0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Třebová přejela Přelouč!


Branky


7

Českotřebovský tým bez problémů porazil domácí celek z Přelouče 3:0 a získal tak další důležité body do průběžné tabulky. Za to Přelouč se nadále trápí, když ani ve čtvrtém ligovém kole nedokázala vybojovat premiérové body v krajském přeboru.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

 

V sobotu se do Přelouče přijel o další body poprat tým z České Třebové, který měl po minulé prohře s Libišanami co napravovat. Ještě hůře na tom však byl jejich přeloučský soupeř, který v dosavadním průběhu krajského přeboru nedokázal získat ani jeden jediný bod. Dalo se tak očekávat, že oba týmy udělají maximum pro to, aby toto utkání zvládly a získaly tak veledůležité body. 

 

Začátek ve vysokém tempu

Utkání sneslo do samého začátku poměrně vysoké měřítko a hrálo se opravdu ve velmi svižném tempu. Zároveň však byla k vidění celá řada velmi důrazných a možná i zbytečných zákroků na hraně pravidel. Po jednom z těchto zákroků musel dokonce hostující trenér ještě v průběhu prvního poločasu sáhnout po střídání a předčasně stáhnout z placu zraněného hráče. Úvod utkání nám také přinesl první stoprocentí šanci, a to když se po rychlé křídelní akci dostal k velmi nadějnému zakončení jeden z českotřebovských hráčů. Bohužel pro hosty však téměř ze vzdálenosti penaltového puntíku nezamířil přesně a jeho pokus proletěl pouze kolem pravé tyče domácího gólmana. 

 

Závěr poločasu přinesl první branku.

Přestože úroveň hry nebyla po celý poločas vůbec špatná, na první gólovou situaci si fanoušci museli počkat až do 45. minuty, když si českotřebovský kanonýr Zdeněk Vaňous nádherně přehodil domácího obránce a následnou přesnou střelou překonal i bezmocného gólmana. Hostující kapitán tak tímto gólem do šatny zařídil svému týmu důležité vedení a výrazně příjemnější vstup do druhého dějství.       

2. poločas

 

Ve druhé půli se vedení ještě navyšovalo. 

Druhý poločas začali domácí hráči velmi aktivně a bylo znát, že velmi touží po tom, aby utkání minimálně zremizovali. Českotřebovský výběr však v tomto utkání zdobila velmi přesvědčivá a obětavá defenzivní práce, díky které se dařilo všechny nebezpečné útoky s přehledem odvracet. Hosté se tedy soustředili na kompaktní obranu, ale zároveň čekali na okénka, která se naskytnou v obraně domácího celku. Přesně toho využil v 60. minutě hostující Vojtěch Novotný, který těžil z neohroženého průniku svého spoluhráče, obdržel ideální přihrávku do vápna a z druhého dotyku dokázal zkušeně překonat vybíhajícího brankáře - 2:0 pro Českou Třebovou. No a do konce utkání přišla pro domácí hráče a fanoušky ještě jedna nepříjemná rána. O tu se postaral v 69. minutě Filip Grepl, když dokázal po zpětné přihrávce před bránu nekompromisní střelou propálit domácího brankáře. Tento stav se již i přes snahu domácích do závěrečného hvizdu nezměnil a Česká Třebová si tak po výsledkově velmi přesvědčivém utkání dokráčela pro důležité tři body z venkovního prostředí. Za to Přelouč nadále pokračuje v úvodní mizérii, jelikož nedokázala ani napočtvrté v krajském přeboru bodovat. Uvidíme, zda se přeloučskému týmu podaři vzchopit a dokáže v příštím kole potrápit soupeře z Holic. Českou Třebovou zase o týden později čeká měření sil se známým sokem z Chocně, kde nás určitě čeká další velmi zajímavá podívaná. 



Ohlasy k zápasu



FK Česká Třebová
Jan Flídr: "Utkání začalo ve vysokém tempu, domácí hráli od začátku velmi agresivně. V posledních minutách prvního poločasu vstřelil první gól Vaňous, což nás uklidnilo. Ve druhé půli jsme ustáli tlak ze strany domácích, když naše obrana skvěle odolávala útokům Přelouče. Následně jsme přidali další dvě branky a utkání tak zvládli. Dnes nás zdobila především dobrá práce obrany a velká obětavost celého týmu."



Sestavy


FK Přelouč
J. Šutovec [-] - V. Rokyta [-] , F. Koch [-] (68. V. Vančura [-] ) , M. Pištora [-] , M. Březina [-] , M. Hejcman [-] , D. Oliva [-] , D. Čada [-] , V. Voženílek [-] , L. Voženílek [-] (77. M. Hladík [-] ) , T. Lipavský [-] (64. J. Novák [-] )

FK Česká Třebová
J. Truhlář [-] - M. Deml [-] , J. Flídr [-] (22. F. Herclík [-] ) , V. Langer [-] , O. Bohunek [-] , Z. Vaňous [-] (87. M. Polášek [-] ) , K. Klumpar [-] (74. J. Vašata [-] ) , P. Müller [-] , F. Grepl [-] , V. Novotný [-] , J. Deml [-]

ŽK: 48. T. Lipavský , 61. M. Pištora , 66. F. Koch - 30. F. Herclík , 40. M. Deml , 64. V. Langer , 73. P. Müller .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zeman Josef - STÁREK Jiří, ŠTANCEL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Koukola

Expert: Vojtěch Koutský
Tip experta: remíza

Zde by mohla Přelouč získat první bod v soutěži.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů