2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání skončilo remízou a na penalty měli větší štěstí domácí!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FK Lety a SK Černolice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba góly utkání padly v první půli

Na programu nedělního odpoledne bylo utkání 7. kola 1.A třídy sk. A mezi týmy FK Lety a SK Černolice. Utkání přijel řídit, jako hlavní rozhodčí pan Jiří Kabyl a na postranních čarách mu pomáhali pomezní Petr Zuskin a Miroslav Šnýdr.  Na zápas se přišlo podívat 120 diváků, což byla v tomto kole nadprůměrná návštěva oproti ostatním utkáním. Rozhodčí v dnešním utkání rozdal hned 5 žlutých karet a to není pěkná vizitka.

 

Stav utkání se v dnešním zápase otevíral celkem brzy. V 9. minutě se domácím podařilo otevřít skóre, když se do branky Jiřího Boboka trefil Petr Rosenkranz a bylo to tedy 1:0. Ve 28. minutě přišla odpověď od hostů. Do sítě Petra Váchy se trefil Aleš Macela a bylo vyrovnáno. Toto byla bohužel poslední branka nejen prvního poločasu, ale celého zápasu. Po 45ti minutách hry se šlo do šaten za stavu 1:1.

Druhý poločas nebyl gólově nijak zajímavý

Do druhé půle šly oba týmy opatrně a žádnému z nich se nepodařilo překonat druhý tým. Góly tedy nepadaly a hra byla velmi rozkouskovaná, jelikož rozhodčí co chvíli rozdával karty. Po 90ti minutách hry tedy skončilo utkání vyrovnaným výsledkem 1:1 a na řadu tak musely přijít penalty, které rozhodovaly o tom, který z týmů si odveze dva body. Právě penalty vyšly lépe domácím, kteří na ně vyhráli 4:3 a porazili tak Černolice. Doma tedy zůstaly dva body, zatímco dohráči Černolic si odvezli pouze jediný bod za remízu.

 

Po sedmi odehraných utkáních jsou Lety na 11. místě s devíti body, zatímco Černolice na tom nejsou zrovna nejlépe. Patří jim až 14. příčka tabulky a budou se muset rychle zvednout, nebo se s touto soutěží brzy rozloučí.



Ohlasy k zápasu



Černolice
Staroba - trenér SK Černolice: Měli jsme šance, které jsme neproměnili, což je škoda. Druhá půle byla z naší strany taková kostrbatá. Druhý poločas byl dle mého názoru na 1.A třídu podprůměrný z obou dvou stran. Konec utkání skončil zaslouženě remízou a na penalty jsme prohráli, protože jsme dvakrát trefili břevno.



Sestavy


Lety
P. Vácha [-] - M. Janouš [-] , J. Baubín [-] (74. A. Jablonský [-] ) , J. Šmerda [-] , P. Rosenkranz [-] - J. Kratochvíl [-] , P. Cipra [-] (62. T. Turek [-] ) , M. Baubín [-] - J. Kischer [-] (85. D. Poslední [-] ) , N. Jaroslav [-] - P. Kalivoda [-]

Černolice
J. Bobok [-] - M. Kaláb [-] , J. Homola [-] - A. Macela [-] , T. Franěk [-] , O. Rott [-] , M. Šilhavý [-] (70. J. Baroch [-] ) - V. Šmucler [-] (89. F. Onderka [-] ) - J. Pavlis [-] , F. Poláček [-] (84. K. Kocián [-] ) , P. Podlešák [-]

ŽK: 35. J. Kischer , 61. M. Baubín , 87. N. Jaroslav - 10. J. Homola , 88. V. Šmucler .
Místo: Lety. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kabyl Jiří - ZUSKIN Petr, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.