1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání bez náboje skončilo bezbrankovou remízou.


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy Sokol Nespeky a SK Spartak Příbram...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný první poločas nepřinesl žádnou branku

Na programu sobotního odpoledne bylo v Nespekách utkání 9. kola 1.A třídy skupiny A. Domácí zde hostili tým SK Spartak Příbram. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí Josef Zdeněk, kterému přijeli pomáhat na postranních čarách pomezní rozhodčí Karel Hron a Vlastislav Kinčl. Jak je zvykem, opět se rozdávaly karty. V tomto utkání musel pan Nehasil ukázat hned 4 žluté karty. Na zápas se přišlo podívat kolem 110 diváků, což je celkem slušná návštěva pro tuto soutěž.

 

Pokud fanoušci čekali utkání plné branek, jistě byli zklamáni. První půle totiž žádné nepřinesla. Oba týmy si vytvořily hned několik gólových situací, jenže žádná neskončila v první půli gólem. Rozhodčí Josef Zdeněk nenastavil ani minutu navíc a tak se šlo po 45ti minutách hry do šaten za vyrovnaného a nijak nepozměného stavu 0:0.

Ani v druhé půli jsme neviděli gól

Do druhé půle se čekalo, že oba týmy budou hrát více ofensivnější fotbal a branky konečně přijdou. Jenže nic takového se nedělo a fotbal byl pořád stejný. Místo branek jsme akorát tak mohli sledovat, jak pan rozhodčí rozdává žluté karty za zbytečné fauly. Po 90ti minutách bylo utkání pořád 0:0 a na řadu tak přišly penalty, ve kterých jsou domácí velmi zkušení, jelikož je kopou každou chvíli. Právě oni byli tím týmem, který byl v penaltovém rozstřelu úspěšnější a zvítězili výsledkem 4:3. Alespoň dva body tedy zůstaly doma, zatímco hosté si domů do Příbrami odvezli jeden jediný bod za remízu a s takovýmto výsledkem jistě spokojeni nebudou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Václav Knížek - trenér: Opět jsme hráli nerozhodně. Jsme nejspíš králové remíz, protože jinak to není možné. Hráli jsme vyrovnané utkání, přičemž oni byli fotbalovější a my bojovnější, takže to zaslouženě skončilo bez branek. Jak oni, tak i my jsme měli šance, které jsme bohužel neproměnili, takže se rozhodovalo pokutovýma kopama. Už je to asi šestý, nebo sedmý zápas, co jsme rozhodovali v penaltách. Máme výborného brankáře, který vždy rozhodující penaltu chytí a kluky tak uklidní a my to dokopeme do vítězného konce, stejně tak jako v tomto utkání.




Sestavy


TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - M. Párys [-] , J. Myslivec [-] , P. Štáf [-] (86. R. Vojkůvka [-] ) , T. Krejza [-] , M. Burian [-] - P. Kupša [-] , L. Maršoun [-] , L. Rublič [-] (46. J. Hanzal [-] ) - P. Šorfa [-] , A. Jasz [-] -

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - M. Suchý [-] , V. Janů [-] - M. Štochl [-] , J. Voříšek [-] , J. Rychlík [-] , M. Vondra [-] - J. Mráz [-] (64. T. Plecitý [-] ) , J. Molnár [-] , O. Slačík [-] , J. Trefný [-]

ŽK: 67. P. Štáf , 68. J. Hanzal , 89. M. Šilhavý , 89. L. Maršoun .
Místo: Nespeky. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Zdeněk Josef - HRON Karel, KINČL Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.