1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mníšek venku zvítězil a dostal se na čelo tabulky!


Branky


53. J. Homola - 49. R. Lukáš (p.) , 57. T. Moravec , 78. L. Novák
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Černolice a FK Mníšek pod Brdy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl bez branek.

Na programu sobotního podvečera v Černolicích bylo utkání 6. kola 1.A třídy skupiny A mezi týmy SK Černolice a FK Mníšek pod Brdy. Zatímco Černolice jsou v tabulce na předposledním místě, Mníšek pod Brdy měl šanci dostat se do čela tabulky a to se jim podařilo. Utkání řídil hlavní rozhodčí Karel Paukner, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Jakub Doubrava a Matěj Šesták. Na utkání se přišlo podívat 139 diváků, což je už celkem dost. Karel Paukner musel v utkání rozdat hned 5 žlutých karet, což naznačuje, že se nehrála příliš čistá hra.

 

První poločas nám nepřinesl žádnou branku. Pro diváky byl tedy první poločas celkem nezáživný a do druhého poločasu všichni doufali, že se to zlepší. Rozhodčí nenastavil v první půli žádný čas navíc a tak se šlo do šaten za nijak nepozměněného stavu 0:0.

V druhém poločase se již bylo na co dívat.

Mníšek pod Brdy otevřel v druhém poločase stav utkání. Ve 49. minutě se trefil z pokutového kopu Lukáš Rada a stav tedy byl 1:0 pro hosty. Černolice bleskurychle odpověděly, když v 53. minutě vstřelil branku Jiří Homola. V 57. minutě jsme viděli opět další branku a přestřelka tak pokračovala. Tentokrát vstřelil branku Lukáš Moravec a stav byl 2:1 pro Mníšek pod Brdy. V 78. minutě padla další a poslední branka utkání. Postaral se o ní opět hráč Mníšku a to Lukáš Novák. Tímto gólem dovršil stav utkání na 3:1 a ten pak vydržel až do konce utkání. Mníšek si tedy odvezl tři body z venkovního hřiště a dostal se tak do čela tabulky. SK Černolice jsou na tom o poznání hůř, jelikož jim patří 15. příčka tabulky s pouhými třemi body.



Ohlasy k zápasu


Černolice
Staroba - Trenér SK Černolice: Prohráli jsme, soupeř byl lepší, produktivnější a zaslouženě zvítězil. V Pvní půli si nikdo nevytvořil žádnou větší šanci. My jsme udělali změnu, že jsme šli z jednoho útočníka na dva a bohužel jsme hned po chybě prohrávali. Dostali jsme se do ztráty a potom se nám podařilo vyrovnat a hned za tři minuty jsme dostali lacinný gól a pak už jsme dostali třetí gól a bylo rozhodnuto. Smíšené pocity mám z toho, že si náš nový hráč zlomil holenní kost, takže doufám, že bude brzy v pořádku.




Sestavy


Černolice
J. Bobok [-] - M. Kaláb [-] , J. Homola [-] , J. Baroch [-] (65. J. Kocmánek [-] ) - O. Rott [-] , M. Šilhavý [-] (73. K. Kocián [-] ) , T. Franěk [-] , A. Macela [-] - V. Šmucler [-] , J. Doležel [-] - Z. Staroba [-] (46. J. Pavlis [-] )

FK Mníšek pod Brdy
J. Veselý [-] - D. Černý [-] , J. Valenta [-] , P. Víšek [-] , T. Zákora [-] (87. K. Olšák [-] ) , R. Lukáš [-] (77. J. Hlavica [-] ) , M. Pecka [-] (70. J. Vlček [-] ) , L. Novák [-] , M. Kindel [-] , L. Kindel [-] , J. Prachař [-] (55. T. Moravec [-] )

ŽK: 13. V. Šmucler , 33. T. Franěk - 34. D. Černý , 68. R. Lukáš , 75. J. Vlček .
Místo: Černolice. Počet diváků: 139. Rozhodčí: Paukner Karel - DOUBRAVA Jakub, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.