyl. Moravanští totiž dokázali i napotřetí na inkasovaný gól nalézt adekvátní odpověď a v samotném závěru utkání dokázali zápas opět vyrovnat. Podruhé za sebou se trefil moravanský Michal Knotek a stal se tak pro svůj tým hrdinou okamžiku. Během následujících pár minut, které zbývaly do úplného konce zápasu již ani jeden tým nenašel síly na to, aby zápas získal na svoji stranu a konečný stav celého utkání tak byla remíza 3:3. Moravany tedy poprvé v letošním soutěžním ročníku bodovaly a nadále už se alespoň nenachází na posledním místě průběžné tabulky. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto B
Trenér František Dvořák st. pro domácí web: Čekal nás velice důležitý zápas, bohužel jsme ho výsledkově nezvládli. Tři góly v síti soupeře by měly přinést tři body. Jenže soupeř vstřelil také tři, když po našem gólu vždy velice brzo skóre dorovnal. Především branka hostí na 2:2 byla trestuhodná, když si hostující Knotek udělal z domácí obrany slalomové tyčky a po obejití čtyř neatakujících hráčů pohodlně zavěsil. Závěr zápasu byl opět nezvládnut, když na hranici vápna byl zcela zbytečně faulován hráč hostí a následný trestný kop znamenal konečnou tečku v zápase. Stále děláme stejné chyby, které v A třídě prošly, ovšem v kraji se trestají. V tomto zápase hra jako taková fungovala, soupeře jsme herně přehráli, ale velice dobré situace jsme nedotáhli do gólové tečky. Jdeme zápas od zápasu a budeme si vážit každého získaného bodu. Ve hře jich je ještě mnoho a jsme teprve na začátku.




Sestavy


SK Vysoké Mýto B
M. Sůva [-] - L. Benda [-] , V. Hájek [-] (75. M. Kavka [-] ) , M. Dvořák [-] , T. Sedlák [-] (70. J. Prušek [-] ) , M. Chadima [-] , V. Škrabal [-] (53. V. Hrubý [-] ) , J. Hájek [-] , T. Vopršálek [-] , L. Trnka [-] , D. Fišer [-]

TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - L. Švadlenka [-] , P. Pinkas [-] (71. D. Teplý [-] ) , M. Knotek [-] , P. Formánek [-] , D. Sokol [-] , J. Hurta [-] , V. Novák [-] , M. Lukas [-] , J. Lukas [-] , M. Kosina [-]

ŽK: 70. L. Švadlenka , 78. J. Lukas .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PAPEŽÍK Jakub - KOVÁŘ Matouš, HUSÁK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Koukola

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vítězství domácího týmu, který bude určitě posílený o hráče A - týmu. To bude rozhodujícím faktorem tohoto zápasu.

Tip: výhra domácích