1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání skončilo remízou a na penalty měly Nespeky větší štěstí!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Sokol Nespeky a Všenorským SK...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všenorský SK byl v první polovině utkání úspěšnějším týmem.

Na programu sobotního podvečera ve Všenorech bylo utkání 6. kola 1.A třídy skupiny A mezi týmy Všenorský SK a Sokol Nespeky. Zatímco Nespeky jsou v tabulce na dobrém šestém místě, Všenorský SK je o něco lepší a obývá třetí příčku. Očekávalo se vyrovnané utkání, jelikož jsou na tom oba týmy podobně a Nespeky měly šanci dotáhnout se v tabulce na Všenory. Zápas řídil hlavní rozhodčí Jakub Fejfar, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Daniel Asník a Milan Šefara. Na utkání se přišlo podívat 150 diváků, tedy hojná účast.

 

V první půli se hrálo vyrovnané utkání a branku se dlouhou dobu nepodařilo vstřelit ani jednomu týmu. Až ve 44. minutě se prosadil domácí hráč Stanislav Drážný a podařilo se mu vstřelit gól do sítě gólmana Nespek, Michala Šilhavého. Rozhodčí v první půli nenastavoval a po 45ti minutách hry se tak šlo do šaten za stavu 1:0 příznivějšího pro domácí Všenory, které tak mohly jít do šaten s větší spokojeností, než Sokol Nespeky.

V druhé půli měly naopak větší štěstí hostující Nespeky.

V úvodu druhé půle se hostům podařilo vyrovnat. O branku se v 53. minutě postaral záložník Nespek, Petr Kupša. V 66. minutě rozhodčí Jakub Fejfar poslal do šaten právě Petra Kupšu, který dostal druhou žlutou kartu a následovala tak karta červená. Nespeky tak hrály od 66. minuty pouze v desíti a musely se podle toho zařídit. Všenorům se nepodařilo strhnout vedení na svou stranu. Žádný tým do konce utkání neskóroval a v základní hrací době to skončilo 1:1. Na řadu tedy musely přijít penalty. V těch se více dařilo Nespekům, které si tak domů odvezly dva body a doma zůstal pouze jeden bod za remízu.



Ohlasy k zápasu


Všenorský SK
Zdeněk Hruška - trenér Všenory: Jsem zklamaný s jedním bodem, protože si myslím, že jsme měli na víc. Měli jsme dost šancí, neuznaná branka. Mě osobně soupeř překvapil, který hrál až moc důrazně. I když to utkání žádná krása nebyla, tak je to škoda, že bod je málo.




Sestavy


Všenorský SK
J. Smrčka [-] - M. Bárta [-] (66. J. Císař [-] ) , S. Drážný [-] , M. Krčil [-] (55. O. Školud [-] ) , B. Štumpf [-] , O. Kučera [-] , R. Burian [-] , V. Drážný [-] , M. Müller [-] , R. Feglar [-] , J. Vorel [-]

TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - T. Krejza [-] , J. Myslivec [-] , P. Štáf [-] , M. Burian [-] - L. Rublič [-] (58. L. Maršoun [-] ) , O. Urban [-] , J. Kukač [-] , P. Kupša [-] - A. Jasz [-] , P. Šorfa [-] (81. R. Vojkůvka [-] )

ŽK: 60. J. Vorel , 65. B. Štumpf , 68. O. Školud , 76. S. Drážný - 32. J. Kukač , 36. P. Kupša , 76. M. Šilhavý , 79. P. Štáf , 83. R. Vojkůvka . ČK: 66. P. Kupša .
Místo: Všenosrký SK. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fejfar Jakub - ASNÍK Daniel, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.