3:2p.
(1:1)
44. N. Jaroslav
62. J. Baubín (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:30

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Hostomice - Lety se rozhodovalo až na penalty!


Branky


14. M. Kubišta , 53. M. Kačírek (p.) - 44. N. Jaroslav , 62. J. Baubín (p.)
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Hostomice pod Brdy a FK Lety...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovaný, oba týmy vstřelily po jedné brance.

Na programu sobotního podvečera v Hostomici bylo utkání 6. kola 1.A třídy skupiny A mezi týmy SK Hostomice pod Brdy a FK Lety. Zatímco Hostomice jsou v tabulce na třináctém místě, Letům patří 11. příčka. Očekávalo se tak vyrovnané utkání. Zápas řídil hlavní rozhodčí Michal Burian, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Petr Glogar a Lukáš Vosolsobě. Na utkání se přišlo podívat 105 diváků, takže přiměřeně dobrá účast. Stejně tak, jako vě většině utkání se i v tomto rozdávalo dost karet. Michal Burian rozdal hned 6 žlutých karet.

 

Stav utkání byl otevřen již ve čtrnácté minutě prvního poločasu. O první branku se postaral domácí Michal Kubišta a Hostomice se tak ujala vedení. Odpověď přišla minutu před koncem prvního poločasu, tedy ve 44. minutě, když branku vstřelil Jaroslav Nejepsa. Týmy šly o poločasu do šaten za vyrovnaného stavu 1:1.

 

 

Druhý poločas se herním projevem podobal tomu prvnímu.

Ve druhém poločase se skóre otevíralo v 53. minutě. Hostomice se opět dostaly do vedení stejně tak, jako v první půli. Tentokráte vstřelil branku Martin Kačírek, který proměnil pokutový kop. Lety opět dokázaly odpovědět. Opět se kopal pokutový kop, akorát na druhé straně. Josef Baubín se k němu postavil a proměnil. Stav tedy byl 2:2. Žádná další branka v utkání nepadla a tak zápas v základní hrací době skončil remízou. Na řadu přišly penalty, ze kterých vyšel vítězně domácí tým Hostomice pod Brdy. Doma tak zůstaly alespoň dva body a FK Lety jely domů pouze s jedním bodem za remízu.



Ohlasy k zápasu



Lety
Kárník - sekretář (FK Lety): Domácí byli první poločas lepší a zaslouželi si vést. Druhý poločas domácí zahájíli náporem a dostali se do vedení na 2:1. Nám se podařilo vyrovnat a jejich obrana pak byla otevřená, měli jsme gólové šance, které jsme nevyužili. Na penalty pak měli větší štěstí domácí.



Sestavy


SK Hostomice pod Brdy
M. Zíma [-] - V. Rybák [-] , A. Hornát [-] (87. J. Bábíček [-] ) , J. Musil [-] , J. Vladyka [-] - M. Kubišta [-] (78. V. Štyler [-] ) , L. Hruška [-] , L. Lenkvík [-] , M. Kačírek [-] (68. M. Kačírek [-] ) - J. Kačírek [-] , V. Šebek [-]

Lety
P. Vácha [-] - M. Janouš [-] , J. Baubín [-] , P. Rosenkranz [-] , J. Šmerda [-] - A. Jablonský [-] , J. Kratochvíl [-] , P. Cipra [-] (46. A. Kustoš [-] ) , M. Baubín [-] - J. Kischer [-] (68. D. Poslední [-] ) , N. Jaroslav [-]

Místo: Hostomice. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Burian Michal - GLOGAR Petr, VOSOLSOBĚ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.