3:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Za Dvory si zachytali tři brankáři


Branky


7. J. Procházka , 34. J. Kopřiva (p.) , 56. J. Procházka - 17. J. Došek , 50. P. Maňák , 58. J. Tolar (p.) , 77. J. Došek
9

Velmi divoký zápas se odehrál na citickém hřišti mezi Citicemi a Dvory. Diváci si zajísté přišli na své, jelikož viděli sedm branek, dvě červené karty a spoustu zajímavých fotbalových momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stoper mezi třemi tyčemi

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří se brzy ujali vedení.

 

Po sedmi minutách hry se dostal do šance domácí Procházka, jenž svou střelou překonal brankáře Nováka a poslal domácí do vedení.

 

Vedení však domácím nevydrželo příliš dlouho, neboť v 17. minutě se ke střele dostal Došek, který zamířil přesně a vyrovnal na 1:1.

 

Ve 34. minutě došlo k nedovolenému zákroku v šestnáctce Dvorů a domácí měli možnost zahrávat pokutový kop. Toho se ujal Kopřiva, který jej proměnil a vrátil domácím vedení.

 

Ve 36. minutě však inkasoval za protesty směrem k hlavnímu arbitrovi druhou žlutou kartu hostující brankář Novák, a do branky si tak musel stoupnout střední obránce a kapitán Dvorů Staněk.

 

V páté minutě nastavení udělaly tečku za prvním poločasem Dvory. Konkrétně Maňák, který se trefil z volného přímého kopu, a do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Divoký závěr

Do druhého poločasu vyslali hosté do branky šedesátiletého Milana Vízka, který ve svém věku odchytal skvělé utkání.

 

Citičtí se dokázali velmi brzy opět dostat do vedení a opět to bylo po zásluze Procházky, který v 56. minutě vyslal nepřijemnou střelu, která prošla až do branky.

 

Z vedení se však domácí neradovali dlouho, neboť hned o dvě minuty později zahrávaly pokutový kop i Dvory. Zodpovědnost vzal na svá bedra Tolar a vyrovnal na 3:3.

 

Posledním střelcem dnešního utkání byl ale hostující Došek, který poslal vůbec poprvé v zápase hosty do vedení.

 

Domácí se poté hnali za vyrovnání, obstřelovali branku, ale bohužel to na body nestačilo. V posledních minutách hry navíc inkasoval druhou žlutou kartu hostující Maňák a hosté dohrávali závěrečné chvíle v devíti hráčích.

 

 



Sestavy


Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - J. Kopřiva [-] , T. Tamajka [-] , P. Šimek [-] , P. Širochman [-] , M. Dědič [-] , J. Procházka [-] , R. Stöckner [-] (82. R. Bureš [-] ) , M. Kessl [-] , D. Drabík [-] , V. Marek [-] (56. P. Prečan [-] )

TJ Karlovy Vary-Dvory
T. Novák [-] - M. Dušek [-] , D. Hašek [-] , V. Panuška [-] (46. M. Vízek [-] ) , J. Pachta [-] , P. Maňák [-] , J. Staněk [-] , J. Tolar [-] , L. Kočí [-] , J. Nerad [-] , J. Došek [-] (91. D. Hašek [-] )

ŽK: 25. J. Kopřiva , 25. R. Stöckner , 52. P. Šimek - 21. M. Dušek , 34. T. Novák , 35. J. Tolar , 63. P. Maňák , 91. J. Staněk , 93. D. Hašek . ČK: 36. T. Novák , 95. P. Maňák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - JATI David, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radek Debellis

Expert: Jan Staněk
Tip experta: výhra hostů

Máme co vracet, takže doufám že jasná dvojčička.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů