0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všenorský SK zvítězil a dostal se na čelo tabulky!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy TJ Mongeo Podlesí a Všenorským SK...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nepřinesla žádnou branku

Na programu nedělního odpoledne bylo v Podlesí utkání 9. kola 1.A třídy skupiny A. Domácí zde hostili tým Všenorský SK. Utkání mělo zajímavý náboj v tom, že trojice rozhodčích nebyla mužského pohlaví, jak je zvykem, ale ženského. Hlavním rozhodčím byla Pavla Navrátilová, které přijelypomáhat na postranních čarách pomezní rozhodčí Dagmar Žáková a Monika Pavlíková. Jak je zvykem, opět se rozdávaly karty. V tomto utkání musela paní rozhodčí ukázat hned 7 žluých karet. Na zápas se přišlo podívat kolem 100 diváků, což je celkem průměrná návštěva pro tuto soutěž.

 

Domácí čekalo těžké utkání, jelikož soupeřem byl Všenorský SK, který patří mezi nejkvalitnější celky v této soutěži. A bylo to tak i vidět. Oba týmy si vytvořili několik šancí, avšak dlouhou dobu žádná branka nepadla. V první půli jsme se ani žádné nedočkali. Po 45ti minutách hry se šlo do šaten za vyrovnaného a nijak nepozměněného stavu 0:0.

Hosté se v druhé půli dostali do vedení

Do druhé půle se očekávalo, že se bude hrát ofensivnější fotbal, který konečně přinese nějaké góly a ve 49. minutě padl první gól utkání. Útočník Všenor, Jakub Michálek se trefil do branky střežené gólmanem Radimem Černohorským a bylo to 1:0 pro Všenory. Byla to první, ale zároveň i poslední branka tohoto utkání. Ani jeden z týmů již žádnou další nepřidal a hosté si navíc udrželi těsné vedení až do konce utkání. Dnešní těsná výhra je ještě k tomu posunula na první místo v tabulce, jelikož Zbuzany zaváhaly. Doma nezůstal z utkání ani jeden bod a podlesí bude muset v příštích utkáních odčinit dnešní prohru.



Ohlasy k zápasu


TJ Kovohutě Podlesí
Josef Blažek - trenér: Vyhrál šťastnější, i když utkání by více slušela remíza. Vytvořili jsme si šance, které jsme bohužel nedali a dnes se potvrdilo pravidlo "když nedáme gól, nemůžeme zvítězit".




Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
R. Černohorský [-] - R. Jan [-] , O. Kocourek [-] , S. Gabriel [-] , T. Macek [-] , M. Sedláček [-] , P. Mezera [-] (53. M. Pacina [-] ) , J. Hausleitner [-] , O. Vojtišek [-] , M. Kadlec [-] , F. Soucha [-] (53. M. Růžek [-] )

Všenorský SK
T. Rottenberg [-] - J. Michálek [-] , Z. Seidler [-] (90. J. Císař [-] ) , J. Kučera [-] , B. Štumpf [-] , R. Feglar [-] (74. J. Smrčka [-] ) , R. Burian [-] (85. M. Bárta [-] ) , M. Krčil [-] , M. Štochl [-] , O. Školud [-] , J. Vorel [-]

ŽK: 39. T. Macek , 42. O. Vojtišek - 14. J. Kučera , 15. M. Štochl , 63. O. Školud , 68. R. Burian , 76. B. Štumpf .
Místo: Podlesí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Navrátilová Pavla - ŽÁKOVÁ Dagmar, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.