2:3p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Hvozdnic zklamali domácí fanoušky. Doma pouze remizovali a na penalty prohráli!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Hvozdnice a SK Votice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O jedinou branku první půle se postaral Štork

Na programu sobotního odpoledne bylo ve Hvozdnici utkání 13. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. O body se přijel poprat tým z Votic. Očekávalo se, že si domácí lehce poradí s týmem z Votic, jenže realita byla jiná. Hvozdnice klopýtly a ztratily před domácím publikem dva body. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Marek Špidra , kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Daniel Asník a Tomáš Brožek. K utkání přihlíželo pouze 80 diváků, což není zrovna velké publikum.

 

Průběh utkání byl velmi podobný tomu, ve kterém proti sobě hráli hráči Všenor a Hostomic. Opět totiž favorit zklamal. Votice vstoupily do utkání více než dobře. Ve 24. minutě se už dostaly do vedení. O branku se postaral Marek Štork a hráči Hvozdnic tak nečekaně prohrávali před domácími fanoušky. Bohužel pro domácí se jim nedařilo a nedokázali do konce první půle ani vyrovnat. Po 45ti minutách hry se tak šlo do šaten za stavu 1:0 pro Votice.

Gól Votic na 2:0 byl pro domácí jistě čárou přes rozpočet!

Že by se konala o poločase v kabině domácích nějaká bouřka, po které by šli na hřiště domácí jako vyměnění? Možná ano, avšak nebyla úspěšná. Hosté totiž hned v úvodu druhého poločasu, po brance Marka Slunečka, zvýšili na 2:0 a domácím se body pomalu, ale jistě oddalovaly.  V 58. minutě se podařilo Hvozdnicím snížit nepříznivé skóre. Kapitán a zároveň motor domácího týmu, Lukáš Třešňák snížil na 2:1. Domácí si vytvořili hned několik šancí, ale všechny skončily neúspěšně. Až v 93. minutě hry se jim podařilo vyrovnat na vytoužených 2:2. Branku vstřelil Tomáš Němec, který tak domácím zajistil alespoň bod z tohoto utkání. Jelikož byl stav po skončení základní hrací doby vyrovnaný, tak na řadu musely jít pro diváky atraktivní penalty. V těch si hosté poradili mnohem lépe a zvítězili 3:0. Znamenalo to tedy, že doma zůstal pouhý bod za remízu a do Votic putovaly dva body.



Ohlasy k zápasu


SK Hvozdnice
František Fafejta - trenér: Dnes jsme předvedli zatím nejhorší výkon podzimu. Soupeř hrál lépe než my, kombinovali a dařilo se jim. My jsme byli bohužel všude druzí a za bod za remízu můžeme být ještě rádi. Na penalty jsme bohužel prohráli.




Sestavy


SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - O. Lohoyda [-] , T. Němec [-] , J. Hromádka [-] - M. Tomeček [-] (46. P. Zavadil [-] ) , M. Hnilička [-] , L. Třešňák [-] , K. Rochl [-] (46. M. Matys [-] ) , J. Hušbauer [-] - L. Mráz [-] - M. Dolejš [-]

SK Votice
M. Soukup [-] - O. Komárek [-] , M. Budil [-] - J. Kolář [-] , M. Viskup [-] , J. Homolka [-] (81. J. Kramný [-] ) , M. Slunečko [-] , M. Čupr [-] - M. Štork [-] (88. M. Voráček [-] ) - L. Bareš [-] (75. M. Sládek [-] ) , M. Molčík [-]

ŽK: 63. M. Dolejš - 81. J. Homolka , 90. M. Slunečko .
Místo: SK Hvozdnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Špidra Marek - ASNÍK Daniel, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.